Jakou předplacenku pro data

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DrumSession 16. 12. 2019 15:41

Mám zprovozněno na Twist 12x 1 GB za 500 Kč tj. 42 Kč/měs., jak jsem uvedl nahoře na předchoszí str.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 17. 12. 2019 23:14

Je to ve vláknu letní akce T-mobile ale napíšu to sem. Ochutnávková SIM Twist dobít 400 v app do měsíce a mám 600 kredit. Roční net za 499 ještě 111 Kč zbyde. Jo po dobití je tam 100MB na měsíc tak roční aktivovat až po spotřebování. Kdo chce víc dat tak bez přehazování SIM vychází přibližně podobně ten Vodafone 26 (3,2GB za necelou stovku).
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 17. 12. 2019 23:47

No, a když těch 111 Kč smysluplně utratíš, tak ten roční net vyjde v reálu na tři stovky, tj. 25 Kč měsíčně. :-) Já už jsem to projezdil za SMS jízdenky a mám kredit 1,50 Kč.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BariTom 3. 1. 2020 16:40

Koupil jsem aktivoval a dobil twist kartu dle zdejšího postupu. Ještě jsem neaktivoval roční internet, protože mi to stále nabízí balíček Internet na den prvních 100mb zdarma. Jak dlouho tato nabídka platí?
BariTom
Junior

Odeslat příspěvekod BariTom 6. 1. 2020 08:19

Odpovím si sám. Balíček prvních 100mb zdarma fungoval asi týden
BariTom
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 13. 1. 2020 12:50

hauzz píše:Je to ve vláknu letní akce T-mobile ale napíšu to sem. Ochutnávková SIM Twist dobít 400 v app do měsíce a mám 600 kredit. Roční net za 499 ještě 111 Kč zbyde. Jo po dobití je tam 100MB na měsíc tak roční aktivovat až po spotřebování. Kdo chce víc dat tak bez přehazování SIM vychází přibližně podobně ten Vodafone 26 (3,2GB za necelou stovku).

Tohle se mi stalo taky, budu aktivovat další kartu, kolik dobít abych tam měl přesně těch 500 na roční internet?
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 1. 2020 14:59

Jestli je to ochutnavkavá SIM tak tam je 100 za první dobití bonus jestli ne tak stejně musíš dobít 400 při 25% bonusu to hodí tu 100 navíc abys měl kredit 500. V aplikaci jde dobít 300 nebo 400 a těch 300 by nestačilo.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xtonda 13. 1. 2020 16:21

Já sem právě na ochutnávkové dobil 400 přes web platba kartou a dostal sem bonus 200, takže tam mám stovku navíc jak zmiňují i kolegové výše, proto dumám jestli by nestačilo méně (a případně kolik). Jestli tedy je na ochutnávkové bonus 100 Kč a zároveň je bonus 25 % na 1. dobití v měsíci, tak by na pětistovku mělo stačit 320 Kč.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 13. 1. 2020 17:02

Pocty to jsou pekne, ale na obvyklych dobijecich kanalech dobijis po celych stovkach. Mozna v IB pujde zadat nekulatou castku.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xtonda 13. 1. 2020 18:32

V Můj T-Mobile na webu mi jde zadat jakákoli částka pokud je to 200 nebo víc.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 14. 1. 2020 14:02

Jenomže od novýho roku je uvedeno že 25% kreditu navíc dají přes dobití jen v apce. Přes přímé kanály T-mobile tzn. značkové prodejny, on-line na jejich webovkách a ještě něco tam bylo ale už nevím co tak to byla vánoční akce do konce roku 2019.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jamaco 28. 1. 2020 21:52

Prosím znale o radu..
Potřebuji na chalupě zřídit WiFi (chci pres chytrou WiFi zásuvku ovládat přímotopy)
Máme rodiny vodafone red+ s 20gb dat, 4 čísla, chtěl jsem aby mi k tomu dali ještě jednu Sim která by sdílela datový limit co máme..Tu bych strčil do lte modemu a bylo by. Nejdřív na lince řekli že to nebude problém pak volali ze to nejde blabla 4 čísla jsou maximum atd.. jedine pevný net za 500 měsíčně.. Což je na takové použití moc..

Napadá Vás nějaká alternativa? Nějaká předplacená karta kde by ale data neexpirovala po měsíci?

Existuje GSM zásuvka cca za 2500 která to řeší... No WiFi zásuvka je za 500kc
jamaco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 28. 1. 2020 23:26

Nějaká předplacená karta kde by ale data neexpirovala po měsíci?

Twist online (0,4Kc/MB, s 200Kc kreditu stoji kolem 30Kc) je na to delana primo, lze ale pouzit i jine predplacenky bez balicku (tedy uctovane za MB) - treba Kaktus ci Oskarta.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 29. 1. 2020 08:47

A proč je problém v expiraci dat? Kvůli ceně? Každý komfort něco stojí. Jasně, pětikilo na měsíc je nesmysl, ale když se dají data pořídit za 25 Kč na měsíc, tak je celkem jedno, jestli po měsíci propadnou nebo ne, a není to částka, kvůli které by stálo za to dělat nějaké harakiri, ne?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jamaco 29. 1. 2020 11:36

No pokud bychom se bavili o 25kc za měsíc tak je to jedno.. Konkrétní tip prosím? Co jsem viděl tak se mi zdálo že jsou to spíš stokoruny
jamaco
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka