DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zdeněk_Petráš 4. 8. 2023 17:39

Můžete mi prosím zaslat kód na Datamánii 100G. Děkuji moc předem.
Zdeněk_Petráš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod unavix 4. 8. 2023 18:42

Kdyby mohl někdo postrádat volný kód na datamanii 100GB prosím o zaslání do SZ. Předem děkuji.
unavix
Junior

Odeslat příspěvekod Jesix 4. 8. 2023 19:24

To je hustý, jak stále poptávka. Člověk by řekl, že už to mají všichni...
Jesix
Junior

Odeslat příspěvekod tubík 4. 8. 2023 19:29

A taky jak hodne lidi psalo, ze za 349,- uz na to kasle...
tubík
Junior

Odeslat příspěvekod ... 4. 8. 2023 19:40

Zas jestli staci dobit 300 a 50 prida O2, jak tu nekdo psal, tak to zadne zdrazeni ani neni.
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 4. 8. 2023 20:01

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod nereknujaksejmenuju 4. 8. 2023 20:46

Někdy takovýto dárek může být naopak danajský.
Já v červnu musel dobít jednu šuplíkovou datamánii kvůli zrušení za již půlroční nedobíjení. V té době jsem již měl neomezená data na tarifu, takže jsem schválně utratil něco ze starého kreditu, abych po dobití zůstal pod 349.
Takže jsem tam nechal 47, dobil 300, a hodlal simku strčit zas na půl roku do šuplíku připravenou pro strýčka příhodu.
Avšak za chvíli přišla SMS ve znění něco jako " blabla, měsíc už stojí 349 a ne 300, o čemž jste asi nevěděl, tak jsme vám přihodili 50, abyste moh vesele datovat". No a tím se pro mne zbytečně zapnul za 349 nový měsíc.
Tak jsem SIM věnoval za 350 (ten kredit co jsem dobil a co tam zůstal ) kolegyni v práci, která říkala, že to její parchantíci v poho vyplácaj a ona tak nemusí řešit jim shánět nějaký data při pobytu na chatě.

Takže ne každý dárek přijde vhod. Měl jsem z principu chut´to jít reklamovat, že jejich nevyžádaných pade nechci, bo mi tím vlastně ublížili, ale nakonec jsem to nechal plavat. Ale byl by to asi zajímavý rozhovor a šok pro operátora, že chci, aby si svý darovaný prachy strčili někam :-)
nereknujaksejmenuju
Junior

Odeslat příspěvekod ... 4. 8. 2023 20:48

:D
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 8. 2023 20:57

Já bych řekl že 50 bonusu dávají jen pro starší SIM aktivované s balíčkem za 300 ceníkově (a ještě dobití právě 300). Třeba to dávají aby mohli ty 3 kila hned strhnout balíčkem. Uvidíme jestli to dají i na 350 SIM.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ... 5. 8. 2023 02:59

Mozna kdyby clovek dobil jen 200, tak daji 150, aby mu to mohli hned strhnout.. :D
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod unavix 5. 8. 2023 19:35

unavix píše:Kdyby mohl někdo postrádat volný kód na datamanii 100GB prosím o zaslání do SZ. Předem děkuji.

Vyřešeno vlastními prostředky.
unavix
Junior

Odeslat příspěvekod Jesix 7. 8. 2023 16:02

Tak jak jsem psal, že mi k dobitým 300 Kč dávalo O2 vždy 50 Kč bonusu, tak s tím je konec. Včera jsem dobil a nic. Napsali, že balíček stojí nově 349 Kč a že si mám dobít. Ale dostala mě jiná věc.

Když si aktivujete balíček Data naplno (pro celých 24 hodin) za 49 Kč a máte aktivní těch 100 GB, tak vám data pojedou o mnoho rychleji, než když máte těch sto giga vypnutých a zapnutý jen ten balíček Data naplno. Kolega tu někde napsal, že to jeho syn používá a že je to nepoužitelné. Má pravdu. Rychlost samostatného balíčku Data naplno je 0,03 Mbits. :D Ještě předevčírem jsem měl ten samý balíček aktivní spolu s tím stogigovým a rychlost byla 80 Mbits podle měření na rychlost.cz. Na Guru Chat mě odkázali 800 02....
Jesix
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 7. 8. 2023 16:17

Zeptám se... zkusili jste vypnout a zapnout? (ano, oblíbený můj seriál IT Crowd) Mně takhle T-Mobile s radostí omezoval stahování, pak jsem nastavil letadlo, za půl minuty jsem ten režim vypnul a data šla naplno.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Hany53 7. 8. 2023 18:14

Tak mi se uz Data naplno v nabidce 100GB nezobrazuji. Je to jen muj pripad?
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod radim 7. 8. 2023 18:55

Pod tlačítkem Dokoupit balíčky je část Změna tarifu, a pod ní dole je schovaná nabídka Data naplno. Zkoušel ses dívat pořádně? Dříve byla ta nabídka v datových balíčcích, teď je tak nějak osiřele uprostřed ničeho. Aspoň teda v mé aplikaci.
radim
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka