Akce T-Mobile 24GB/699 Kč

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod .Josef. 21. 6. 2023 13:42

Aktivuje se zároveň - tam, kde se překrývají, budeš míš 3GB. Bohužel :-(
.Josef.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 21. 6. 2023 13:52

Ano, je to popsane v Castych dotazech - "Aktuálně čerpám roční balíček, ale chci si koupit další roční balíček, je to možné?"
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 21. 6. 2023 16:11

Prodloužení platnosti aktivního balíčku na více let dopředu je možné jedině pomocí kódů, které jsou k dispozici o Vánocích. Viz. zkušenost @Ředitele ČTÚ :-) viewtopic.php?p=13415309#p13415309
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 21. 6. 2023 16:53

špecifickýtrh píše:Tak jsem před létem vytáhl desetikorunovou sim z kouzelného šuplíku a naskočila mi nabídka bonusu 200 Kč za dobití 200 Kč. Pak je tu výše zmíněná akce bonus 100 Kč za dobití 400 Kč, takže pokud dobře počítám, tak dobití za 400 Kč mi hodí 700 Kč na ten roční internet. Pak jsem našel ještě v apce bonus extra 2GB na 7 dní za dobití. Existuje ještě nějaká možnost, jak z toho vytřískat víc?

Každopádně 24GB za 400 Kč = 1GB za 16,66 Kč. Při stejné roční ceně 400 Kč teď TM vychází lépe, než 1GB/100 Kč balíček u Kaktusu při využití triplu. U Kaktusu mám 1GB za 33,33 Kč, nicméně je tam zase výhoda syslení.

No asi s nákupem ročního balíčku ještě počkám, s jakou nabídkou internetu na léto TM přijde. Ten předloňský neomezený internet na dva měsíce by mě k nákupu rozhodně přesvědčil. Ty extra data z loňska už tak moc ne :)

Pane kolego, ještě to můžete dobít za 400 Kč, tím dostanete dalších 200 Kč a 100 Kc a 2GB a pak to hodit znova do Kouzelného šuplíku do Vánoc, pokud tam totiž máte už teď bonusový kredit s platností delší jak do Vánoc, tak všechny nové bonusové kredity co tam teď pribouchnete preberou jeho platnost (i když mají udávanou platnost třeba jen 30 dní) a na Vánoce může přijít znova SMS z Kouzelného šuplíku a pak vás to vyjde jen na 200 Kč to zakoupení Interfernetu na rok. Zbylý kredit si necháte vyplatit při přechodu k jinému operátorovi. A kód k aktivaci jako darek budete moct použít i na jiném čísle. :D Tak vás 1 GB vyjde na 8.33 Kč.

Těch 2 GB se u mě dá říct, že mi stačí. Za 3 dny mi začíná další měsíc a ještě mám 800 MB (a to jsem posílal i dost fotek a krátkých videí z túry třeba). Když se člověk pohybuje autem/motorkou tak nemá čas při řízení serfovat, jinde je WiFi. Ale je jasné, že když někdo dojíždí vlakem nebo busem, tak pak se víc dat hodí, tam je čas je využít. I když WiFi je vlastně i ve vlaku. V busu nevím jestli je. Dlouho jsem žádným nejel. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod ze.us 21. 6. 2023 19:15

Prodloužení platnosti aktivního balíčku na více let dopředu je možné jedině pomocí kódů, které jsou k dispozici o Vánocích.

1. Ten soubeh je specialita obdobi, kdy byla predstavena 2GB verze.
2. Bod 8 VOP tohoto balicku nespecifikuje moznosti ziskani, takze jde koupit i v apce ci webove samoobsluze. Reditelskej to udelal pomoci kodu, protoze potreboval vyplytvat kredit na jinych cislech ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod drtic113 21. 6. 2023 19:58

Ředitel ČTÚ píše:"5. V případě, že Účastník neobdrží informační SMS se může na Operátora
obrátit a požádat o poskytnutí obdobné nabídky."

