Neomezený mobilní internet

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Leops 14. 3. 2019 15:02

A já jsem tvrdil něco jinýho?? Jen jsem reagoval na qw84 který psal, že neomezený internet neexistuje.

-- 14. 3. 2019 15:11 --

roy1 píše: To pochopíš až tě zaměstnavatel vykopne.

Až mě podle tebe vyhodí, tak ho prostě mít nebudu. Přizpůsobím situaci, svět se kvůli tomu nezboří.
Leops
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roy1 14. 3. 2019 16:37

To rozhodně ne, ale poznáš že neomezený mobilní net běžně neexistuje, ty ho teď máš jako formu odměny za práci, až ji zněníš budeš mít třeba režijku, nebo deputát anebo taky nic než mzdu. Prostě neexistuje.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Leops 15. 3. 2019 08:28

Podle tvé logiky neexistují např. lety do vesmíru, prostože tam může létat jen vybraná skupina lidí. :-)
Pro mě existují, protože je mám, jasně vetšina se k nim nedostane, ale to neznamená, že neexistují. :-)
Leops
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roy1 15. 3. 2019 08:58

Mýlíš se, na let do vesmíru se může přihlásit každý, minimálně proto, že kdo je pořádá se veřejně ví a info o každém letu je všude dostupné, kdežto tvá nabídka odměny za práci se váže jen a k pracovnímu poměru a info o ní není na veřejnosti běžně známé. Prostě nechápeš podstatu problému a ani ji pochopit nechceš bo podstatou tvého příspěvku bylo se pochlubit, to jsi udělal, nikdo se z toho na zadek neposadil, další debata je zbytečná, volně dostupná a komunikovaná nabídka neomezeného internetu neexistuje.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gotzinger 15. 3. 2019 09:31

Dnes neexistuje, kdysi existovala. Měl jsem před dvanácti lety neomezený internet GPRS/EDGE od O2, platil jsem 900 měsíčně, a to v tom byl za korunu telefon Siemens S35 s přídavným foťákem.
gotzinger
Junior

Odeslat příspěvekod kokos25 18. 3. 2019 21:47

Zdravím pánové a dámy? :))

pokud je zde někdo, kdo dokáže zprostředkovat neomezený mobilní internet, prosím konktaktujte mne na emailu: kancim167@gmail.com

jsem ochoten samozřejmě zaplatit za zprostředkování ...

-----------

zkoušel někdo neomezený internet ze zahraničí ? byl jsem se ptát v německu, ale maji omezený upload na 50mb/s ...

děkuji hezký den
kokos25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GOLDman5 29. 3. 2019 00:18

Viem ponuknut neobmedzeny mobilny internet do mobilu a PC ( zariadenia ANDROID a WIN )
Akualne siet VODAFONE a TMOBILE pripadne v sieti O2 po dohode.
Funguje v CR vo vsetkych typoch sieti 2,3,4G bez obmedzenia rychlosti
Samozrejmost je "rozumne" vyuzitie a nie STOVKY GB denne.
Realne mesacne naklady 200 az 400 KC.

Jednorazova aktivacia SIM.

Mozem aj osobne spojazdnit BRECLAV pripadne BRNO po dohode.

dvdhajek@gmail.com
GOLDman5
Junior

Odeslat příspěvekod vpe 19. 5. 2019 07:19

Zdravim

Poslete mi prosim info nebo PM, kde lze sehnat mobilni internet s neomezenymi daty nejlevneji a bez pevne instalace.

Druha vec je, docasny internet kdyz je clovek treba mesic v nemocnici atp. a chce pouzivat tablet (videa).

Diky.

-- 19. 5. 2019 07:23 --

Leops píše:A já jsem tvrdil něco jinýho?? Jen jsem reagoval na qw84 který psal, že neomezený internet neexistuje.

-- 14. 3. 2019 15:11 --

roy1 píše: To pochopíš až tě zaměstnavatel vykopne.

Až mě podle tebe vyhodí, tak ho prostě mít nebudu. Přizpůsobím situaci, svět se kvůli tomu nezboří.

Jen jestli on to nemyslel obecne, ze neomezena je jen lidska blbost a mozna vesmir :-) z principu nic jineho neomezeneho me nenapada :-) Neomezeny internet bude vzdy omezeny (kapacitou BTS, politikou, cimkoliv). Ale rozumim, ze pri “rozumnem” prenosu dat, nemusis poznat, ze je datovy objem omezen. Pri prenosu stovek GB za den si myslim, ze to omezeni (pristi Tyden nebo mesic ti to uz ty stovky giga za den nedovoli ) muzes poznat i na neomezenem internetu, kdo. I.
vpe
Junior

Odeslat příspěvekod Miela 14. 6. 2019 10:32

Možná je otázka špatná? Je T-Mobile největším datovým paketem na mobilním internetu? K dispozici je až 100 GB s možností zakoupení 10 GB za 200 kronorů (můžete si zakoupit tolik, kolik chcete).

V Polsku nabízí T-Mobile neomezený mobilní internet - neexistují žádné háčky, jednoduše neomezené. Dříve, Play měl takovou nabídku, ale ve skutečnosti to bylo 100 GB, ale aktivovalo se jen tehdy, když někdo zveličoval.

Pokud však někdo zná lepší nabídku mobilního internetu v České republice než T-Mobile, tj. Větší balíček než 100 GB, kontaktujte mne prosím.
Miela
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suram 27. 10. 2019 07:57

T-Mobile tarif Neomezená data SD za 675 Kč měsíčně (20 GB plnou rychlostí, poté max. 3 Mb/s)
https://www.t-mobile.cz/dcpublic/Cenik_sluzeb_T-Mobile-II.pdf

EriMobile tarif LTE Pohoda 1 za 449 Kč měsíčně (rychlost až 7,5 Mb/s příchozí / 3,7 Mb/s odchozí)
http://www.eri.cz/p/eri-lte-pohoda-1

Víte někdo o ještě levnější datové SIM s neomezenými mobilními daty klidně i s omezenou rychlostí?
suram
Junior

Odeslat příspěvekod Tielk 27. 10. 2019 08:35

To ERI ti zpomali po 1,75GB na 192kb/s to ti staci takova rychlost.
Tielk
Junior

Odeslat příspěvekod suram 27. 10. 2019 10:45

Aha, v textu nabídky to není uvedeno, takže za tu cenu mi ta rychlost nestačí tedy, ale být cena max 100 Kč měsíčně, stačila by.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod vpe 30. 10. 2019 16:50

Ja myslim ze ted maji neomezenou i Vodafone (vyplati se pro rodinu a pokud mate UPC) i O2, nejen TMo.
vpe
Junior

Odeslat příspěvekod suram 30. 10. 2019 18:05

Ovšem nejlevnější to má T-M za 675 Kč měsíčně, když chce člověk pouze datovou SIM bez volání a SMS a bez jiných služeb.
suram
Junior

Předchozí stránka