Persbrandt píše:A jak jste vedl tehdy tu konverzaci s O2 Guru, přes ten mail
info@o2guru.cz?
Ty reklamace, co jsem řešil, se týkaly mého poněkud neschopného známého.
Mail od nich z reklamačního mi přišel z
mojeo2@o2.cz (tak to bylo v roce 2020).
Jedno vyjádření k reklamaci mám staženo jako pdf - patrně staženo ze zákaznického portálu Moje O2, ze sekce dokumenty.
Persbrandt píše:u toho chybného souběhu tarifů píšete že jste nedostal kompenzaci, ale po reklamaci vám O2 cenu toho druhého zbytečného tarifu zpětně oductovalo nebo ne?
Vrátili neoprávněně inkasovanou částku, dokonce vrátili o něco málo víc (chyba při výpočtu reklamované částky nebo vstřícnost? ...nevím jistě).
Neposkytli ale žádnou výhodu navíc jako "omluvenku".
U VF jsem jako omluvenku za potíže teď dostal nastálo zdarma datový balíček, který by podle (absurdního) ceníku vyšel na 565 Kč (4 GB dat). S tím, že oficiálně jde k mému tarifu jen 1 GB za 79 Kč nebo 1.5 GB za 434 Kč. K tarifu za 114 Kč.

To už je slušná kompenzace. Ale je fakt, že jsem v průběhu věků VF hlásil hodně různých chyb bez nějaké kompenzace.
Persbrandt píše:a co takhle jim na reklamační lince sdělit, ... že si žádný internet u nich zřizovat nebudu a ukončím i ten Machine?
Předně... při vyřizování reklamace asi nepřijdeš do osobního styku s tím, kdo ji vyřizuje. Reklamaci podáváš přes nějaký formulář nebo pracovníka na pobočce. Odpověď ti přijde mailem nebo do dokumentů v Moje O2. Takže na "jemný diplomatický nátlak" moc prostoru není.
A samozřejmě, je to jako v životě. Nějakým vyjádřením nespokojenosti nebo jemnou pohrůžkou můžeš získat výhodu, ale nesmíš to s tím přehnat. Nicméně reklamaci budou řešit podle svých podmínek. Jestli mají někde uvedeno, že ten limit a blok je jen orientační a nemusí zasáhnout včas... tak asi smůla.
Jednu reklamaci jsem nedotáhl do konce. Šlo o doplatek slevy na poskytnuté zařízení s tarifem s úvazkem - doplatek po předčasném ukončení úvazku. Podle smluvní dokumentace v Moje O2 byla poskytnuta sleva 2x 4000 (dvě zařízení), fakticky (asi - ten můj známý to nedokázal s jistotou potvrdit) dostal slevu 2x 8295. Prý na to mají prodejní doklad (ten jsem nikdy neviděl - můj známý ho nebyl schopen dohledat). Takže doplatek po něm chtěli 2x 8295. Nakonec ale ten doplatek v jednom případě "kvůli administrativním nesrovnalostem" po něm vůbec nechtěli (podle všeho se jim ztratil v jednom případě prodejní doklad). Tak jsme se dostali téměř na reklamovanou částku, tak jsem to dál neřešil.
Nicméně celé to bylo zajímavé a mělo by to zajímat auditora nebo ČOI - v období delším než rok uvádělo O2 do smluvní dokumentace jinou slevu, než jakou fakticky poskytlo a v případě předčasného ukončení vymáhalo (tomu mému známému se to stalo 3x v různém čase během asi roku a půl).