DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 5. 8. 2022 06:47

Taky si z majitele tel.cisla mohl někdo udělat dobrý den.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AttaliaCZ 5. 8. 2022 07:26

Já nakonec Datamanii po necelém roce a půl zrusil. Jako 100 GB je dobrych, ale osobne tolik dat ani zdaleka nepotrebuju a co mě komplikuje život nejvíc, je nefuncnost v zahranici. Prešel jsem na kaktus. Jasně, z hlediska dat/ceny je to znatelně horší nabídka (12 GB za 200 Kč), ale nevyuzita data se převedou do dalšího měsíce, takže se mi donekonečna hromadí (ted tam mam "našetřeno" nějakých 30 GB) a simka datove funguje bez omezení mimo CR.
AttaliaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod rumburak3k 6. 8. 2022 11:37

ahoj, v nastavení o2 u datamanie není možnost zrušit automatickou obnovu balíčku internetu, za pár dní mi tento dojde a chci přestat simku na nějakou dobu používat, pokud ji vyndám z telefonu, neobnoví se automaticky balíček dat? Kredit tam bohužel mám a nechci zbytečně platit za nepoužívanou simku.
rumburak3k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 8. 2022 11:51

No to se automaticky obnoví, pokud tam je alespoň 300 Kč. Leda změnit tarif a koupit si jinou SIM Datananie, pokud bys to chtěl použít v budoucnu.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 6. 8. 2022 12:00

@rumburak3k: Vyndáním SIM karty z mobilu nezabráníš automatické obnově balíčku, pokud na ní máš kredit větší než 300Kč. Zkus část kreditu případně za něco utratit, aby byl zůstatek kreditu menší než 300Kč a balíček dat se díky tomu už automaticky neobnovil.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jirys 12. 8. 2022 15:46

Prisla mi zprava ze si mam dobit kredit , ze po 13 mesicich mi zrusi to cislo . Tak dlouho jsem nedobijel ...
jirys
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 12. 8. 2022 16:01

A jak dlouho to přišlo před tím než uplyne ta lhůta 13 měsíců?
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod metyn 13. 8. 2022 05:09

jirys píše:Prisla mi zprava ze si mam dobit kredit , ze po 13 mesicich mi zrusi to cislo . Tak dlouho jsem nedobijel ...

je dobré vědět, že ti chodí zprávy když nedobíjíš, jako fakt cenná informace :tleskani , dědek
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod jirys 13. 8. 2022 07:20

Prislo mi to zhruba mesic pred koncem .
jirys
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 13. 8. 2022 08:06

To ovšem každý nedělá, že by měl nepoužívanou SIM rok v zapnutém mobilu, aby mu tam mohla po tom roce přijít SMS o zrušení SIM.
:D
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod jirys 13. 8. 2022 08:20

Pri registraci jsem zadal cislo mobilu ktere pouzivam , tak mi ta sms dosla .
jirys
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 13. 8. 2022 08:22

A je v ní i identifikace SIM? Protože někdo jich může mít víc.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod jirys 13. 8. 2022 08:52

Neni ja mam jen jednu .
jirys
Junior

Odeslat příspěvekod Briko 18. 8. 2022 15:22

Když chci přes web moje O2 zaplatit 300 Kč na další jeden měsíc, nefunguje možnost zaplatit platební kartou a ani on-line přes účet ? Dělám něco špatně, nebo bordel O2 ?
Briko
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 18. 8. 2022 15:25

i dobíjení z aplikace O2 mi také nefunguje
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka