Akce T-Mobile 24GB/699 Kč

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lomax 4. 1. 2024 16:16

Normální SIM zdarma.
Ale takovou, co nedá 200 nikdy a za žádných okolností, mám taky, resp. už jsem ji pohřbil. Podle mě je teď potřeba mít prostě oveček víc.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 4. 1. 2024 20:38

t152 píše:Bylo to na sim s nějakým bonusovým kreditem nebo na sim zdarma? Mě na té s bonusem 200kč už skoro rok nic ani po 5 měsících. Zkoušeno 3x

Já na 200 Kč (Datartovka) během roku taky vůbec nic (ale možná jsem udělal chybu, že jsem ji převedl na tarif Standart). A k ní jedna 10 Kč ochutnáfka 1x 200+200 SMS přišla a před Vánocema ne (taky převedená na Standart Twist tarif). Z té Datartovky si teď koupím HBO Max na mjesíc a zbytek provolám.

Teď mám rozdělané dvě Mamutovky (Plus4u) sim se 100 Kč (50 minut jsem vyvolal). Mám je v dualsimu a ten už je od 1.1.2024 vypley v Kouzelném šuplíku. Tak uvidíme, co z tohoto experimentu bude příští Vánoce. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod ze.us 29. 1. 2024 10:43

Ředitel ČTÚ píše:Tak 2 GB měsíčně za 16 Kč zafixováno na 3 roky.

Prvni tretinu mas za sebou, tak se nabizi otazka ohledne nutnosti dobiti, protoze samotny platny balicek by nemel stacit a bude treba to podmaznout kreditem, ne?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod shaula01 10. 4. 2024 06:24

Ahoj všem. Prosím o radu, jestli tomu rozumím správně. Mám aktuálně platný balíček Internet na rok, a to do 24.6. Nyní je platná akce za polovinu, tj. 699 Kč. Nikde nemůžu najít, do kdy bude tato akce platit (a za plnou cenu 1398 ho fakt kupovat nebudu). Chápu z jejich obchodních podmínek správně, že kdybych si ho koupila teď, tak mi nový balíček naváže až na skončení toho současného, tj. budu ho moci čerpat zase až do června 2025? Jde mi o to, abych neměla platné dva současně, které neprosurfuju, a neskončila mi příští rok platnost už v dubnu. Moc děkuji. :-)
shaula01
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 10. 4. 2024 10:00

Je to popsano na webu u balicku... melo by to na sebe navazovat.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 10. 4. 2024 13:07

Navazovat to bude, ale pokud máš tu sim jen na internet a dobíjíš jednou za rok při koupi balíčku, tak počítej s tím, že aktivní balíček neznamená, že ti nemůžou zrušit sim kvůli nedobití po 12 měsících. V reálu je to cca 13 měsíců. Někde jsem tu psal, za jak dlouhu sim s aktivním balíčkem internetu zrušili mně, ale už si to přesně nepamatuju.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod polda 10. 4. 2024 13:34

Předpokládám,že v červnu jako každý rok bude opět nabídka balíčku za 699
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 10. 4. 2024 14:15

ze.us píše:
Ředitel ČTÚ píše:Tak 2 GB měsíčně za 16 Kč zafixováno na 3 roky.

Prvni tretinu mas za sebou, tak se nabizi otazka ohledne nutnosti dobiti, protoze samotny platny balicek by nemel stacit a bude treba to podmaznout kreditem, ne?

Jasné, musí se dobít, jak jinak byste to chtěli řešit. Dobil jsem když byla akce 300 Kč a za to asi 10 GB nebo 15 GB dat grátis za dobití, ty jsem pak využil na výletě v Polsku.

Balíčky na sebe navazují, pokud jsou to ty úplně stejné. Já mám předplacené ještě 1,75 roku.

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod shaula01 10. 4. 2024 19:07

Všem moc děkuji. :-)
shaula01
Junior

Odeslat příspěvekod Heavy71 1. 6. 2024 11:01

Odedneška opět balíček "Internet na rok" v akci za 699Kč
Heavy71
Junior

Odeslat příspěvekod opat (novy) 1. 6. 2024 13:54

Nebyl by nějaký odkaz? Děkuji
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 1. 6. 2024 14:23

Najdeš to v appce nebo na odkazu https://eshop.t-mobile.cz/predplacene-karty v části Výhodné balíčky.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 1. 6. 2024 15:00

Taky uz se mi ukazuje i u karet, na kterych neni aktivovan - jeste vcera byl za pulku jen u te, na ktere uz bezi.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod yndezit 1. 6. 2024 19:12

Ještě by to chtělo nějaký kredit v akci.
Třeba za Shell body ale směnit nejde.
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 2. 6. 2024 13:49

Nezkoušel někdo, jestli je ten balíček "Internet na rok" možné aktivovat na datové kartě Twist Online? V aktuálních obchodních podmínkách https://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP-sle ... n_2024.pdf už tuto vzájemnou neslučitelnost nezmiňují, tak jak ji zmiňovali například v předchozích obchodních podmínkách https://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP-int ... oce-23.pdf
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka