tak mě teď docela vytočilo O2 resp. celkové nastavení dat u smartphonů. A sice šlo o to, že nový, resp. použitý mobil Samsung uvedený do továrního nastavení jsem pár měsíců používal bez simky, jen na WiFi. předpokládal jsem, že si přes WiFi také stáhne všechny požadované aktualizace. Během svátků jsem do něj v rychlosti strčil jednu simku s tarifem O2 Machine, který už delší dobu používám v hloupém telefonu jen na příchozí hovory a callback, čili platím jen cca 19 Kč paušál.
Pravda, příliš jsem nekontroloval nastavení mobilních dat v tom Samsungu, předtím jsem s ním byl jen doma na WiFi. předpokládal jsem, že aktualizace má stažené, šoupnul jsem do něj tedy tuto simku a vyrazil do terénu.
Pár dní jsem tomu mobilu nevěnoval pozornost, samozřejmě jsem na něm nic nedělal, už vůbec jsem nedatoval. Pak mě ovšem velmi nepříjemně překvapily smsky od O2, že jsem dosáhl ochranného Stoplimitu cca 150 Kč, čili tuto částku mi O2 hodlá fakturovat.
Je normální, že telefon Samsung v továrním nastavení má automaticky aktivovaná mobilní data a především proč po vložení simky O2 Machine a opuštění wifiny mobil stahuje tolik dat za takovou částku, když předtím byl několik měsíců na WiFi a všechny potřebné aktualizace si mohl stáhnout, což jsem předpokládal?
samozřejmě uživatel nedostane žádné varování.. já už jsem úplně pozapomněl, že O2 Machine je datový tarif, měl jsem ho po zrušení O2 Zero..
Je takové chování resp. nastavení smartphonu po továrním resetu standardní?
Aspoň že tam byl ten ochranný limit, ale je podle vás nějaká šance tu částku cca 150 Kč u O2 vyreklamovat?