Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
freaklk píše:Možná bude někomu užitečná i informace týkající se MR200 těchto poslednějších revizí/verzí 5.2 a 5.3.
Zjistil jsem že tyto mé dva kousky nastartují a pak spolehlivě běží už na 4,95V, takže fungujou z běžné nabíječky mobilu i z powerbanky (musíte si samozřejmě udělat patřičný kablík), což je skvělé když nejde elektrika. Proud odebíraný se zvedá přibližně 2x oproti napájení 12V, takže bezpečné nabíječky jsou 5V/2A, i když já naměřil odběr v klidu při 12V 200mA, při 5V 400mA, a při plném stahování či uploadování při 12V 410mA, při 5V 850mA, takže by teoreticky vystačila i slabší 1,5A nabíječka.
Phlox píše:Ahoj,
Zyxel 5G NR7101 to umí. Můžeš si vybrat automatiku a automatiku nebo přímo preferovanou technologii a automatiku a nebo preferovanou technologii a preferovaný band. Možností je mnoho. Ta anténa je ale tak dobrá, že je lepší ji nechat v automatu. Umí k sobě skládat pásma podle potřeby a využije dobře i to přetížené pásmo. Většinou si u mě skládá tři frekvence LTE 800 a 1800 + 5G NSA 2100. Pokud je zrovna tahle BTS v odstávce, připojí se na další a tam skládá LTE 800+1800+2100 a 5G NSA 700. Hlavní je, do ní dostat poslední oficiální FW. Jinak to samozřejmě neumí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků