Akce T-Mobile 24GB/699 Kč

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 9. 2020 13:28

Jako když mi to před cca rokem borec od Téčka na FB vysvětloval tak jsem taky nechápal. Koupím si roční balíček strhne se mi za něj kredit a abych ho mohl využít celý tak to ještě T-mobile podmiňuje platností kreditu. Proč rovnou roční balíček neprodlouží platnost karty aby se mohl využít roční balíček celý bez ohledu na to kdy bylo naposledy dobito? Podle mě je to dost velký fail který by stál za podnět na ČTÚ.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lumík930 13. 9. 2020 13:51

A není to tak, že do zrušení karty je ještě měsíc a balíčky fungují? Třeba u Blesku když aktivuješ balíček na konci platnosti kreditu, jede balíček dál....
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 13. 9. 2020 13:55

Tak tohle jsou všeobecně takové ty "vychcávky" operátorů, aby vydělali více peněz. To je jako s tím, že už nejde v apce dobít kredit za 350,- Kč. Ono by to totiž potom stačilo s bonusy za dobití a aktivaci toho balíčku za 499,- Kč. A to už by na každém tratili 50,- Kč. Ale při tomhle bych to z pohledu obchodníka pochopil, ale že si člověk koupí balíček na rok, kdy mu ho pak reálně kvůli jiné podmínce zkrátí třeba o měsíc a půl, to je fakt na pováženou.

-- 13. 9. 2020 14:58 --

lumík930 píše:A není to tak, že do zrušení karty je ještě měsíc a balíčky fungují? Třeba u Blesku když aktivuješ balíček na konci platnosti kreditu, jede balíček dál....

Jako že by mi zbývající kredit vypršel k 16.9.2021 a balíček na data dále fungoval do 1.11.2021? Tak to ti potvrdím až 17.9.2021. :-))
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 9. 2020 22:00

Už vidím argumentaci "ale my přece ten balíček našim zákazníkům nerušíme, my ho jen suspendujeme do doby než si náš milý a vážený zákazník opět dobije". Ale abych jen nehaněl tak po přechodu rodiny ze sítě O2 k T-mobile je slyšet opravdu CITELNÉ zlepšení kvality hovorů nejen mezi sebou i hovory do Vodoucha jsou vedeny veskrze pomocí HD-voice. To má u mě T-mobile velký palec nahoru :tleskani
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod yndezit 17. 9. 2020 06:05

Kde nejlíp koupit rwist kartu, i s novým číslem, ne pro převod?
Prý jsou nějaké přednabité 200kč, za cca stovku?
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 9. 2020 06:18

můžeš také objednat SIM T-Mobile zdarma s kreditem 10kč
https://www.t-mobile.cz/nabidka-predplacenych-karet
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod lumík930 17. 9. 2020 08:53

Billa myslím teď má akci za stovku (pokud teda ještě někde mají karty s 200 kreditem, protože teď je nahrazují 50minut+50sms+100kredit), a na aukru jsou pod 100 za kus, stačí si dát předplacené služby a zadat TWIST. Pak mrknout, co je s 200 korunama a není jen datovka, protože twist ONLINE je jen datovka.

-- 17. 9. 2020 10:00 --

Jo a Billa má 100 korun k prvnímu dobití, takže za 100 máš kartu s 200 kreditem a dobiješ 200 a dostaneš bonus 100. Takže za 300 korun máš 500 :-)
Jinak na tom Aukru když koupíš co nejlevněji, tak je to vhodné pro internet na den nebo na víkend. Pak máš 24 hodinový neomezený (3Mibit) net i za cca 30 korun (2x69korun z 200 korun kreditu) při ceně karty cca 50 plus nějaké poštovné, když jich vezmeš víc. Nebo jeden víkend, který se dá zaplatit z 200 korun kreditu - tři dny neomezeného netu, rychlost 3Mbit....
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod radim 17. 9. 2020 09:44

Není 100 korun k prvnímu dobití u všech Twistů standardně? Minimálně u té ochutnávkové zdarma je taky.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod yndezit 17. 9. 2020 11:12

To kilo navrch by být mělo všude, ale chtěl jsem to na 1gb na rok.
Takže vede Billa, povypínám ty minuty a zapnu irok a.

Nebudu poprvé ale dobíjet přes appku, lze dobít jen 200 třeba přes Sazku?
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 9. 2020 11:18

jo přes terminál za 200kč
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod radim 17. 9. 2020 11:36

Nebo na webu kreditkou.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mahdi1234 17. 9. 2020 19:13

Poridil sem tuto ochutnavkovou sim a vlozil do telefonu jako druhou A10/LOS 17.1

- pri zapnuti dat to pise cosi o Captive portal (wtf? to se snad pouziva v hotelu a podobne) a po otevreni prohlizece timeoutne
- prihlasit se na muj t-mobile z pocitace nejde, hlasi cosi, ze nemam opravneni. Prihlasuju se pomoci sms, ucet nemam a nevidim ani zpusob jak zalozit.

Navede me nekdo? Letacek ke karte zadnou informaci jak aktivovat/zprovoznit ucet nema. SMS od tmobilu dojde, volat z i na cislo jde taky. Zatim jsem nedobijel.
mahdi1234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod suram 17. 9. 2020 19:16

Myslím, že se musí den čekat, než SiM plně zprovozní včetně možnosti nastavení služeb přes samoobsluhu. Aktivuje se prvním hovorem. Pak bys měl telefon vypnout a zapnout a až pak zkusit přihlášení do samoobsluhy.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod mahdi1234 17. 9. 2020 19:20

Diky, pockam teda, ale tohle by fakt melo byt tucne napsany na tom letaku misto reklamnich zvastu :)
mahdi1234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mahdi1234 17. 9. 2020 21:11

Tak uz to funguje, zmenu hesla povazuju taky za docela vtipnou zalezistost, musel sem:

- zmenit kontatkni email (zadnej nebyl, jako opravdu neslo pouzit ten z objednavky?)
- zadat kod co prisel z sms, pro pridani mailu
- pak si zazadat o ztraceny heslo
- na mail prislo jednorazovy heslo
- tim se prihlasit a zmenit si heslo

opravdu privetivy :)

# edit

Rekl sem si, ze dobiju a aktivuju net na rok, kliknu jako prihlasenej a musim zadat 2x svoje vlastni mob cislo, pardon, tohle je fakt top UX. Snad ta sluzba funguje lip nez uzivatelsky rozhrani.

PS - co se stane pokud vycerpam 1GB? Nepojede vubec nebo pomalu? V pdf o sluzbe toto jaksi neni zmineno (nemyslim, ze by se mi to stalo).
mahdi1234
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka