Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Boshcz píše:Zdravím přátelé.
Mám problém s rychlostí dat na bytě. Podle mapy pokrytí by data měly jet až 100 Mbps ale jedou tak okolo 2 Mbps.
Na jiných místech v Plzni jsem naměřil klidně i těch 100 Mbps. Po kontaktování O2 podpory mi bylo řečeno, že rychlost dávají primárně lidem kteří mají sjednaný internet na doma. Že předplacené karty mají rychlost až sekundární. Takže ve výsledku síť je zatížena a mně je sim karta úplně k ničemu. Napadá Vás nějaké řešení? Děkuji
xtonda píše:Boshcz píše:Zdravím přátelé.
Mám problém s rychlostí dat na bytě. Podle mapy pokrytí by data měly jet až 100 Mbps ale jedou tak okolo 2 Mbps.
Na jiných místech v Plzni jsem naměřil klidně i těch 100 Mbps. Po kontaktování O2 podpory mi bylo řečeno, že rychlost dávají primárně lidem kteří mají sjednaný internet na doma. Že předplacené karty mají rychlost až sekundární. Takže ve výsledku síť je zatížena a mně je sim karta úplně k ničemu. Napadá Vás nějaké řešení? Děkuji
Mám to na chalupě, když se modem chytne na pásmo 800 MHz, tak ve vytížených časech nejede ani 1 Mbit, když ho donutím na 1800 MHz, tak mám i 60/40 Mbit. Modem Huawei B310s s jednou externí logper anténou Iskra. Osmistovka je prostě skoro všude přetížená, pokud tam máš dostupné 1800/2100/2600 tak koupit zařízení, které lze na tato pásma donutit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků