Jakou předplacenku pro data

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 20. 10. 2023 11:37

Co se stane, když vyčerpám data (FUP) z balíčku?
Po vyčerpání dat z balíčku pokračuje datový provoz zpomalenou rychlostí (tzv. SSD), aby byla zajištěna základní funkčnost chytrého zařízení. Po vyčerpání dat z balíčku je možné navýšit data prostřednictvím jednorázového navýšení (tzv. turbobuttony) nebo zakoupit jiný datový balíček z nabídky.

:D

Co se stane po 30 dnech používání, když nemám na kartě dostatečný kredit pro obnovu datového balíčku?
Pokud na SIM není částka pro obnovu datového balíčku, nedojde ke stržení částky za balíček a balíček je pozastaven do doby, než dojde k navýšení kreditu. SMS, volání atd. fungují standardně dle aktuální výše kreditu zákazníka. Jakmile dojde k dobití a kredit dosáhne požadované výše, je automaticky stržen poplatek za datový balíček a datový balíček je současně obnoven.

:D

Hm tak tou SMS to nejde aktivhovnat na normální Twist sim, to se musí přes tu spešl sim. ;-]
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod lokomaster 24. 1. 2024 21:05

Asi už to tu bylo 100, to se omlouvám, ale nechce se mi listovat obsáhlým fórem.. Nabízí někdo datový balíček, který nevyprší za měsíc? Prostě objednám třeba 500mb dat, a budu je mít než je spotřebuju, bez toho abych musel řešit nějaké pravidelné dobíjení, obnovování balíčku a podobně? Hodilo by se mi to na záložní telefon

Ideálně by se mi hodil "korunový" tarif u tmobile, ale ty opičáci je už asi před nějakým pátkem zrušili, takže žádné přesunutí pár giga sdílených dat na Sim s tarifem za pár korun bohužel asi nehrozí
lokomaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zivan 24. 1. 2024 21:59

Twist Online, kredit 200Kč s platností rok od aktivace, který vystačí právě na 500MB, prodává se okolo 30-50Kc za SIM. Po vyčerpání zahodit a použít novou.
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 25. 1. 2024 19:03

Asi bezkonkurenční nabídka pro ty co se vejdou do 10GB dat a potřebují flat na volání+SMS a zároveň mají možnost dobíjet na pokladně Tesco : Tescomobile, SIM 2x kredit, speciální sleva na tarif neomezeně+6GB za 249 na 12 měsíců (přenos čísla k nim), z bonus kreditu 2x měsíčně koupit 2GB/149, při dobíjení na pokladně Tesco vyjde dobití 300 na 250 a každý šestý měsíc se dá jet za nastřádaný kredit (tam tedy bude "jen" 6GB) a celé to tedy vyjde na necelých 209 korun při ročním provozu (2500 za rok).
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod muhlfeit 28. 1. 2024 11:25

Zkousel nekdo nyni aktivovat balicek 80 MB/30 dni u Kaktusu? Mam i starou neaktivanou simku edice 500 MB, kde to je zmineno. Nevim, jestli rozbalit a zkusit, zase pak co s ni, kdyz to nepujde.

Na strankach stale uvadi moznost koupit pres SMS: "80 MB BALICEK DATA J1 A".
muhlfeit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 28. 1. 2024 11:38

Já možnost aktivace jednorázového balíčku 80MB za 50Kč (případně 200MB za 100Kč) v appce normálně mám.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 28. 1. 2024 13:53

A ja si ho tou SMSkou koupil v utery. Pocitam, ze se v tomto tydnu dostanu na "pokracovani sneci rychlosti" ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 2. 2. 2024 12:58

Ted uz pokracuji sneci rychlosti, ale byl to od vcerejska boj.
Kdybych se dokopal k chatu o 5 minut driv, mel jsem 2GB jako kompenzaci za ty stavkujici sneky... Ale co bych s tim pak delal...
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod saruli 15. 2. 2024 10:56

hauzz píše:Asi bezkonkurenční nabídka pro ty co se vejdou do 10GB dat a potřebují flat na volání+SMS a zároveň mají možnost dobíjet na pokladně Tesco : Tescomobile, SIM 2x kredit, speciální sleva na tarif neomezeně+6GB za 249 na 12 měsíců (přenos čísla k nim), z bonus kreditu 2x měsíčně koupit 2GB/149, při dobíjení na pokladně Tesco vyjde dobití 300 na 250 a každý šestý měsíc se dá jet za nastřádaný kredit (tam tedy bude "jen" 6GB) a celé to tedy vyjde na necelých 209 korun při ročním provozu (2500 za rok).

Z bonusového kreditu datové balíčky hradit nelze. Jde ho použít v podstatě jen na hlasové volání a sms. Vzhledem k tomu, i vzhledem k zvýšení minimální částky na slevy při nákupech a k dalšímu zdražení hovorů a sms od 6.3. od Tescomobile po mnoha letech odcházím.
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 15. 2. 2024 12:56

Ty 2GB dat za 149Kč není datový balíček, je to jen přikoupení dat (obnova FUP), které lze hradit z bonusového kreditu.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod saruli 15. 2. 2024 15:36

Aha, omlouvám se, blbě jsem čtla.
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 16. 2. 2024 15:41

Ano ty 2x2GB jsou dokupy dat k 6GB balíčku, a na ně LZE využít bonus kredit u Tesco (asi jako poslední pohrobek balíčků které dřív šly hradit z bonusu u Tescomobile). Bez pokladny Tesco to pořád vyjde na celkem zajímavých 300, i ten 6.měsíc z nastřádaného kreditu by se vlastně dal využít. Takže 3000/rok s tím že 6.a 12. měsíc by tam nebylo na dokupy dat takže 6GB, a vyjde to tedy na 250 měsíčně 8-)

-- 16. 2. 2024 15:49 --

Vlastě mě napadla ještě jedna varianta - pokud budu mít tu SIM a ten speciální tarif z prodejny a stačilo by 8GB tak by se dalo rovnou dobíjet 250 třeba z platební karty bez dalších komplikací, bonus by vystačil na 1xreset 2GB. To je takzvaná varianta Brod :D
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 13. 3. 2024 13:08

Ahoj, na vyzkoušení 5G internetu bych chtěl prubnout simku v síti Vodafone, a tak bych potřeboval poradit, kterého virtuala nebo přímo Vodafone simkartu zvolit, kterýžto má pro tento účel nejlevnější datový balíček, stačí třeba 200MB nebo tak nějak
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 3. 2024 13:26

Sazka mobil?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jenik3 13. 3. 2024 13:59

Nick Cave píše:stačí třeba 200MB nebo tak nějak

Pisu z vlastni zkusenosti, ze jeden speed test na 5G sezral cca 600MB. Download na full speed udela pres 500 Mbs, upload 150 Mbs.
Na tuto legraci je potreba nekolik GB dat.
jenik3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka