Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
sender21 píše:Každopádně je to bestie....![]()
Asi není moc lepších 5G modemů za tu cenu....
ZTE to má zvládnutý, nějaký Xiaomi u T-Mobilu nebo nevím co to má třeba O2 za značku bych nebral..... .
sender21 píše:Akorát se malinko pohlídáte s datama.....
Phlox píše:Souhlasím, že někde může být Vodafone rychlejší, ale spíše bude rychlejší TMCZ. Má o dost více BTS. Z praxe to vychází tak, že tam kde má V jednu BTS, tak T a O mají tři na stejné území. Tam kde mají oba všichni operátoři jednu BTS, tam má V obvykle 2 frekvence, T a O po 4.
TMCZ pravidelně vyhrává ceny za nejrychlejší mobilní síť, Vodafone nikoliv.
Vodafone může někde vypadat rychlejší i díky tomu, že má nejméně zákazníků. Jsou lokality, kde je pár pasivních zákazníků a když tam přijede někdo na chalupu a začne být aktivní, může to vypadat supr.
Z mého pohledu vychází nejlépe TMCZ i skladbou tarifů. Ale každý má právo si svého favorita vybrat na základě svých zkušeností a znalostí.
JayDeeSq píše:v podmínkách nic takového nepíšou, přes web toho nešlo už tolik, že mě to u t-m ani nepřekvapuje, já tu slevu normálně přes operátora využil a rovnou při objednávce si dojednal i slevu na další období..ale pravda bylo to ještě na 3měsíce a neměl sem ani žádný kod, ale ty podmínky jsou úplně stejné a dokonce se tam i o čistě datových tarifech zmiňuji
Igor Lomisko píše:Ahoj, jakou anténu byste doporučili k modemu ZTE MC801a?
K vysílači to mám cca 2700 m daleko a jsou tam tyto frekvence:
LTE 800
LTE 1800
LTE 2100
SIM je od T-mobile - Internet neomezeně XL.
Díky
JayDeeSq píše:Zajímavé, že hned o příspěvek výše to lze, u mě se nejednalo o nového zákazníka, ale přechod ze zásuvky na internet neomezeně, protože nic jiného nemohli nabídnout, chtěl jsem fix..přesně stejný případ. Krom toho to nebyla jediná služba využívaná od tm. A nevyjednal jsem 50%,ty jen na první měsíce,pak byla sleva jen 30% plus magenta (nešlo to přes retence, klasická infolinka má strop 30), na 50%jsem se dostal až později při změně jejich tarifů
Si kupujete takový šmejdy jako Microtic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků