Tak já jsem objednával 29.7. a ve čtvrtek 6.8. přišla sms o zdržení s tím,že nejpozději do pondělí 10.8. bude doručeno. Dnes opravdu dorazila. I tak to trvalo 12 dní....
a ja sem už od patku datovej.trochu trapenička ale že su vul za to o2 nemuže nechal sem tam pin a tplink to nemohl načist ale už to facha a 30g fuč.děcka jedou tubečka jak o život.
Posílá PPL takový ten e-mail s PINem, kde se to dá přesměrovat na novou adresu nebo do Parcel Shopu? Objednal jsem si to na dovolenou, ale jak vidím tady ty šílené termíny, tak to asi nestihnou. Tohle fakt nechápu: firma jako prase s masivním IT zázemí a ohromnou distribuční sítí prodejen a předvádí tady horší výkon než e-shop, který si někdo spustí u sebe v garáži.
V pohodě, všechno jede jak má. E-mail pro potvrzení nakonec dorazil v 15:47, tedy po necelých 24 hodinách od objednání, následně v 15:49 dorazil e-mail potvrzující objednávku. Takže ok. Teď už jen čekat
Tak email s potvrzenim mne taky dorazil az v 15:40, takze tech 24 hodin by tak nejak sedelo, spis 22 -23. Po potvrzeni objednavky dorazil email uz obratem, takze se pry mam tyden tesit -))) Tak se teda budu tesit.
wocem42780 píše:Posílá PPL takový ten e-mail s PINem, kde se to dá přesměrovat na novou adresu nebo do Parcel Shopu?
PPL takový e-mail stoprocentně posílá. Minulý týden jsem si prošel podobnou anabází.
Druhou věcí je, že přesměrovaný balíček v rámci ČR byli schopni doručit až za 2 dny poté, kdy jsem ráno před 6:30 hod. měnil doručovací adresu. Ty trubky přesto vezly balíček na původní doručovací depo.
Přeji pevnější nervy a více štěstí při doručování balíčku.
DAP: SONY NW-WM1Z | NW-WM1A | NW-ZX300 | NW-A55 Headphones: Beyerdynamic Avento Wired | T51i | KOSS Porta Pro IEM: SONY IER-Z1R
Tak jsem zkoumal nabídku virtuálů na neomezené nabídky a SIM Datamanie v kombinaci s neomezeným voláním do všech sítí od ČEZu vychází dohromady za 599,- Kč. Stačí mít jen dvousimkový mobil
1) 27.7. Objednáno 2) 28.7. Obdrženy oba e-maily 3) 6.8. Obdržena omluvná SMS, že karta dojde nejpozději 10.8. 4) 10.8. Nic nepřišlo, psal jsem na O2Guru - prý by SNAD mohla dorazit do konce týdne. 5)ČEKÁNÍ.....
Amatéři no. Nechápu proč to nedistribuovali přes O2 prodejny. Asi jim šlo o sběr dat. Když jsem objednával u Kaktusu simku zdarma, tak třetí den od objednání byla ve schránce.
Nebo přes Českou poštu či Zásilkovnu. PPL na takový objem evidentně není stavěná a těžce nestíhá (to nemluvím o neuspokojivém doručování). Asi manažer dostal od PPL nějaké všimné, co jiného si o tom myslet.
....zkratka tyto karty mely byt dostupne i v prodejnach. Kdyz jdu kolem, tak vidim, ze se tam vetsinou prodejci (pardon, konzultanti) nudi - tyhle prodejny jsou prazdne, protoze jedine co nabizi, jsou tarifni programy, ktere jsou cenove uplne mimo. Takhle mohli tyto zamestnance alespon kratkodobe vyuzit.