Mám dotaz ohledně SIMky do "sportovního" mobilu. Použití jsou hlavně sporadická data (meteoradar, mail, whatsapp) plus je požadavek na možnost si zavolat v případě ztroskotání.
Dosud jsem k tomuto účelu měl Twist kartu, první rok s ročním internetem 1GB na měsíc za velice směšnou částku (akční cena + úvodní bonusy) a data mi zbývala, druhý rok roční internet 2GB za akčních 700 korun, což je pořád akceptovatelné (dat mi zbývá mnohem více). Teď ale T-mobil akční cenu nenabízí, tak jsem se poohlédl jinde a vymyslel jsem následující konstrukt.
Číslo přenesu na placenou Kaktus kartu (teď v akci za 50 korun), ta má roční platnost bonusového kreditu. Aktivuji 1GB balíček (ten by měl být předaktivován), v dobíječkách postupně dobiju nějakých 1100 korun. První rok pojedu na bonusový kredit a druhý rok vycucnu ten regulérní. Čili na rok to vyjde na plusminus 600 korun. A navíc je tam syslení dat, které se může hodit.
Mám v úvaze nějakou chybu? Je nějaké jiné řešení hodné pozornosti (nechci ale každý měsíc měnit simku)?