Já nakonec Datamanii po necelém roce a půl zrusil. Jako 100 GB je dobrych, ale osobne tolik dat ani zdaleka nepotrebuju a co mě komplikuje život nejvíc, je nefuncnost v zahranici. Prešel jsem na kaktus. Jasně, z hlediska dat/ceny je to znatelně horší nabídka (12 GB za 200 Kč), ale nevyuzita data se převedou do dalšího měsíce, takže se mi donekonečna hromadí (ted tam mam "našetřeno" nějakých 30 GB) a simka datove funguje bez omezení mimo CR.
ahoj, v nastavení o2 u datamanie není možnost zrušit automatickou obnovu balíčku internetu, za pár dní mi tento dojde a chci přestat simku na nějakou dobu používat, pokud ji vyndám z telefonu, neobnoví se automaticky balíček dat? Kredit tam bohužel mám a nechci zbytečně platit za nepoužívanou simku.
@rumburak3k: Vyndáním SIM karty z mobilu nezabráníš automatické obnově balíčku, pokud na ní máš kredit větší než 300Kč. Zkus část kreditu případně za něco utratit, aby byl zůstatek kreditu menší než 300Kč a balíček dat se díky tomu už automaticky neobnovil.
Když chci přes web moje O2 zaplatit 300 Kč na další jeden měsíc, nefunguje možnost zaplatit platební kartou a ani on-line přes účet ? Dělám něco špatně, nebo bordel O2 ?