Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
poustevnak píše:MSwamp píše:Zkoušel někdo co udělá sim při přihlášení do sítě zahraničního operátora? Nejde mi o teorie, ale o praxi.
Příští týden vyzkouším v Německu.
Jinak jak jsrm psal pár stránek zpátky, tak v Moje O2 mají taky u statusu kolik GB zbývá nadpis "Data v ČR a EU" ale to bude asi jen všeobecný popisek platný pro normální tarify a předplacenky.
Jinak tady psal O2 Guru, na ty Rypáky, že je nezákonné když data nefungují v EU, že pokud je celá SIM nefunkční pro EU (SMS i volání) je zákonné že i těhto 100GB dat nefungují mimo ČR.
Ředitel ČTÚ píše::) to je epic failprenesu si na to svoje cislo a v cizine mi to nepojede vubec
to nevymyslis
ale tak stejne je covid a nikam se uz nikdy jezdit nebude
![]()
no aspon vim na co si mam davat pozor az v rijnu Datamania nabidne 5 GB za 49 Kc
a na vanoce 25 GB za 99 Kc
sumerian píše:se dívím, Řediteli, že zrovna tebe to trápí. když jsem před nějakou dobu sledoval tvé přísvpěvky v jiných specifických vláknech na foru, tak přece toto není vůbec služba pro tebe. tak proč se nad tím tak vzrušuješ. není to Volnost, nemusí se najet kilometry, nejsou tady žádné odměňovací kódy do zásoby. pro tebe úplně nudná záležitost.
dosinek píše:V jakém zařízení SIMku používáte a jak jste stim spokojeni ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků