Případně se vyplatí promyslet, zda nevzít nějaký tarif. Získáte tak volání i internet. (to zní jak nějaké reklamní kecy

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hauzz píše:Nejideálnější na chatu je podle mě jak před časem do jiného vlákna psal Servisák - 200kč za 20Mbit bez FUP vázaný na adresu. Je to od O2 a sleva na 6 měsíců jinak to stojí 400. Takže vždy po 6 měsících to ukončí a po měsíci znovu. Takže buď to hned uzavřít třeba na manželku nebo na ten měsíc mít Datamánii. Za tu cenu si myslím hodně dobré.
radim píše:Občasné víkendy jdou řešit neomezeným víkendem od Twistu (aktivovaným na ročním netu za 500,-), funguje to pátek-neděle. Vzhledem k vysoké ceně to ale není na 4 víkendy měsíčně.
radim píše:Občasné víkendy jdou řešit neomezeným víkendem od Twistu (aktivovaným na ročním netu za 500,-), funguje to pátek-neděle. Vzhledem k vysoké ceně to ale není na 4 víkendy měsíčně.
hauzz píše:Nejideálnější na chatu je podle mě jak před časem do jiného vlákna psal Servisák - 200kč za 20Mbit bez FUP vázaný na adresu. Je to od O2 a sleva na 6 měsíců jinak to stojí 400. Takže vždy po 6 měsících to ukončí a po měsíci znovu. Takže buď to hned uzavřít třeba na manželku nebo na ten měsíc mít Datamánii. Za tu cenu si myslím hodně dobré.
Gaccc píše:radim píše:Občasné víkendy jdou řešit neomezeným víkendem od Twistu (aktivovaným na ročním netu za 500,-), funguje to pátek-neděle. Vzhledem k vysoké ceně to ale není na 4 víkendy měsíčně.
Tak abych to uvedl na pravou míru, mám aktivní roční internet, při aktivaci neomezeného internetu na den či na víkend se rychlost omezí na 3 MB/s.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků