DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 28. 8. 2020 13:35

Jakou to pak má výhodu?
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mirek.P 28. 8. 2020 14:03

Telefon se při každém hovoru neprepina na 2/3G, tim pádem spojení proběhne takřka okamžitě. Lepší kvalita zvuku.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod polda 28. 8. 2020 14:15

OK
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mmme 29. 8. 2020 10:20

Máte nějaký tip na levné neomezené volání a SMS, nejlépe paušál, k této datové simce?
mmme
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 29. 8. 2020 10:24

Mrkni o par stránek dal. Už še to tu dost řešilo.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod melo15 29. 8. 2020 10:57

Mirek.P píše:
jindra999 píše:Já narážel na ceny 10 tisíc nebo případně 3 tisíce, to předražený je a dva litry taky, ale s odřenýma ušima to ještě někomu může dávat smysl. Pro pracháče to ale opravdu služba není. Ti nemusí řešit, kolik měsíčně dají za neomezená data. To je pro škudlílky, co jen prosrali původní termín.

Dle vaseho prispevku je zrejme, ze jste s zadnym "prachacem" jeste neprisel do styku. Tito lide si totiz pro korunu nechaji vrtat koleno. Overeno nekolikrat v praxi.
PS: Mozna prave proto jsou prachaci :-)

První rozumnej názor. Mám stejnou zkušenost ;-) Nejvíc tady křičí ti, kdo žijí "z ruky do huby".
>>> Vzali podprůměrný komunikátor,
>> vše užitečné vykuchali a ostatní funkce zmršili,
> udělali monstrózní kampaň a výsledkem je ..... Apple iPhone. :tleskani
melo15
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 8. 2020 16:52

mmme píše:Máte nějaký tip na levné neomezené volání a SMS, nejlépe paušál, k této datové simce?

www.emtecko.cz/trz
anonymni

Odeslat příspěvekod xlendi 29. 8. 2020 22:55

MSwamp píše:Tak k tomu roamingu. V samoobsluze nejde zapnout - vyhodí chybu. Byl jsem vyzkoušet v Rakousku, sim nemá vůbec signál, takže ani na příjmu nejste. Přesně dle očekávání. Takže jako hlavní SIM nepoužitelné. Snad tato informace někomu pomůže.

Moje zkušenost je stejná. V Rakousku se prostě SIM nezaregistrovala do sítě. Roaming tedy nefunguje nejen pro data (což bylo v podmínkách), ale ani na SMS a volání (což se z podmínek vyčíst nedá). Zato mám jiné překvapení, to ale patří primárně jinam - v případě roamingu v AT se mi moje vyhádaná a momentálně datově vycucnutá "neomezenka" od TM (za 430 Kč neomezená volání, SMS a 20 GB rychlostně neomezených dat, po jejich vypotřebování rychlost snížena na 3 Mb/s) vzpamatovala a roamovala normální rychlostí. Po návratu do ČR (ten samý den) opět 3 Mb/s.
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 29. 8. 2020 23:19

Někdo nedávno psal že u T-mobile je v rámci roamingu samostatný FUP bez ohledu na to jestli se doma vysosnul nebo ne.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod suram 29. 8. 2020 23:38

To si myslím, že by tu rychlost musel umět snížit zahraniční operátor.
suram
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 30. 8. 2020 10:33

Pro datové "neomezenky" je určeno kolik dat mají v roamingu a tam je to plnou rychlostí.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Moffik 30. 8. 2020 13:16

Tak po par tydnech update:
Chyne ktera je tesne za Prahou, primy vyhled na vysilac a u O2 je rychlost 5Mb, u tmobilu je 90Mb. Kdyz neni spicka dostanu se u O2 i na 50-60Mb, takze fakt velky spatny. Na Zizkove mam 130Mb, v metru taky v pohode. Lokality mimo “civilizaci” jsou na tom ale bidne. Co u vas?
Moffik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m4rk3J 30. 8. 2020 14:09

Já mám štěstí. U nás na vesnici je jen 800MHz, TMO je díky domácím LTE přetížený (Kaktus mi dával do 6-7Mbps přes den) a O2 mi tu dá 20-30Mbps. Jinde netuším, neměřil jsem rychlosti.

S internetem jsem spokojený, ale ty problémy okolo..
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod imaster 30. 8. 2020 14:38

Jsem na tom podobně. Doma mám 800MHz, jedu kolem 13,5/7,1Mb, na chalupě to samé. V práci 133/70Mb. Za mě spokojenost, na mobil dostačující.
imaster
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka