DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mirek.P 17. 8. 2020 06:04

Napsal jsem jen můj postřeh na určitou službu O2 z pohledu zákazníka Vodafone. Tj vše.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod KrylP 17. 8. 2020 06:43

Mirek.P - to je pravda, vodafone to má vymakané, i ten internet jede všude min. 50 Mbit...
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod ice.bc 17. 8. 2020 09:28

Možnost objednání stále pokračuje. Tak jsem zvědav, kdy tu „omezenou nabídku" ve finále stopnou :-)
Philips:Fizz,Alcat:OneT,Sagem:MC922,Ericss:T39,T65,Motor.:A008,V180,RazrV3,SlvrL7,Panas:GD67
Siemens:A52,CF62,SL45,Sony:CMDJ5,SE:T100,J210,T230,T610W810i,Satio,Zylo,Samsung:A800,E100,Vodaf:246
N:5110,3210,3330,6510,5210,8210,6310i,6120Cl,6300,6230i,N79,N8
ice.bc
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Standa_82 17. 8. 2020 09:32

Mirek.P píše:Všichni nadavame, jak jsou všichni operátoři stejní, ale zjišťuji ze to není vůbec pravda. Žasnu jak je O2 v některých věcech asi tak 20 let pozadu. Jsem dlouholetým zákazníkem Vodafone a tam beru bonus 20% za dobití jako úplnou samozřejmost.

Ještě před nedávnem bych dal ruku do ohne zato, ze nejaky bonus přece musí nabízet automaticky všichni operátoři. To stejné platí o aplikaci. Je neuvěřitelné jak nedodelana je aplikace Moje O2. Vždyť oni ani nemají aplikaci přizpůsobenou pro iPad. A to jsem Vodafonu vyčítal ještě před nedávnem ze se u iPadu nedá aplikace použit v režimu “naležato” a ze neumí automaticky přepínat dle systému tmavý režim (nyní už to podporuje).

U O2 aplikaci mužů být rad ze se údaj o vyčerpaných datech aktualizuje jednou za dva dny. :-o
O nějakém tmavém režimu si mužů jen nechat zdát. Stačí si přečíst recenze aplikace ve storu.

No ja posledni dva roky pouzivam Vodafone. Predtim jsem mel TM. A jeste davno predtim Vodafone. Kdyz jsem se vracel zpet k Vodafone, tak jsem se tesil na jejich Samoobsluhu. TM mi moc nevyhovoval.
Ale byl jsem pomerne neprijemne prekvapen co se ze Samoobluhy za tech par let stalo. Je to neprehledne a pomale. Mam tam 6 cisel. Kdyz mam menit nastaveni na vsech to je porod aspon na 1/2hodiny. Nekonecne nacitani. A to vubec nemluvim o tom kdyz nejake nastaveni hledam. Dost casto je to jinde nez cekam.
Drive tam byla aspon tabulka s prehledem pro vsechny cisla. Clovek videl jake je nastaveni pro vsechna cisla na jednom miste. Ted to "vylepsili" a nektere veci z tama zmizely.
Me opravdu nezajima jake ma jejich aplikace barvicky ci jestli se pretoci na iPadu nalezato. Ale abych tam vse rychle nasel a odezva byla rychla.
Bohuzel Vodafone se hodne v tomhle zhorsil.
Standa_82
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 17. 8. 2020 10:11

Nezajímají mě “barvicky” ale dark mode. Jen jsem napsal svuj pohled na aplikaci Moje O2. Nevěřil bych ze v dnešní době je něco u tak velké společnosti možné. Stačí se podivat na recenze této aplikace, nejsem sám s tímto názorem.
PS: Bavím se o verzi pro iOS/ipadOS. Jak je to u Androidu netuším.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod 0055 17. 8. 2020 10:12

Tak ja se taky musim pochlubit, sice nemam ipad, ale karta dnes dorazila. Na ceske pomery je to hodne dobra cena.
0055
Junior

Odeslat příspěvekod radim 17. 8. 2020 10:33

imaster píše:O2 jen proto, že sdílí společně s T mobilem infrastrukruru.

Já nevím, není to nějaký hoax? Na stejném místě jsem loni při neomezeném létě měl 80 Mb/s s T-M, teď 8 Mb/s s O2. Moc to nechápu. Takto je pro mě ale celá Datamánie nepoužitelná. :-( Kéž by dal T-M na ty víkendové balíčky rychlost aspoň 30 Mb/s (ty jejich 3 Mb/s jsou teda taky k smíchu musím říct.), hned bych to používal.
Naposledy upravil radim dne 17. 8. 2020 11:11, celkově upraveno 1
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 17. 8. 2020 10:45

ice.bc píše:Možnost objednání stále pokračuje. Tak jsem zvědav, kdy tu „omezenou nabídku" ve finále stopnou :-)

:D
někdo si v dnešní době myslí, že je nějaký rozdíl mezi Kauflandem a O2 a nechápe, že jediný rozdíl je jejich zboží ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod peta809 17. 8. 2020 11:14

ice.bc píše:Možnost objednání stále pokračuje. Tak jsem zvědav, kdy tu „omezenou nabídku" ve finále stopnou :-)

Tomu se říká marketing ;)

-- 17. 8. 2020 12:14 --

0055 píše:Tak ja se taky musim pochlubit, sice nemam ipad, ale karta dnes dorazila. Na ceske pomery je to hodne dobra cena.

Též dorazila, objednána minulý týden.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod SteveJSF 17. 8. 2020 11:30

Odměna za dobití:

“ Podmínkou účasti v programu je dobití kreditu na O2 předplacené mobilní SIM kartě nebo na O2 Mobilní internet kartě zákazníkem v minimální výši 200 Kč kdykoli v průběhu konání programu. Po úspěšném dobití obdrží zákazník do 24 hodin (obvykle ale do 30 minut) přímo na dobíjené mobilní číslo SMS s unikátním kódem pro uplatnění odměny. Po zadání tohoto kódu na http://www.odmenazadobiti.cz
v kombinaci s příslušným telefonním číslem předplacené O2 karty nebo O2 Mobilní internet karty se zákazník dozví, z jakých odměn si může vybrat, resp. jakou odměnu získal.”

Jenom ti, co dají SIMku do modemu nebo do tabletu (takový, který nepracuje s SMS), tak ti mají asi smůlu. Odměna tedy není pro každého. Tohle v O2 moc nedomysleli. Není to diskriminace?

-- 17. 8. 2020 12:42 --

Doplnění:

Na tohle existuje možnost přesměrování těch SMS s kódem pro vyzvednutí odměny. Jen pravidla programu odměn to uvádějí špatně - odkazují se na článek 6, který řeší něco úplně jiného. Holt i mistr O2 se někdy utne.
SteveJSF
Junior

Odeslat příspěvekod MSwamp 17. 8. 2020 12:49

Tak sim jsou fuč je nová nabídla a na data horší.
MSwamp
Junior

Odeslat příspěvekod jarešek 17. 8. 2020 13:01

RIP Datamánie.
jarešek
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod m4rk3J 17. 8. 2020 13:04

Očekávám spoustu nabídek původní sim na aukru za 1k+.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 8. 2020 13:34

MSwamp píše:Tak sim jsou fuč je nová nabídla a na data horší.

no a to tady Guru říkal, že nová nabídka přijde až v září :-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod MSwamp 17. 8. 2020 13:43

Nejednou jsem ty jejich Guru “školil” na prodejně. Takže jim tak zcela nevěřím.
MSwamp
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka