DATAMÁNIE aneb 100 GB a 1000GB dat od O2

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod František Václavíček 1. 1. 2024 01:52

Tak musím říct, že já jsem si to myslel :-D . OK, udělám si výlet na prodejnu a využiju svého práva odstoupit od smlouvy do 14 dnů
František Václavíček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod laiki 1. 1. 2024 14:09

Já se v CZC vysloveně ptala, jestli jsou ta data na simce a tvrdili, že samozřejmě, bylo mi to divné, ale říkala jsem si, co kdyby, takže jsem zboží s "dárkem" vyzvedla a vrátila. Jde o simky, které O2 posílá zdarma a neplatí se ani doprava.
laiki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 1. 2024 14:37

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Andrew_007 1. 1. 2024 15:28

Dotazoval jsem se redakce výše uvedeného webu o co se vlastně soutěží (zda to není jen ta zdarma
objednatelná SIM s přednastaveným "speciálním" tarifem, ale s nutností "dobití") a přišla odpověď:

Byl to dárek od O2, který jsme věnovali do soutěže. Dle O2 je tam jeden rok předplacený.
"Žádný učený z nebe nespadl"
Andrew_007
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 6. 1. 2024 00:49

Používá nekdo tu 100GB kartu jako hlavní připojení v domácnosti, kde je více zařízení?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 9. 1. 2024 04:29

Datamánie O2 příští týden zdraží, 100GB měsíčně bude za 449kč
https://mobilmania.zive.cz/clanky/o2-da ... fault.aspx
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Vaso00 9. 1. 2024 06:53

O2 v zisku jako *****, tak co udělá? Ještě zdraží. Vítejte v ČR. Za 300 to byla zajímavá nabídka, za 450 už je skoro neomezenka. Klasika u O2, zkoušet co jim lidé zaplatí. Předpokládám, že T-mobile bude následovat.
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod polda 9. 1. 2024 09:50

Nikde napsáno, že to neprodlouží!
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 9. 1. 2024 10:09

Datamanie za akční cenu už jen
6
dnů

:
14
hodin

:
50
minut

:D

Vyberte si novou SIM kartu s mobilními daty za akční cenu
Datamanii za akční cenu pořídíte do 15. ledna 2024 nebo vyprodání zásob. Nové SIM karty pořízené do 15. 1. 2024 budou mít akční cenu i nadále.

Jak dlouho platí akční cena Datamanie?
Abyste získali Datamanii s akční cenou, stačí ji objednat do 15. ledna 2024 nebo vyprodání zásob.

100 GB – 349 Kč měsíčně
Neomezená data a volání – 699 Kč měsíčně
1000 GB – 2 999 Kč ročně
Akční cena vám zůstává i nadále. Pokud po aktivaci SIM karty přerušíte platbu, o akční cenu tedy nepřicházíte. Po obnově platby budete opět platit tolik, jako před tím.

Můžu přerušit platbu za tarif Datamanie a pozdějí ho znovu obnovit?

Ano, kdykoliv budete potřebovat, můžete automatickou platbu kartou přerušit v aplikaci Moje O2. Až budete znovu potřebovat data na SIM kartě, stačí platbu jednoduše obnovit. Po obnově budete platit tolik, kolik jste platili před tím. Pokud na platební kartě nebudete mít dostatečný zůstatek, po 5 neúspěšných pokusech o provedení platby se platba kartou automaticky deaktivuje. Po vypršení platnosti karty se platba kartou automaticky deaktivuje.

Jak často musím za Datamanii platit?

Platnost SIM karty je 12 měsíců od poslední platby. Pokud během těchto 12 měsíců neproběhne platba, SIM karta se zablokuje a telefonní číslo může být znovu použito na jiné SIM kartě.

:D

Njn tak jdu teda objednat no 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Martinoslav 9. 1. 2024 18:15

Je možné datamanii 100 zmenit na esim?
Martinoslav
Junior

Odeslat příspěvekod flegma_cz 9. 1. 2024 19:00

@Martinoslav tu původní edici jsem za 99 Kč vyměnil za esim.
flegma_cz
Junior

Odeslat příspěvekod polda 9. 1. 2024 19:14

Musíš na prodejnu a nenechat se odradit,můžou tě balamutit ,že Datamania se na eSim nepředvádí.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 10. 1. 2024 01:49

To nevypadá tak špatně. Dle ceníku to totiž vypadá na trvalou nabídku. Čili upustili od toho nesmyslu "exkluzivity" a kdokoliv si to bude moct objednat kdykoliv. Navíc přidali nový tarif za 300 krun (standardní ceníková cena), který je kromě objemu omezen také rychlostí. (Což může mnoha lidem stačit.)
datamanie.png
Tarify Datamania

Akce na dočasnou slevu je omezena aktivací do konce února, což je dost problematické.
datamanie_akce.png
Akce Datamania

Z pohledu syslení pro strýčka příhodu by asi bylo lepší, kdyby ty karty byly předplacené dopředu. Bohužel. Takhle by to zase bylo výhodnější, kdyby to nezdražili. (Já vím, kdyby chyby...)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 10. 1. 2024 08:14

Co to je ten balíček Internet na doma? Dá se Datamanie koupit už s ním? V nabídce na webu jsem ho nenašel? Vzhledem ke zdražení ostatních variant Datamanie, se to je jeví jako dobrá nabídka.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod ... 10. 1. 2024 08:56

Appka u stare SIM Datamania take nic takoveho nenabizi. Mozna to daji teprve do nabidky jako balicek v appce? Ale podle nazvu mam obavu, ze to bude vazane na jedno misto.
...
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka