Akce T-Mobile 24GB/699 Kč

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 17. 4. 2023 23:26

Ředitel ČTÚ píše:Ale nevzpomínám si, že by někdy někdo psal, že na určitých typech sim Kouzelný šuplík nefunguje. :D

Da se pomerne logicky odvodit, ze u nehlasovych SIM bonus za dobiti nabizen nebude.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 18. 4. 2023 01:31

Což je ale jen twist online jestli se nepletu. Všechny ostatní Twist tarify mají i hlasovou "složku" daného prepaid tarifu. Takže u 10 korunovky je také hlasový tarif. Věřte - nevěřte. Fakta nebo fikce?
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod drtic113 18. 4. 2023 07:49

Ještě tak cca 2 roky zpátky mi kouzelný šuplík fungoval i pro Twist Online karty pořízené v Datartu za 7Kč. Letos se mi na stejné datartové SIMce při stejném postupu už nezadařilo a nezadařilo se ani na ochutnávkové za 10Kč zrající 6 měsíců.
S kartami od Odoriku jsem to zatím nezkoušel.
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 18. 4. 2023 08:10

Teď vytažená sim aktivhovnaná 13.1.2023, za pár sekund SMS 200+200 do 30 dnů, bonus platnost na 3 měsíce. Je to ochutnáfka 10 Kč, s expirací do 20.8.2023. :D Asi jde zk***it i kovadlinu. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod drtic113 18. 4. 2023 09:28

Hmm, za 6 měsíců už asi byla přezrálá :-) .
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 20. 4. 2023 11:31

*NABIDKA PRO VAS: Uzijte si vice volani, psani a internetu! Staci si do 30.4.2023 dobit kredit alespon za 200 Kc a my Vam prihodime dalsich 50 Kc. Bonusovy kredit na volani, SMS a data plati 30 dnu. Vice si k tomu poctete na http://www.t-mobile.cz/bon84 Hezky den, Vas T-Mobile. Tyto zpravy muzete odhlasit na 4603.

Nevím, jestli to platí pro všechny, mě to přišlo na sim, kde mám zafixované 2 gb měsíčně za 16 Kč na 3 roky. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod radim 4. 5. 2023 09:07

Blíží se sleva na 699 Kč, koupil jsem pro tyto účely tuto kartu:

https://www.iotlevne.cz/twist-sim-karta ... 2-kc-kus-/

Už zdražili, já bral před týdnem za 48,- kus. Kdo nemá aktihovnanou ochutnávkovou v kouzelném šuplíku, je to alternativa. Tři kila kredit, od toho se odečte cena karty a poštovné, ale i tak pěkná sleva (cca 2 kila). Já si to nechal poslat obyč. dopisem za 39,-, došlo v pořádku obratem.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymius 4. 5. 2023 09:34

Sleva skoncila 30.4.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod t152 4. 5. 2023 09:36

tak odorik je má pořád stejně za 30kč https://www.odorik.cz/eshop.html
t152
Junior

Odeslat příspěvekod radim 4. 5. 2023 09:47

Nějak nevidím možnost to dát do košíku, ale asi to nějak jde. :-) Poštovné mají zadara?

anonymius píše:Sleva skoncila 30.4.

No, a v červnu nebo červenci bude zas. A když ne, tak aktihovnuju, až bude. Kdo si počká, ten se dočká.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 4. 5. 2023 09:58

Asi bude, jen bych chtěl upozornit místní Melody Bojs, že dárkový kupón pro přenos Internetu na rok na jinou sim a pak případnou následnou fixaci na několik roků jde jen ve vánočním termínu. :D

Ale v létě asi zase by mohlo bejt nafouknutí balíčku třeba na 4 GB :D a k tomu nějaký dáreček jako nepromokavý pytel na mobil, jak byl v loni.

já mám v kouzelném šuplíku připravenou Datartovku s 200 Kč krédem, kdyby náhodou T-mobile něčím přeqapil, tak mohu promptně reagovat :D a když tak ještě pár 10 Kč sim k tomu samo, já jem připraven 8-) Kdo není připraven, mohe být přeqapen. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod amper2 4. 5. 2023 10:20

Tak já zrovna včera s Datartovkou neuspěl. Šuplík od 26.2.2023, včera zapnuto a přišla jen konfigurační SMS. Vydržel jsem to cca 2 hodiny, pak zase šuplík.
Mám asi nějakou smůlu. Není to navázané na IMEI mobilu? Aktivuju a zapínám na starém tlačítkáči.

amper.
amper2
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 4. 5. 2023 10:21

radim píše:https://www.iotlevne.cz/twist-sim-karta ... 2-kc-kus-/
Už zdražili, já bral před týdnem za 48,- kus.

Na te sim je Twist online (data only). Drive byl s timto tarifem problem. Pujde na ni aktivovat rocni internet?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 4. 5. 2023 10:36

jenik3: jiz delsi dobu s tim problem neni, treba ja ted jedu na te od Odorika.
radim píše:Poštovné mají zadara?

Maji je bezne k mani na svych pobockach. Postovne zadara u veci za 30Kc? Nejsme v Cine!
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 4. 5. 2023 11:11

Jen jsem chtěl vědět, kolik dělá cena karty + poštovné, jestli je to víc nebo míň než v tom iotlevne.
radim
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka