Za ten rok, dorazila vubec nejaka aktualizace?
BHMarten píše:protokoly v nastavení WIFI máš nastaveny správně ? IEEE 802.11ac u 5Ghz ? 2,4 má max. IEEE 802.11n ..
jinak bacha na 5Ghz... nemá velký dosah a slabou průchodnost.. osobně to nepoužívám protože v baráku 3m od krabičky s překážkou dřevěný strop už je to o ničem.
a je otázka co umí wifi v tom notebooku.
Kdyz si nastavis na 2,4 i 5ghz stejny ssid + key (nutne!), tak se koncove zarizeni pripoji primarne k 5ghz (protoze tak nejak vi, ze je lepsi), kdyz budes blizko
a prepne se na 2ghz, kdyz se vzdalis... a to zcela transparentne
To je nejlepsi nastaveni, no v navodu to asi nenajdes a laik to nevi...
-- 15. 4. 2018 08:53 --Fallen22 píše:prý O2 má agregaci 1:50, před týdnem jsem mluvil s operátorkou od T-mobile a ta mi tvrdila, že mi jsou schopni také zařídit LTE internet o stejné rychlosti ale bez agregace..
Kdyby ti to prodali bez agregace, tak leda za 50.000 Kc mesicne nebo jeste vic!vic co znamena agregace.?
Neblbni a dej si pořadí na VDSL, az nekdo vypadne anebo posili, tak se ti ozvou.
U O2 a VDSL se na 90% ustreden agregace nijak neprojevi, protoze jim do kazde ustredny vede optika dostatecne kapacity a jedinym limitem tak je defakto drat a tvuj modem (v hranicnich podminkach specialni modem dokaze treba +100% rychlosti). Ten drat je defakto vyhrazene prenosove pasmo a agregaci temer nepocitis...
U vzduchu - limitem je typucky pocet uzivatelu posledni mile, jde o SDILENE PASMO...
LIDI NEBLBNETE A POKUD TO JDE, POUZIJTE DRAT, je to daleko spolehlivejsi...