Jakou předplacenku pro data

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Thom 7. 6. 2020 11:50

Možná deaktivovat a znovu aktivovat. Jestli to lze provést, i tak se to může vyplatit, pokud jsi již 2. půlku roku začal a udělal bys to až na konci června. Ale vyzkoušeno to nemám.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 7. 6. 2020 11:57

Leda na druhé SIM se to možná vyplatí. Můžou akci ukončit a za měsíc zas obnovit.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 7. 6. 2020 12:49

Taky myslím že ukončit v půlce a aktivovat na 1 sim je škoda lepší aktivovat na nové sim a 1/2 roku mít k dispozici 2GB měsíčně.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 7. 6. 2020 14:11

A kdo ví, co bude za půl roku, možná už budou lepší ceny za data? Tohle také žádná hitparáda není, 1 GB měsíčně je asitak 40x méně, než prosurfuji.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 15. 6. 2020 08:13

Má někdo z vás novou twist kartu, na které se mu podařilo aktivovat twist internet na rok (za 499)? Mám 2 SIM, na staré, kde ten tarif byl, je ve speciálních nabídkách toto a neomezený na den za 99 a na nové jen ten neomezený.
Dle infolinky byla aktivace možná jen do konce ledna.

Update:
Zkusil jsem to na té nové kartě přes SMS, protože na webu to mají a přišla nápověda:

Litujeme, ale neni mozne provest pozadovanou akci. Tato sluzba se vylucuje se sluzbou: Twist internet na den 100 MB! Vas T-Mobile

Po deaktivaci "na den" už to šlo.
Zajímavé, že ten "den" je i na té staré kartě a tam ta možnost vidět byla. Ale aktivaci jsem nezkoušel. A infolinka zase poskytla špatné informace a to se borec i ptal nadřízeného.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 16. 6. 2020 06:44

Přesně s tím jsem se u Twistu setkal také. Na rok staré kartě kde byl inet na den to šlo a na nové se roční net nezobrazil v app. Při pokusu aktivovat SMS-kou mi to zahlásilo že nelze aktivovat pokud je na kartě net na den. Po deaktivaci už roční balíček přes SMS prošel. Bacha se slevou jde aktivovat jen do 30.6. kdy končí akce a nikdo neví kdy jí prodlouží.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lukodlak 20. 6. 2020 11:09

Vodafone začal opět dávat 2GB dat navíc. Mám teď za 150 kč 4,2 GB :)
Zajímám se o elektroniku a programování.
lukodlak
Junior

Odeslat příspěvekod Persbrandt 25. 6. 2020 05:22

Nevite, kdo ted v lete bude poskytovat nejaka mob. data zcela zdarma, napr. v ramci ruznych bonusovych akci apod.? Teda krome O2 SK, u ktereho data zdarma uz asi v lete nepujdou pouzit a krome te nove zvlastni turisticke akce Tmobilu...
Bude aspon neco? Myslim teda hl. na predplacenkach.
I kdyz pocitam s tim, ze takovy trhak jako loni byla neomez. data zdarma od Tmobilu letos zrejme nemuzeme ocekavat. :-)
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod polda 25. 6. 2020 07:06

Co si projít posty ta poslední 2 dny?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 27. 6. 2020 16:44

Bleskmobil má za 249 15GB. Když se nabije za 300 tak dalších 7,5 GB. Takže 150 SIM +200 pro aktivaci a 300 pro 50% dat navíc a 2 . měsíc se balíček za 249 z kreditu obnoví. 1 . měsíc 22,5GB dat 2 . měsíc 15GB a ještě zbyde 150 kreditu standartního na 6 měsíců.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 1. 7. 2020 18:05

Oprava lepší je nabít 2x za 300 a bude na 3 měsíce po 15 GB á 249
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skrzjdouci 8. 7. 2020 21:43

U twistu skončila akce na balíček "Internet v mobilu na rok", teď je za plnou cenu 998 Kč
skrzjdouci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 8. 7. 2020 22:18

O tom se vi, stejne tak o tom, ze kdyz hezky poprosis, daji ti ho za pulku i ted po konci akce.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tomik2012 8. 7. 2020 22:27

jako doopravdy daji za pulku i po konci akce nebo ne? Jen se ptam,mi roční balíček konči na začatku záři a jako ted ta cena mi přijde vysoka co stoji tem roční balíček
Naposledy upravil opasino dne 9. 7. 2020 12:24, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
tomik2012
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka