DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 13. 7. 2022 21:20

O2 Guru tvrdí, že může být uspaný maximálně půl roku a pak se transformuje na tarif jiný, tak nevím. Proto se raději ptám na nějakou osobní zkušenost.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod peta809 13. 7. 2022 21:31

Budiž, ale na to jsem se neptal. To je veřejně známá věc. Ale k věci. Odpověď na mou otázku znáš?
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Heavy71 13. 7. 2022 23:00

Stačí dobít do roka od předchozího dobití. Používám tuto kartu jedenkrát v roce na dovolenou, takže dobíjím jednou za rok, jen je potřeba si ohlídat ten termín.
Heavy71
Junior

Odeslat příspěvekod honzatrx 14. 7. 2022 02:18

Ať si tvrdí kdo chce co chce (třeba pan.nikdo), mě DATAMANIE 100 GB v roamingu funguje, letos v červnu jsem na ní jel 14 dní v Řecku, loni též Řecko a o Vánocích Německo. Jinde jsem nebyl, takže jiné státy nezaručuji, stejně tak jestli by fungovala i mimo EU. Též nezaručuji 5G, protože nemám 5G zařízení, používám ji během roku v LTE routeru na chalupě, na cestách v LTE USB modemu.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod petr311 14. 7. 2022 02:59

No mně teda DATAMANIE 100GB nefunguje v cizině, pouze v ČR. Vyzkoušeno v Polsku, Slovensko.
petr311
Junior

Odeslat příspěvekod polda 14. 7. 2022 05:08

Hlavně to netvrdí (třeba pan nikdo) ale i přímo provozovatel O2
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan.nikdo 14. 7. 2022 05:35

Německo a Slovensko karta naprosto hluchá :D
Asi má honzatrx VIP edici, :-) která funguje v rámci EU.
Další možnost je, že to má souvislost v používání v USB modemu :)
pan.nikdo
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 14. 7. 2022 06:03

Asi by stacilo zverejnit cerpani dat ze samosky, pokud to O2 umi...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod radim 14. 7. 2022 07:38

honzatrx píše:Ať si tvrdí kdo chce co chce, mě DATAMANIE 100 GB v roamingu funguje, ... na cestách v LTE USB modemu.

Zajímavá informace, může někdo další potvrdit, že v USB modemu jede Datamánie i v zahraničí? Je fakt, že pro spoustu lidí je dneska už notebook něco jako kazeťák, takže USB modem asi moc lidí nepoužívá a všichni to zkouší jenom v telefonu.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nasko 15. 7. 2022 07:18

Já tomu nevěřím, osobě jsem to loni zkoušel a přidával jsem se i foto, bez potvrzující foto je to klamavá informace
nasko
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 15. 7. 2022 07:38

Simkartu nenecha o2 prihlasit do jine site, je jedno jestli se prihlasuje z tlf nebo modemu. Jestli ma nekdo specialni edici, se kterou roaming funguje, tak ma jednoduse stesti.
Take bych chtel videt printscreen, jak je ta simkarta prihlasena v roamingu.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 15. 7. 2022 08:31

Mohl si také nechat vyměnit SIMkartu, jestli to blokují jen podle výrobních čísel původních SIM.
:hm
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod davsopl 16. 7. 2022 19:53

radim píše:
honzatrx píše:Ať si tvrdí kdo chce co chce, mě DATAMANIE 100 GB v roamingu funguje, ... na cestách v LTE USB modemu.

Zajímavá informace, může někdo další potvrdit, že v USB modemu jede Datamánie i v zahraničí? Je fakt, že pro spoustu lidí je dneska už notebook něco jako kazeťák, takže USB modem asi moc lidí nepoužívá a všichni to zkouší jenom v telefonu.

V roamingu rozhodně Datamánie nefunguje. Alespoň u mě první edice, kde jsem měnil SIM za novou. V Rakousku se do sítě tento týden vůbec nepřihlásila. Pokud má někdo nějaké jiné informace a zkušenosti, nechť napíše.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 17. 7. 2022 21:33

Tak co, spustí 3 kolo prodejů zítra nebo až v srpnu ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod peta809 17. 7. 2022 22:18

Ani zítra, ani v srpnu. Možná ani nikdy. Doba a současná situace nehraje do karet a Ukrajinci už svou dostali. Myslím, že pro letošek je už "rozdáno".
peta809
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka