DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod šulda 7. 12. 2023 23:25

Jakej automatickej paušál? Je to předplacenka, dobít si můžeš kdy chceš a kolik chceš. Automatický dobíjení z karty si můžeš aktivovat. Já ho mám aktivní, protože měsíčně využiju 80-100GB.
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 8. 12. 2023 00:24

sulda: ted je prodavaji jako pausal
O2 píše:Digitální tarify Datamanie si aktivujete v aplikaci Moje O2 nastavením automatické platby, a to uložením vaší platební karty.

...: Zadny kredit, samo z karty. Pekne po castech, at nemas prehled.
O2 píše:Platby služeb nad rámec tarifu..
Platbu vám odečteme z platební karty vždy, když suma útraty dosáhne 50 Kč.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod šulda 8. 12. 2023 00:47

Tak na to čučím a je to digitální tarif bez smlouvy :mrgreen: Ta platba je tam opravdu možná jen z karty?
Edit: Nasadil si mi brouka do hlavy :hm Tak sem koukl a možnost zrušení automatické platby tam stále mám. Nemám tu datamánii dlouho a mezi O2 a T-mobile rozhodlo pokrytí v určitých místech. Jestli to budou prznit dál, tak jim dám asi zbohem.
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eetj 8. 12. 2023 02:30

Tvé současné automatické dobíjení kreditu je ale něco jiného než chystaná automatická platba kartou za tarif. Ty staré SIM datamanie budou výhodnější, dokud tedy nezdraží cenu datového balíčku 349 Kč, což ale předpokládám, že zdraží, i pak se bude ale na starých SIM za datový balíček platit kreditem, ne přímo kartou. Zdražit můžou kdykoliv.
Pak budou platit 349 Kč za měsíc už jen ti, kteří si aktivují tarif na nové SIM do 29.2.2024, tedy automatické placení tarifu kartou na nové SIM, jenže když si tarif vypnou, tak už ho pak můžou znovu aktivovat jen za vyšší cenu, která má být 449 Kč (po 29.2.2024), nevyplatí se jim ho tedy vypínat na kratší dobu, kdy ho nepotřebují, protože tím přijdou o levnější cenu 349 Kč. O2 chytře nalákal uživatele na levná mobilní data a teď bude maximalizovat zisky.
eetj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jesix 8. 12. 2023 10:03

Vy si vážně myslíte, že dojde ke zdražení o stovku u stávající Datamánie na kredit?
Jesix
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 8. 12. 2023 10:20

Pokud se nepřeruší automatická obnova, tak cena zůstane stejná bez ohledu na způsob placení.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod polda 8. 12. 2023 10:58

Úplně si to nemyslím, jak se třeba řeší vyšší částka dobití protože plánuješ občas volat? Kdyby to automaticky strhávalo jen 349,- tak jseš bez hlasových služeb i sms. Tam určitě bude možnost nějakého ručního ovládání včetně možnosti přerušení . To by musela být platnost kreditu(tarifu) jen měsíc,možná ani to ne. To mi přijde jako blbost.
Simka je zdarma, aktivace probíhá samoobslužně přes aplikaci na webu stržením částky z karty.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 8. 12. 2023 12:25

Co by se řešilo? Prostě v okamžiku obnovy musí mít user na účtu dostatek peněz. Když je má, tak proběhne obnova za původní cenu. A když je nemá, tak se taky nic neobnoví a vymalováno, případná další obnova je možná již za nových podmínek. Stejně to má třeba Kaktus u limitek, dokud je pravidelná obnova, tak je také původní cena.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod polda 8. 12. 2023 12:36

Toto není Kaktus,tam je princip uplně jinej než u Datamanie 100GB.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 8. 12. 2023 13:05

polda píše:Kdyby to automaticky strhávalo jen 349,- tak jseš bez hlasových služeb i sms.

Nejsi, strhne si za ne samo - uz jsem to sem daval vecer (a je to na teto strance). Pokud se tedy bavime o "nove verzi".
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 8. 12. 2023 13:08

Á ha, dík
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 8. 12. 2023 13:17

moje Datamánie teď 2 měsíce spí, co mě tedy čeká po Novém roce? :D
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 8. 12. 2023 13:53

V novém ceníku s novou cenou 449Kč a slevou 100Kč platnou od 5.12.2023 do 15.1.2023 uvádějí:
Sleva trvá do změny nebo zrušení tarifu či balíčku, k němuž byla sleva sjednána.

Dle toho usuzuji, že u starých karet Datamanie se spícím balíčkem 100GB by měla platit cena 349Kč také do změny nebo zrušení tarifu či balíčku. Když například v březnu dobiješ kredit a balíček tím pádem po 5 měsících spánku probudíš, měl by se ti dle mého názoru strhnout kredit 349Kč a nikoliv 449Kč.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 8. 12. 2023 16:05

Pane kolego, a jak to bylo když se zvedalo z 300 Kč na 350 Kč ? Nebude to to samé ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Milos 8. 12. 2023 16:27

Při zdražení z 300Kč na 349Kč ale neměli žádnou akci se slevou 49Kč ;-)
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka