Firsty - cestovní eSIM s daty zdarma za reklamu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod anonymius 23. 1. 2025 07:27

Me to maka, jen dlouho trva, nez se prihlasi do nejake site, vetsinou pomuze rucni zvoleni nejake site ci restart telefonu.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Bnone 23. 1. 2025 12:48

Myslím, že přihlášení je platné jen měsíc, pokud se nepoužívá delší dobu, je třeba se přihlásit znovu.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 23. 1. 2025 13:25

.. nakonec jsem se připojil, ale až když jsem se supportem tenhle problém řešil a zkoušel jsem mj. mezitím přepnutýma (e)SIM že žádný z trojky našich MNO není shozený, tak možná že mi tam paní Mary potají něco poštelovala (kromě zřejmě zapnutí 1h free dat)

-- 23. 1. 2025 13:43 --

jak to máte s PINem na Firsty eSIM? já tam mám nějaký nastavený, jak jsem zjistil, ale nevylučuju možnost, že jsem si ho kdysi sám nastavil (pak nevím, proč bych si tam sim lock zase ale vypínal)

UPDATE: paní tvrdila, že PIN nepodporujou, a když jsem si stál za tím, že je to trochu jinak, tak to nechala zjistit a po pár minutách PIN/PUK poslala.
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 23. 1. 2025 18:17

tak jo, koukám na to zpětně ještě jednou - první eSIM od firsty jsem ověřoval přes telefonní číslo a SMS (a to už jsem mezitím zapomněl). A tentokrát jsem se nalogoval přes google, takže mám dva firsty účty a dvě funkční esim. Ta starší se už taky připojila k síti. :hm
Ladislav_2
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 9. 2. 2025 01:00

Pouštím firsty aplikaci po delší době a nechce mě pustit dál, protože mám prý aktualizovat. Aktualizace v obchodu play nebyla ještě dostupná. Tohle v žádném případě nemůže být "jediná" cestovní datová SIM. Na 90% pokud si ji neotestuju těsně před odjezdem, tak v cizí zemi nebude fungovat. Asi těžko budu dělat update, nebo se znovu přihlašovat někde bez dat.
Ladislav_2
Junior

Předchozí stránka