Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ziki píše:Zdravím, nevíte jestli je možné, přenést číslo na již používanou SIM Datamánie
JiříTechnik píše:anonymius píše:To je nejaky divny, co mas za telefon ? Zkus jinej ci vyvolat bandlock na jiny pasmo napr. pres Netmonster...
Bohužel Pixel 6, na nic jiného než 800MHz mě to u O2 nepustí, u T-Mobile ano...
ziki píše:Zdravím, nevíte jestli je možné, přenést číslo na již používanou SIM DatamánieChtěl bych si na Datamánii přenést číslo, ale nejdříve tak v prvním kvartálu příštího roku nebo spíš až na jaře, ale SIMku Datamánie z loňské edice bych měl aktivovat asi už do letošního konce roku, aby nepropadla. Když bych teda aktivoval Datamánii už nyní, nebude pak problém na ni přenést číslo?
nereknujaksejmenuju píše:Nevíte, zda lze dobít jen 200 Kč? Dřív jsem to tak dělával z mobilu přes IB FIO. Ted všude u O2 čtu, že minimum je 300. Bleskmobil ale dvoukilem dobíjet jde, občas to z toho Fia dělám kolegyni v práci.
Jde mi o to, dobít jednu teď nepoužívanou Datamánii s trochou starého kreditu, jehož platnost končí v úterý. Ale aby se mi neaktivovalo čerpání těch 100 GB, což by dobití 300Kč udělalo.
Takže pokud z Fio odešlu dobití jen 200Kč, jestli to platnost kreditu prodlouží o půlrok, nebo se s prodloužením platnosti nic nestane (bo jsem přeci nedodržel to O5 žádané tříkilo), a jen se ty dvě stovky připíšou ke starému.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků