díky za radu. A jak to chápete, jde reklamaci faktury u O2 podat mailem nebo ne? Na této stránce:
https://www.o2.cz/podpora/vyuctovani/re ... ny-a123315se o možnosti podat reklamaci mailem nezmiňují. Ovšem dále se zde píše taky, že:
"O vyřízení reklamace vám taky dáme vědět e-mailem, popř. klasickým dopisem - podle toho, jak jste reklamaci podali."
To trochu evokuje, že tu reklamaci lze podat i mailem. Nebo to mám chápat tak, že pokud podám reklamaci telefonicky nebo na chatu, tak mi odpoví mailem? To by bylo dost nespravedlivé, takže oni se mnou můžou komunikovat mailem, ale já ne?
Jestli opravdu nelze reklamaci podat mailem, tak mi to přijde jako dost neslýchané, protože jestliže uvádí možnost zaslání reklamace klasickou poštou, nevidím nejmenší důvod, aby to nešlo i mailem...
aspoň datovou schránkou kdyby to šlo...
zřejmě to nejde ani nějakým formulářem v Moje O2.
viděl bych to v tom případě jako snahu u bagatelních částek odradit lidi od reklamace faktury mailem, protože spousta lidí se nebude chtít vybavovat na lince.
Nevíte jak to je? Nereklamoval jste někdo v poslední době fakturu u O2 mailem, nepodařilo se to někomu?
Jinak už mě vytáčí O2 čím dál víc, asi 7 minut jsem se na lince bavil s plechovou hubou a když jsem konečně 3 minuty před 19 h měl být přepojen na živého operátora, tak už všichni měli padla. Fakt ať už jdou někam. Proč bych se musel kvůli jejich šlendrianu (min. ta suma nad Stop Limit 140 Kč)
vybavovat dlouhé minuty s plechovou hubou? sice 300 Kč ještě jde, ale hlavně že jsem povinen nejdřív zaplatit jakoukoliv jimi vymyšlenou částku. no který obor podnikání tohle má?