Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
petrbrr píše:Zdravím, mám pevný internet od O2 20/4 Mbps. Příští měsíc se bude O2 TV slučovat a O2 zase v rámci "zkvalitňování" služeb zvyší cenu. Původně jsem platil 300Kč/měsíc, nyní to bude lidových 650Kč včetně základní Oneplay. K internetu mám jeden mobilní tarif, takže ceny jsou včetně "slev" O2 splu. Podařila se někomu vyjednat lepší cena?
Generální ředitel O2 píše:Neví prosím někdo, jak přejít z tarifu One Play komfort na bezplatný Oneplay k internetu? Moje O2 tuto možnost nenabízí, jen přechod na jiný placený tarif. Je tedy nutná návštěva pobočky? Protože dovolat se dlouhodobě nedá... Děkuji.
Milos píše:Zkoušel jsi při volání použít tento návod viewtopic.php?p=13891494#p13891494 ?
O2 TV Modrá (0 Kč) -> Oneplay Komfort (199 Kč) [budu měnit na k Internetu]
O2 TV Stříbrná s rodinným sledováním (499 Kč) -> Oneplay Maximum (599 Kč)
NEO+ Bílý Family (199 Kč) -> NEO Bílý Family (149 Kč)
O2 Internet MAX Bronzový (199 Kč) -> O2 Internet MAX 20 (199 Kč)
O2 Internet MAX Platinový (199 Kč) -> O2 Internet MAX 250 (199 Kč)
JohnyHD píše:Klicove je ihned druhy den po provedeni migrace sluzeb zavolat na zakaznickou linku,ze tohle nechcete a zacit s nimi vyjednavat,jak a co chcete,jinak at si to nalozi a pozadat o zruseni sluzeb.Behem migrace se s tim neda nic delat,musi se pockat na datum migrace a okamzite do druheho dne volat,nenechat to plavat na dalsi dny !!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků