DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod davsopl 1. 9. 2020 15:46

Možná vám ta karta v zahraničí pár set metrů za hranicemi fungovat bude, ale jak se psalo na kartě je roaming nefunkční. Pokud jedu vlakem z Břeclavi do Vídně, tak O2 má docela velké pokrytí za hranicemi. Běžně ještě u Hohenau funguje O2 vč. dat.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 1. 9. 2020 16:29

Původně jsem nechtěl, ale musel jsem některé z posledních příspěvků smazat, protože uživatel jarešek editoval své příspěvky. Díky za pochopení.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 9. 2020 17:19

však co se omlouváš, řádně to tady promaž :D stejně z toho tady dělají někteří volnou diskuzi ;-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod czmrt 1. 9. 2020 22:00

Hele, nevite nekdo kdy sem daj ty novy tarify na volani? Rikalo se v zari.
czmrt
Junior

Odeslat příspěvekod suram 1. 9. 2020 23:19

Vypadá to, že je tam dali už v půlce srpna.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod OnderCZ 2. 9. 2020 05:52

czmrt píše:Hele, nevite nekdo kdy sem daj ty novy tarify na volani? Rikalo se v zari.

Však nikdo neříkal, že to bude hned prvního září. Září je dlouhé. To, že něco bude v září, může znamenat, že to představí třeba až za dva týdny. Nebo jste snad někdo čekal, že hned prvního něco bude? To je přeci naivní.
OnderCZ
Junior

Odeslat příspěvekod poustevnak 2. 9. 2020 05:56

Pojan píše:A co tak si přečíst dřívější příspěvky poustevnaku?

Já je četl všechny, ale očividně pro některé je to problém, když se pak ptají jak to je s touto SIMkou v zahraničí.
A pak tu jsou tací, kteří jsou sarkastičtí místo toho aby byli konstruktivní.
poustevnak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod czmrt 2. 9. 2020 08:58

No nevim nevim. Ptal jsem se na datamanii Jakuba guru a odpovedel mi ze o zadne jine akci nevi. Ja jen aby jsme tu necekaly zbytecne.
czmrt
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 9. 2020 10:58

opasino píše:Původně jsem nechtěl, ale musel jsem některé z posledních příspěvků smazat, protože uživatel jarešek editoval své příspěvky. Díky za pochopení.

Neděkujte, nepochopil jsem! Co tam pro vás bylo soudruhu cenzore tak závadného? Moc by mě to zajímalo. Nechtěl jsem - musel jsem??? Ste se nemohl rozhodnout, nebo co?
anonymni

Odeslat příspěvekod peta809 2. 9. 2020 16:09

poustevnak píše:
peta809 píše:O2 nabízí v limitované nabídce předplacenou kartu v rámci akce Datamánie s datovým limitem 100 GB za 300 Kč měsíčně. O cenách za volání a SMS se nemá smysl bavit, ale čistě jako datová SIM to není úplně špatná nabídka. Více zde: https://www.datamanie.cz/. Co si o nabídce myslíte?

Peta809 by mohl zeditovat 1.příspěvek a shrnout veškeré poznatky týkající se této karty a to nejen ty oficiální, ale i ty otestované jako co se stane když dojdou data dříve než za 30 dní, když se karta dostane do zahraničí apod. :)
Třeba pak ubude těchto bystrých přispivatelů do tématu ;)

To by se mi muselo chtít a mně se nechce. Ale můžeš to sepsat ty a já tam ty informace vložím ;)

-- 2. 9. 2020 17:12 --

davsopl píše:Možná vám ta karta v zahraničí pár set metrů za hranicemi fungovat bude, ale jak se psalo na kartě je roaming nefunkční. Pokud jedu vlakem z Břeclavi do Vídně, tak O2 má docela velké pokrytí za hranicemi. Běžně ještě u Hohenau funguje O2 vč. dat.

Vždyť je to hned za hranicema :D

-- 2. 9. 2020 17:13 --

czmrt píše:No nevim nevim. Ptal jsem se na datamanii Jakuba guru a odpovedel mi ze o zadne jine akci nevi. Ja jen aby jsme tu necekaly zbytecne.

Na těhle podporách zcela běžně o chystaných službách, či službách už aktivních, ale krátce běžících nic nevědí. To dokázal ostatně i začátek Datamánie, kdy na O2 podpoře nevěděli která bije ;)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod nasko 3. 9. 2020 07:26

Dobře ráno, chtěl jsem se zeptat blbne vám taky mobilní appka “moje O2” pro iOS?
nasko
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 3. 9. 2020 08:34

neblbne, protože nemáme iOS ;-)

Btw už opravili problémy v apce po přenesení čísla?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Mirek.P 3. 9. 2020 08:43

Nick Cave: Kdo je "my"?
Nasko: Na iOS i iPados aktualne funguje bez problemu.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod KrylP 3. 9. 2020 08:49

Přenesené čísla do této chvíle nejsou opravené, hovada líné ouťácké.... A to je už 3. týdny od nahlášení !!!
Naposledy upravil KrylP dne 3. 9. 2020 08:55, celkově upraveno 1
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod D.roak 3. 9. 2020 08:54

no jakou mate spotrebu dat ja za 16dni 10 gb. takze asi touhle rychlosi to za 15 dni nemam sanci vycerpat. jak jste na tom
D.roak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka