Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
chellko píše:Ak chceš presne vedieť koľko ide cez 4G a 5G a aké pásma tak dobre to ukazuje program Network Signal Guru.
Pozri screenshot tam vidno ze mi cez 5G NR ide 222 Mbit a 4G 36 Mbit.... Nižšie vidíš aj pásma
Teoreticka rychlost 5G 700 - až 110Mbit/s , 5G 2100 - až 440 Mbit/s.Máš to přímo na strankach Vodafonu v mapě pokryti.narg- píše:zdarec lidi, máte někdo zjištěné, jakou rychlost má vodafone na pásmech 700 a 2100Mhz na jejich 5G, NE lte ?? Na mape mi to ukazuje pokrytí signálem 5g tak me zajímá, jakou rychlost by to mohlo mít ?? pokud se tedy nejedná a prejmenovane lte jako to delaji zlute svin e, to nevím
chellko píše:guiz
To aj u mňa ide 4G pri 800+1800+2600 cca 350-380 Mbit ale keďže idem na telefóne kde mam vlastnú VPN na vlastný server a zahraničný limitovaný program na cca 200 Mbit tak to ide 200-220 Mbit cca. Screenshot som robil pri meraní downloadu preto upload skoro nič �
narg- píše:datamaniii na LTE s MAXIMALNI 150Mbit..
t mobile na stejnem mistě nikdy nekleslo pod 400Mbit
ze.us píše:narg- píše:datamaniii na LTE s MAXIMALNI 150Mbit..
t mobile na stejnem mistě nikdy nekleslo pod 400Mbit
Svoji 'datamanii' (100GB balicek) ma i T-Mobile, jestli to snad nevis
tielk100 píše:– narg- Pak tedy ano mam to v praxi overene u nas kdyz jsem mnel Vodafone na telefonu svitilo 5G a rychlost byla kolem 400Mbit/s jestli ti tato informace stačí nevím no.Jak to bude na tvem telefonu a v tve lokalite v blizkosti tveho vysílače netuším.Kdyz si stahnes nperf, na mapě pokryti a rychlosti si nastaviš CZ Vodafone a na mape si najdeš tvoji lokalitu,tak podle barevnosti krouzku zhruba poznas rychlost v tvem okoli .Podminkou je aby tam nekdo ten test rychlosti uz provedl pokud bude do cervena je to 400 Mbit a vice.
P3p3k píše:narg-: na tom obrazku od tebe je videt, ze jsi pripojeny na 5G NSA, tedy na preznacene LTE.
Jestli se ti v tom chce stourat, treba by sel napsat dotaz sem https://gsmweb.cz
Podle me jede 5G mozna nekde ve Skodovce a Temelinu https://www.lupa.cz/aktuality/temelin-je-prvni-jaderna-elektrarna-v-evrope-ktera-rozjela-privatni-sit-5g/
Hlavne porad nevim, proc do toho tahate rychlost internetu. Ta s tim nema nic spolecneho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků