DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod opasino 6. 8. 2020 09:55

kočkodan009 píše:Dobrý den,Renato,

no to doufám. ;-) Dnes opět nepřišlo žádné info, že by kartu PPL převzalo do přepravy... :-| Týden uplynul již včera..tak uvidíme.
Děkuji vám za reakci a přeji pěkný den. :-)

V klidu, také jsem objednal dne 29.7 a dodnes nic, i když potvrzovací email přišel hned. Hlavní je nestresovat, všichni se dočkají.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod imaster 6. 8. 2020 10:02

Izibia píše:
Zdenek73 píše:Izibia: https://www.o2.cz/osobni/sluzby-podle-a ... kupon.html Nevidím hodnotu kuponu 300 Kč.

Tak to je pro "chataře" na tomto tarifu mírně nepříjemné.

Na chalupě žiju defakto celoročně. Jednou za dva tři dny jezdím do kolonialu pro pečivo, jednou za dva týdny na větší nákup do města. Nevidím v dobíjení problém. Asi máte představu vesnice z padesátých let. Opak je pravdou, je tu pošta, dobít se dá v kolonialu u pokladny, dokonce tu je bankomat CS.
imaster
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 6. 8. 2020 10:02

Jinak pro ty, co hledají vhodný přenostný router, celkem dobře vypadají tyto:
https://access-pointy.heureka.cz/alcate ... -2aalcz1/#
https://access-pointy.heureka.cz/tp-link-m7200/#
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod XLADI 6. 8. 2020 10:26

Podle toho jakse tu řeší co se stane když dojdou data tak mi to přijde že všichni mají simku jen na volán bez dat. To jako nemáte internet v paušálu alespoň pár mb? To pak snad není problém dobít kdykoli jedním z mnoha způsobů. Nežijeme ne konci světa.
A prodatovat 100gb to je docela dost někde na chatu. Mě tedy na mobilu nejvíc žraly aktualizace a to i když jsem měl nastavené jen přes wifi tak jsem je vypnul a aktualizuju jen když vím že jsem na domácí wifině.
Taky dost sežerou ty otravné reklamy.
Mám teď puštěné Youtube s blokátorem a ukazuje mi to 323 bokovaných reklam :roll: bez plokátoru se na to ani nedá koukat reklama co 4 minuty
XLADI
Junior

Odeslat příspěvekod Izibia 6. 8. 2020 10:43

imaster píše:Na chalupě žiju defakto celoročně. Jednou za dva tři dny jezdím do kolonialu pro pečivo, jednou za dva týdny na větší nákup do města. Nevidím v dobíjení problém. Asi máte představu vesnice z padesátých let. Opak je pravdou, je tu pošta, dobít se dá v kolonialu u pokladny, dokonce tu je bankomat CS.

Asi jak kde. Vycházel jsem z toho, že někdo to tu řešil, a vyšlo mu že potřebuje dobíjecí kupóny.
Ale v každém případě jsem "mírně nepříjemné" nemyslel ironicky: To, že někdo kuponem dobije o 50 Kč víc není zas takový průšvih. V nejhorším mu to sežerou patnáctikorunové internety.
Izibia
Junior

Odeslat příspěvekod Snapsik 6. 8. 2020 13:29

Objednáno 29.7. Teď SMS od O2: Vážený zákazníku, Vaše objednávka z datamanie je ve zpracování. Z technických důvodů došlo ke zpoždění o několik dní. PPL kurýr Vás bude kontaktovat nejpozději v pondělí 10.8. Děkujeme, Vaše O2. Tak asi tak!
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod radmik 6. 8. 2020 13:37

Mám to úplně stejně. Objednávka 29.7. a před chvílí dorazila stejná SMS
radmik
Junior

Odeslat příspěvekod kočkodan009 6. 8. 2020 13:38

Zdravím všechny nedočkavce,
Já objednával 29.7. odpoledne, potvrzovací email dorazil prakticky ihned, ale stále jsem bez karty. Teď mi přišla sms od O2 s následujícím textem..

Vážený zákazníku, Vaše objednávka z datamanie je ve zpracování. Z technických důvodů došlo ke zpoždění o několik dní. PPL kurýr Vás bude kontaktovat nejpozději v pondělí 10.8.2020. Děkujeme. Vaše O2.

Takže to vypádá, že jím tato simkarta pěkně "zavařila" v systému.. :-D

Koukám, že objednávky z 29.7. jsou "problematické" :tleskani
kočkodan009
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opasino 6. 8. 2020 13:48

Taky tak.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BigT 6. 8. 2020 13:50

opasino píše:Jinak pro ty, co hledají vhodný přenostný router, celkem dobře vypadají tyto:
https://access-pointy.heureka.cz/alcate ... -2aalcz1/#
https://access-pointy.heureka.cz/tp-link-m7200/#

Používám Nokii 8110, která stála nedávno 7stovek, pokryje mi celou chatu a to je teprve parády... Takže stačí i nějaký starší mobil s LTE a udělat hotspot.
PC: PC: Intel i5 8400, Asus ROG Strix B360‑G , 16GB Kingston HyperX, SSD Adata SP920+WD Blue 1TB, GIGABYTE GTX 1050 OC 2G, be quiet! Pure Power 10, CM Elite 333, LG IPS235P 1920x1080

NTB: HP 430 G5

Mobil: Samsung A52s 5G
BigT
Junior

Odeslat příspěvekod radim 6. 8. 2020 14:44

To není špatná možnost. Já jsem se díval na nokii 220, ale tady na MM je ve specifikacích, že LTE má jenom 10 Mb/s. Tak jsem telefony tak nějak vyřadil ze hry, abych se u každého modelu pídil po tom, jak rychlé to má LTE. Užs zkoušel tu 8110? Kolik to jede?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KrylP 6. 8. 2020 14:48

Na Bazošu jsem koupil za pakatel CUBOT s velkou baterkou a vydrží to několik dní jako hotspot... Všechny zbytečnosti i aktualizace jsem dal pryč, na PC ukazuje 50 - 60 MBit...
Naposledy upravil KrylP dne 6. 8. 2020 15:15, celkově upraveno 1
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod Myčoken 6. 8. 2020 15:10

Snapsik píše:Vážený zákazníku, Vaše objednávka z datamanie je ve zpracování. Z technických důvodů došlo ke zpoždění o několik dní. PPL kurýr Vás bude kontaktovat nejpozději v pondělí 10.8. Děkujeme, Vaše O2. Tak asi tak!

Potvrzuji příjem totožné sms, dorazila dnes.
Myčoken
Junior

Odeslat příspěvekod Krles1 6. 8. 2020 15:21

Tak me nedosla ani sms ani karta :/
Krles1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lady (novy) 6. 8. 2020 15:38

Pokud by někdo chtěl, mám jednu navíc. Předání Jičín, v neděli Praha.
lady (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka