Jo, zatím se stále neprodávají. Přitom poptávka je. Kdo ví, jestli O2 ještě něco pustí ze skladu. Možná až natisknou nálepky s datem platnosti. Druhá várka měla aktivaci do 24. 12. a třetí do 31. 12. Já jsem si nechal dvě, druhou aktivuju na Silvestra. A za ty prachy vůbec neřeším, jestli mi obě poběží měsíc-dva souběžně.
Zajímavé. Tady se píše o 1000GB za 5577 Kč a o tom, že DATART tyhle SIM půl roku prodával úplně špatně s chybným popisem. Některé informace jsou pro mě úplně nové.
T-Mobile na balíčky akce moc nedává - spíše kredit za dobití s platností 30ti dní. Nicméně na tu variantu 50 GB už dal slevu 4% a ikdyž ji nabízí ceníkově za 999 Kč, aktuálně ji nabízí za 959 Kč. Tipuji, že jde spíše ještě o dílčí trvalou úpravu ceny, než o akční cenu. Balíčky jsou čerstvé, právě dopečené, tak ten, který má i O2, ještě trošku "docukrovali".
Však na balíčky "Internet na 180 dní" a "Internet na rok" dává slevu 50% celkem pravidelně. Není tedy vyloučeno, že nějaké slevy bude dávat i na tyto nové balíčky
Kdo nestihl bundly 2+1 a vystačí si s 500 GB místo 1000 GB, tak toto je skvělá nabídka. Pořád je to 41 GB měsíčně za nějakých 160 Kč měsíčně, kde jinde se to dá pořídit nebo dokonce levněji? Datamánie jede plnou rychlostí, tento T-M taky?