melo15 píše:A když SIM kartu nestihnu aktivovat ve stanovené lhůtě, tzn. expiruje, tak se bude jednat o bezdůvodné obohacení ze strany O2? Zaplatil jsem za službu -> nedostal jsem DD -> k čerpání služby nedošlo (službu jsem nevyužil), tudíž O2 nemělo na mě žádné náklady.
Díky za objasnění.
zde se jedna o vasi neznalost obecnych podminek, jejichž neznalost neomlouva, simkarta a kredit muzou, ale nemuseji, mit datum expirace, napriklad 100gb simkarta ma udavanou expiraci 30. prosince 2021, cili pokud ji koupim dnes, musim ji nejdele do te doby aktivovat, jinak se zneplatni (moje stare nepouzivane go karty byly aktivni rok bez kreditu, pak se cisla smazali a karta nejde prihlasit do site), kredit ma udavanou dobu platnosti rok od AKTIVACE SIM (ale treba i jen pul roku, pokud je to uvedeno v podminkach) prodluzuje se dobijenim, cili pokud koupite kartu, ale neaktivujete ji do konce expirace, prichazite o zaplacene penize i kartu, ikdyz jste sluzbu "necerpal", na to, jak to chcete z o2 vysoudit bych si koupil i listek, to bych chtel fakt videt, za blbost se plati (u o2 vic nez kdekoliv jinde)
btw t mobile prodaval simkarty, ktere se aktivovali datumem PRODEJE a ne vlozenim do mobilu, bych vas chtel videt, jak by ste resil to
-- 13. 8. 2020 13:00 --jo, je to celkem easy,
finta je, ze na karte je nastaveno automaticke obnovovani dat, takze kdyz vycerpate 100gb driv nez za mesic, bude se to snazit obnovit za dalsich 300, pokud je nemate, melo by se to bud vypnout, nebo jet tema 32kBs do konce obdobi, za 15 kc kazdy den, predpokladam, ze pokud na karte bude tou dobou 0 kredit, nepojede nic
kazdopadne jsem na tuto otazku taky dostal od 3 lidi 3 ruzne odpovedi, takze fakt asi budem muset pockat na prvniho, komu data dojdou at to zkusi