KrylP píše:
DOKUP je vždy na dalších 30 dní !!! Je to napsané v samoobsluze!!!
me to rekli jinak, tak uvidime, az to nekdo skusi
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
KrylP píše:
DOKUP je vždy na dalších 30 dní !!! Je to napsané v samoobsluze!!!
KrylP píše:To je divné, jedu přes Huawei P40 Lite a pod 40 Mbit nejedu... proto jsem i jednu kartu už vycucal....(televize, 3x PC, stahování)...
Jo a ... Jedu přes WIFI na 5 GHz, je to znát v domě, je oproti 2,4 GHz rychlost dvojnásobná!!! Je vidět, že není zarušená sít v tomto pásmu.
KrylP píše:Aby se ti něco účtovalo tak musíš zavolat z karty, když pošleš SMS tak se odečte 2 Kč a nic víc, to jsem zkoušel. Kdybych si neměl dost kreditu a spustil internet, zase by byla jiná situace, ale to bych poznal, až budu mít méně jak 300 Kč na účtu... teď nemůžu zkusit...
KrylP píše:Snad 100 GB ? Probíhalo tak, že dobil jsem 500 Kč už po aktivaci samoobsluhy, dostal jsem bonus 100 Kč (600) takže jsem dostal vlastně 2x 100 GB za 250 Kč... naběhlo to automaticky jak jsem vyčerpal prvních 100 GB.
jindra999 píše:Bonus za dobití asi není standardně, ale jen jako výhra v té kačenkové loterii?
Mirek.P píše:Všichni nadavame, jak jsou všichni operátoři stejní, ale zjišťuji ze to není vůbec pravda. Žasnu jak je O2 v některých věcech asi tak 20 let pozadu. Jsem dlouholetým zákazníkem Vodafone a tam beru bonus 20% za dobití jako úplnou samozřejmost.
Ještě před nedávnem bych dal ruku do ohne zato, ze nejaky bonus přece musí nabízet automaticky všichni operátoři. To stejné platí o aplikaci. Je neuvěřitelné jak nedodelana je aplikace Moje O2. Vždyť oni ani nemají aplikaci přizpůsobenou pro iPad. A to jsem Vodafonu vyčítal ještě před nedávnem ze se u iPadu nedá aplikace použit v režimu “naležato” a ze neumí automaticky přepínat dle systému tmavý režim (nyní už to podporuje).
U O2 aplikaci mužů být rad ze se údaj o vyčerpaných datech aktualizuje jednou za dva dny. :-o
O nějakém tmavém režimu si mužů jen nechat zdát. Stačí si přečíst recenze aplikace ve storu.
KrylP píše:Snad 100 GB ? Probíhalo tak, že dobil jsem 500 Kč už po aktivaci samoobsluhy, dostal jsem bonus 100 Kč (600) takže jsem dostal vlastně 2x 100 GB za 250 Kč... naběhlo to automaticky jak jsem vyčerpal prvních 100 GB.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků