Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
czmrt píše:Hele, nevite nekdo kdy sem daj ty novy tarify na volani? Rikalo se v zari.
Pojan píše:A co tak si přečíst dřívější příspěvky poustevnaku?
opasino píše:Původně jsem nechtěl, ale musel jsem některé z posledních příspěvků smazat, protože uživatel jarešek editoval své příspěvky. Díky za pochopení.
poustevnak píše:peta809 píše:O2 nabízí v limitované nabídce předplacenou kartu v rámci akce Datamánie s datovým limitem 100 GB za 300 Kč měsíčně. O cenách za volání a SMS se nemá smysl bavit, ale čistě jako datová SIM to není úplně špatná nabídka. Více zde: https://www.datamanie.cz/. Co si o nabídce myslíte?
Peta809 by mohl zeditovat 1.příspěvek a shrnout veškeré poznatky týkající se této karty a to nejen ty oficiální, ale i ty otestované jako co se stane když dojdou data dříve než za 30 dní, když se karta dostane do zahraničí apod.![]()
Třeba pak ubude těchto bystrých přispivatelů do tématu
davsopl píše:Možná vám ta karta v zahraničí pár set metrů za hranicemi fungovat bude, ale jak se psalo na kartě je roaming nefunkční. Pokud jedu vlakem z Břeclavi do Vídně, tak O2 má docela velké pokrytí za hranicemi. Běžně ještě u Hohenau funguje O2 vč. dat.
czmrt píše:No nevim nevim. Ptal jsem se na datamanii Jakuba guru a odpovedel mi ze o zadne jine akci nevi. Ja jen aby jsme tu necekaly zbytecne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků