Neomezený internet na chalupu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 12. 6. 2022 17:38

A jaký máte tarif na mobilu? Nešlo by prostě jen udělat hotspot z mobilu? Na net, YT i nějkou tu IPTV nebo Netflix kdyby pršelo to stačí a video pojede i v FHD. Stačí k tomu rychlost 10Mbps což třeba u T-Mobile mám vždy, i mimo město.

Případně se vyplatí promyslet, zda nevzít nějaký tarif. Získáte tak volání i internet. (to zní jak nějaké reklamní kecy :D ) Pokud to využijete několik měsíců v roce, je potřeba si spočítat na kolik by Vás to vyšlo při jiném řešení.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod xtonda 13. 6. 2022 14:47

hauzz píše:Nejideálnější na chatu je podle mě jak před časem do jiného vlákna psal Servisák - 200kč za 20Mbit bez FUP vázaný na adresu. Je to od O2 a sleva na 6 měsíců jinak to stojí 400. Takže vždy po 6 měsících to ukončí a po měsíci znovu. Takže buď to hned uzavřít třeba na manželku nebo na ten měsíc mít Datamánii. Za tu cenu si myslím hodně dobré.

A to je co za službu? Mě se na webu O2 nabízí Internet HD Bronzový 20/2 Mbit za 349 zlevněno z 449. Za 200 sem to měl před dvěma roky.
xtonda
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 6. 2022 15:49

To musíš na Servisáka, já jen psal že jsem to zachytil tady na fóru v jiném vlákně. A dostal to od O2 jako jedinou službu, na pobočce.

-- 13. 6. 2022 16:51 --

Jo je to vlákno Retenční nabídky O2 - řešil to loni
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 13. 6. 2022 17:38

Che, mně to nenabízí ani ten bronzový, jenom stříbrný za 400,-.

Nordic nabízí wi-fi 20/2 za 245 Kč. Záleží, co na tom člověk chce dělat.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gaccc 17. 6. 2022 18:53

radim píše:Občasné víkendy jdou řešit neomezeným víkendem od Twistu (aktivovaným na ročním netu za 500,-), funguje to pátek-neděle. Vzhledem k vysoké ceně to ale není na 4 víkendy měsíčně.

Tak abych to uvedl na pravou míru, mám aktivní roční internet, při aktivaci neomezeného internetu na den či na víkend se rychlost omezí na 3 MB/s.
Gaccc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinchylek 20. 6. 2022 14:19

radim píše:Občasné víkendy jdou řešit neomezeným víkendem od Twistu (aktivovaným na ročním netu za 500,-), funguje to pátek-neděle. Vzhledem k vysoké ceně to ale není na 4 víkendy měsíčně.

Jj, na víkendy ho používám, ale protože mám celé léto volno, potřebuji něco používat i v týdnu . ale díky za tip

-- 20. 6. 2022 15:23 --

hauzz píše:Nejideálnější na chatu je podle mě jak před časem do jiného vlákna psal Servisák - 200kč za 20Mbit bez FUP vázaný na adresu. Je to od O2 a sleva na 6 měsíců jinak to stojí 400. Takže vždy po 6 měsících to ukončí a po měsíci znovu. Takže buď to hned uzavřít třeba na manželku nebo na ten měsíc mít Datamánii. Za tu cenu si myslím hodně dobré.

Jj, přesně tenhle jsem měl minulý rok a chtěl jsem ho letos znovu. V únoru mi říkali, že to nenní problém. V dubnu už to problém byl, protože - na mojí adrese už je dostupné 5G. Takže bych musel mít nový modem a koupit si ten 5G tarif, ten 20Mbit neomezený tam prý už nejde. Následně jsem argumentoval, že ten samý tarif (20Mbit FUP 30GB - LTE) stále nabízejí. Tedy úplně stejný, jen je limitován daty.

Na to mi řekli že to je pravda, ale ten neomezený už tam nejde, protože s tím prý byly problémy a teď mi můžou nabídnout jen neomezené 5G...... Takže je to čistě marketingově, samozřejmě by tam ta služba šla... Ani když jsem přitlačil že si vezmu ten 20Mbit s fixací na adresu nebo nic, tak to nevyšlo. Zkoušel jsem u dvou operátorů... :(
Auto: VW Passat Variant B8 (2020)
Moto: Suzuki V-Strom 650 (2007)
MMania: Xiaomi 13T
Živě (PC): Acer Aspire 5
martinchylek
Junior

Odeslat příspěvekod radim 20. 6. 2022 14:34

Gaccc píše:

Tak abych to uvedl na pravou míru, mám aktivní roční internet, při aktivaci neomezeného internetu na den či na víkend se rychlost omezí na 3 MB/s.

Vloni mi to jelo naplno. Že by to spravili? Darebáci! :-)
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gaccc 20. 6. 2022 16:24

No já si myslím, že to bylo jen rámci toho "neomezeného" léta, kdy to fungovalo neomezeně.
Gaccc
Kolemjdoucí

Předchozí stránka