Vaše spotřeba dat s neomezeným mobilním internetem.

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fretky 8. 1. 2020 17:06

Docela by mě zajímalo, jak se u jiných uživatelů změnilo používání mobilního internetu po přechodu na neomezená data.

Já s celou rodinou, protože máme UPC využil prodloužení na 4 neomezené, dostal jsem balík na mobily, tak jsem do toho šel.

Vlastně jsem měsíc nebyl na wifi a nedal jsem víc jak 20 GB...a to hodně jezdím takže Spotify,videa a pod. Myslel, jsem, že to bude víc.
Fretky
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 8. 1. 2020 22:07

Já 40 až 50 GB za měsíc. Koukám na HBO GO, Horizon GO, IVysílání. Dodám tedy, že ty videa sleduji přes notebook a mobilní hotspot. ;-)
Naposledy upravil stm01 dne 9. 1. 2020 01:37, celkově upraveno 1
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TheSubways 8. 1. 2020 22:43

cca 400 GB měsíčně, využíváno nejen v telefonu, ale také na PC přes hot spot
TheSubways
Junior

Odeslat příspěvekod TrustNo1 9. 1. 2020 01:17

Také jsem čekal výrazně víc, ale aniž bych se nějak omezoval, nepřesáhl jsem nikdy 20 GB za měsíc (spotřeba je vč. streamovaného videa a pravidelné aktualizace aplikací). Wifi jsem záměrně nepoužíval. Myslím si, že se mi víc vyplatí tarif s FUP kvůli nižší ceně.
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod mikemiky 9. 1. 2020 09:16

Tak to netuším jak to děláš, já každý den YouTube, a to i kdybych měl pustene jen rádio, tak mi to vezme asi 1.5gb denně. Mně prostě 50gb nestačilo a proto jsem do neomezenky šel, jo pravda mohl jsem se hlídat, ale to já neumím a ani nechci, používám to i jako hotspot pro notas, ale spotřebu už teď vědět nebudu. Ale bude tedy víc než 50gb, jen teď se mi to nezastaví.
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod Fretky 9. 1. 2020 13:23

TrustNo1 píše:Také jsem čekal výrazně víc, ale aniž bych se nějak omezoval, nepřesáhl jsem nikdy 20 GB za měsíc (spotřeba je vč. streamovaného videa a pravidelné aktualizace aplikací). Wifi jsem záměrně nepoužíval. Myslím si, že se mi víc vyplatí tarif s FUP kvůli nižší ceně.

Já to nakonec vzal proto, že s neomezenýma službama vlastně platím stejně, nebo o nějakou kačku méně a dostal jsem skoro 20 k na telefony. Klidně bych měl nějaký rozumný FUP, ale cena s FUP byla vlastně skoro stejná, rozdíl nebyl ani 100 Kč.

Obchodník mi řekl, že je to vlastně záměr, postupně tam lidi dotlačit, chtěl jsem slevu, ale řekl mi na rovinu, že mi tu slevu do fakturace dát nemůže, tak jsem to vzal a mám klid, odcházet se mi nechtělo a ono vlastně ani neni kam.

Doma na ntb mám UPC, takže že bych používal jen mobilní net, to mi zas přijde ujeté :-)
Fretky
Junior

Odeslat příspěvekod mikemiky 9. 1. 2020 18:53

Jak si to měl s tou slevou? Já si chtěl vzít jen jeden telefon a uplatnit na to těch 20tis, ale v žádným případě mi to nechtěli udělat, pouze sleva 5000,ale vždy na jeden telefon... :-(
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod Fretky 9. 1. 2020 19:41

Jednoduše, měl jsem necelých 20 tis, vzal jsem 3 x Redmi 8T a co zbylo tam mám, kdybych do těch 2 let něco potřeboval. Drahej telefon jsem nechtěl, stejně po 2 letech budu brát zas novej, nabízel i jablko ale k čemu by mi to bylo, takhle jsem spokojený. Manželka, já a starší dcera má novej mobil, co se nevybije a rozumě fotí, mladší dcera má zásobu telefonů, které má na 2 roky, stejně je zničí, takže pohoda.

Hold jsem podlehl, dostali mě tam, kde mě chtěli mít, platím vlastně stejně, byť mám mnohem víc služeb + hw. Tak je to remíza.
Fretky
Junior

Odeslat příspěvekod mikemiky 9. 1. 2020 20:05

Díky moc.
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod Fretky 9. 1. 2020 20:14

Není za co, každopádně neomezený služby jsou vlastně fajn, pokud není člověk úplně kolenovrt, jak tu někteří fakt jsou...
Fretky
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 9. 1. 2020 20:55

Přesně tak. Já jsem taktéž spokojený i dcera. Já si vzal slevu na notebook a dcera dostala taktéž RN8T. A za 599 kč co si více přát pokud opravdu nejste kolenovrt neschováváte to za principy. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fretky 9. 1. 2020 21:53

Naprosto souhlas, občas tu čtu neuvěřitelné snahy o už nesmyslné slevy..
Fretky
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 9. 1. 2020 22:55

Když jsem se řekneme hodně snažil a koukal na YT vždy, když jsem měl chvíli možnost (a záměrně vypínal WiFi), tak jsem byl někde na 17GB. Do 20GB s přehledem. Ale mám to jako firemní benefit, tak neřeším. Osobně bych šel do 5GB a vyšel bych, WiFi mám doma, v práci i v autě.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikemiky 10. 1. 2020 09:10

Já se za kolenovrta nepovažuji, protože jsem platil daleko víc, já jsem na tom vydělal i bez té dotace na hw, jen jsem se bál té rychlosti, ale zdejší kolega dj.kure, říkal, že je vše bezproblemu a opravdu jsem nikdy neměl s rychlostí problém, tak za mě velmi dobře.
mikemiky
Junior

Odeslat příspěvekod Fretky 10. 1. 2020 11:53

Souhlasím, rychlost je úplně v pohodě zase divim.
Fretky
Junior

Další stránka