Udělal to už někdo ? :D

https://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP-NN-Twist_bonus.pdf

Jo, dnes jsem to zkoušel s odkazem na daný dokument a body 1. a 5. Nejdřív mi na FB slečna nabízela 100,- navíc za dobití kartou >400,-, což jsem řekl, že je normální momentálně probíhající akce a tak mě odkázala na https://www.t-mobile.cz/predplacene-karty/odmeny, což jsem taky řekl, že není "poskytnutí obdobné nabídky". Pak jsem se ještě na rozloučenou zeptal, kde se teda můžu "na Operátora obrátit a požádat o poskytnutí obdobné nabídky." případně jak si člověk zaslouží SMS 200+200, načež řekla že neví a že si mám zavolat na 4603 nebo 800 73 73 73, což jsem udělal jako 2. krok.
2. krok - Na Zákaznickém centru se pán zamyslel, řekl, že to musí prodiskutovat a po 3 minutách nepříliš záživné hudby se vrátil s tím, že mi může nabídnout neomezené volání nebo 2GB na týden při dobití aspoň za 300, což je de facto to, co je na https://www.t-mobile.cz/predplacene-karty/odmeny . Na hloupou otázku čím si člověk může vysloužit SMS 200+200 byla odpověď, že to dostávají jenom dlouhodobí zákazníci, tzn. když karta je aktivní už několik let - hahaha.

Takže suma sumárum "obdobnou nabídku" k 200+200 jsem si nevydyndal.
Pokud se to někomu podaří, tak budu rád za návod.
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 22. 6. 2023 05:03

Kontrolní měření rychlosti Internetu na rok:

5G, Download - 105 Mbps, upload - 62,7 Mbps, ping - 21 ms :D
Údaje +- stejné v jakoukoliv denní dobu.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod radim 30. 6. 2023 18:01

Milos píše:Jj, ta akční cena 699Kč by měla platit do 30.6.2023.

Je to nějak potvrzeno? Určitě bude od zítřka "standardní" cena?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 30. 6. 2023 18:26

Na webu T-Mobile https://eshop.t-mobile.cz/predplacene-karty i dnes u toho balíčku "Internet na rok" figuruje platnost akční ceny do 30.6.2023, takže prozatím ten termín neprodloužili.
Přílohy
T-Mobile - Internet na rok 06-2023.gif
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 1. 7. 2023 17:28

Tak ode dneška opět za 1398 Kč.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod BariTom 4. 7. 2023 07:11

Nemusíte někdo kdy bude zase akce?
BariTom
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 4. 7. 2023 07:42

Nejspíš kolem Vánoc. Typicky bývá před létem a před Vánoci ;)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 4. 7. 2023 10:00

Já bych jen dodal, že na Vánoce jde koupit i přenosný kupón. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod nehyba 4. 7. 2023 16:03

a já dodám,že akce bývá i v září -už tedy byla třikrát:-)
nehyba
Junior

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 11. 7. 2023 14:25

Andrew_007 píše:Od 15.6. do 31.7.2023 při dobití kreditu platební kartou nad 400Kč přidá T-Mobile 100Kč navíc.
https://www.t-mobile.cz/kredit-a-dobije ... bni-kartou
Kredit je bonusový, platný 30 dní, čerpá se přednostně.
Prozkoumejte si obchodní podmínky, jsou tam výluky, neplatí např. pro tarif (SIM) Twist Online.
Bonus lze získat i při dobití na prodejně či prostřednictvím aplikace, viz OP.
https://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP_zis ... c_2023.pdf

Ahoj, tady toto fakt platí? V aplikaci nevidím žádný peněžní bonus ani ho nevidím na webu... Někdo tady psal že dobil 400 a dostal 400 tak nevím... Co myslíte? Někdo zkušenosti s dobíjením kreditu v nedávné době? Díky
VelkyZnalec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka