jj, ale viz SMS, straší tam, že v síti LTE nebude fungovat, tak abych nemusel v budoucnu platit 99kč, když mám prodejnu kousek od domova.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
xlendi píše:Tak jestli to tady sleduješ, tak já nejsem z těch "nevyhledávačů". To jsem samozřejmě zkusil! Prý to nejde a nedělají to. Proto se ptám, zda se to někomu nějak podařilo. Já to pro sebe samozřejmě nepotřebuju, já mám neomezená data. Ale brácha je nemocný a je mimo domov a tak jsem mu kartu půjčil.
EDIT: O2 Guru jsou fakt střeva! Přes telefon ty pipinky vůbec nevědí, co po nich chci a že nic zapnout nemohou. Přes chat pořád melou něco o té SMS, přes kterou se dostanu leda tak do možnosti downgradovat na tarif s 5GB dat. Dojalo mě tohle:
"Já toto bohužel nemám možnost,ale přes moje o2 aktivovat, pokud Vám to tedy nejste tak já zadám servisní požadavek, který kolegové z IT prověří .
Vytvořil jsem tedy servisní požadavek, který je uveden v moje o2. kolegové by měli vyřešit nejpozději do 48 hodin."
Tarif Den Základ
Volání v ČR Neomezeně
SMS v ČR 2,00
MMS v ČR 5,90
Denní paušál 15,00
Tarif Den základ
▪ Tarif je předaktivován na speciální edici předplacené SIM karty označené jako Datamanie.cz a nelze je aktivovat na žádost účastníka.
▪ Tarif je bez roamingu, lze jej využít jen v ČR.
▪ Uvedené ceny jsou v Kč s DPH.
▪ Tarif Den základ obsahuje neomezené volání v ČR a základní připojení k internetu v ČR o maximální rychlosti vkládání a stahování 32 kb/s. Cena za kalendární den se účtuje započetím prvního volání nebo připojením k internetu.
▪ Voláním v ČR se rozumí volání na koncová telefonní čísla se standardní tarifikací, tj. mobilní sítě a pevné linky v ČR. Nevztahuje se na volání na čísla se zvláštní tarifikací.
▪ Tarif je kompatibilní jen s Balíčkem 100 GB dat a Balíčkem 30 minut na volání do zahraničí. S jiným balíčkem dle tohoto ceník včetně balíčků volných jednotek a balíčků mobilního internetu tarif kompatibilní není.
Balíček 100 GB mobilního internetu
Objem dat na měsíc 100 GB
Měsíční paušál 300,00
Balíček 100 GB
▪ Balíček je kompatibilní pouze s tarifem Den Základ.
▪ Balíček je možné využívat pouze v ČR, neboť součástí tarifu Den Základ není roaming.
▪ V případě změny tarifu dochází k deaktivaci balíčku bez nároku na jeho dočerpání.
▪ Platnost balíčku je 30 dnů.
▪ Balíček není kompatibilní s jiným datovým balíčkem uvedeným v tomto ceníku.
▪ Po uplynutí platnosti stávajícího balíčku dat se nespotřebovaná část objemu dat nepřevádí do období platnosti nového balíčku.
▪ Data z objemu dat v rámci balíčku se čerpají přednostně před základním připojením k internetu, které je k dispozici v rámci tarifu Den Základ.
BOSSHUGO píše:Super to je ono. Moc diky! Akorat me mezitim napadlo v te aplikaci to obnoveni deaktivovat, tak cekam na vyrizeni pozadavku a ze ho pak zase aktivuju, jestli to nepomuze...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků