Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Mirek.P píše:Všichni nadavame, jak jsou všichni operátoři stejní, ale zjišťuji ze to není vůbec pravda. Žasnu jak je O2 v některých věcech asi tak 20 let pozadu. Jsem dlouholetým zákazníkem Vodafone a tam beru bonus 20% za dobití jako úplnou samozřejmost.
Ještě před nedávnem bych dal ruku do ohne zato, ze nejaky bonus přece musí nabízet automaticky všichni operátoři. To stejné platí o aplikaci. Je neuvěřitelné jak nedodelana je aplikace Moje O2. Vždyť oni ani nemají aplikaci přizpůsobenou pro iPad. A to jsem Vodafonu vyčítal ještě před nedávnem ze se u iPadu nedá aplikace použit v režimu “naležato” a ze neumí automaticky přepínat dle systému tmavý režim (nyní už to podporuje).
U O2 aplikaci mužů být rad ze se údaj o vyčerpaných datech aktualizuje jednou za dva dny. :-o
O nějakém tmavém režimu si mužů jen nechat zdát. Stačí si přečíst recenze aplikace ve storu.
imaster píše:O2 jen proto, že sdílí společně s T mobilem infrastrukruru.
ice.bc píše:Možnost objednání stále pokračuje. Tak jsem zvědav, kdy tu „omezenou nabídku" ve finále stopnou
ice.bc píše:Možnost objednání stále pokračuje. Tak jsem zvědav, kdy tu „omezenou nabídku" ve finále stopnou
0055 píše:Tak ja se taky musim pochlubit, sice nemam ipad, ale karta dnes dorazila. Na ceske pomery je to hodne dobra cena.
MSwamp píše:Tak sim jsou fuč je nová nabídla a na data horší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků