Problem s pripojenim 4G

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Radek E. 1. 1. 2006 03:35

aisicek píše:...Tak som na prasky...Maju na to 14 dni!!! To znamena ze 14 dni mi 4G nepojde. A ak vraj chcem peniaze naspat tak mam poslat staznost...skoncim v Bohniciach...Dnes ma totiz extremne vytocili...Na infolinke pomaly mozu zalozit moj fanklub pretoze im tam volam 2x denne...Tak sa mi zoval t-mobile na mail. Fakt sa snazia cloveka cim viac *****: ...Tak im to trvalo presne 7 dni kym sa rozhybali a opravili chybu.

Doufám, že jste jim za to alespoň poděkoval.
Nechápu lidi, kteří si myslí, že jsou středem vesmíru, nechápu lidi, jako jste Vy. Službu Vám opravili za 7 dní. Uvědomujete si jistě, že firma T-Mobile má přes 4,5 milionů zákazníků. Na vyřízení reklamace mají podstatně delší dobu, než je 7 dní ve Vašem případě. Tyto podmínky jste svým podpisem pod smlouvou s T-Mobilem přijal. Čemu se nyní divíte? (před nákupem telefonu víte, že při jeho reklamaci může být v reklamačním řízení až 30 dnů)
Stejně tak můžete uplatnit nárok na vrácení podílu částky za paušál. Využijte svou energii a místo terorizování operátorů infolinky sepište reklamaci. Její vyřízení očekávejte ve lhůtě, o které Vás bude T-Mobile informovat. I kdybyste na infolinku volal pětkrát denně, věřte, že si kvůli Vám na prdeI nikdo nesedne.
Věc poslední, vidím že máte v profilu vyplněného operátora jako T-Debile. Buďto jste obdařen zářným důvtipem, nebo Vám T-Mobile v něčem nevyhovuje. Nejste li spokojen se službou nebo délkou vyřízení reklamace, nic Vám nebrání tohoto operátora opustit a najít si jiný vhodný produkt u konkurence.
Nebo Vás snad u T-Mobile někdo drží?
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aisicek 1. 1. 2006 16:15

Problerm je v tom ze ma ubezpecovali niekolko krat ze na druhy den to bude fungovat! Takze nie je to tak trochu klamanie zakaznika? Cast pausalu mi samozrejme vratili.Ale tiez som sa im musel doprosovat a 2x volat.Je to este stale standardne chovanie? Neviem ako funguje trzna ekonomika v Cechach ale v zahranici (a to aj na Slovensku) sa operator snazi udrzat zakaznika. T-Mobile si ma udrzal jedine preto, pretoze nechceli zalohu na pausal (oskar 5000Kc, Eurotel 10 000Kc) pretoze som cudzi statny prislusnik.
Athlon X2 5000+, 8GB DDR2 A-data, MB Asus M3A78-T, Radeon 3870, Asus D2X sound, Raptor 74GB, WD 500GB, WD 1TB, Logitech G5, Logitech G15, QuickCam Sphere MP, Samsung 2343B 2048x1150 DVI, Windows 7 x64
aisicek
Junior

Odeslat příspěvekod Abubakary 1. 1. 2006 17:37

Nechci se Vás, pane milý, dotknout, avšak cizinci mají v současné době u nás, v České Republice, ne zrovna slušnou pověst. Už kvůli početnému obyvatelstvu Vietnamského a Ukrajinského původu, které nepatří mezi počestné občany zahraniční...tato záruka mi přijde naprosto vpořádku. Představte si, že budete podnikat a cizinec si vezme modem za 1,-, který je v ceně 9995,-, nezaplatí paušální poplatky a pak frrrrrrrrrrr do své rodně matičky země...Jakpak byste reagoval...?...ano tuzemští operátoři, jsou obři...ale je to obrana...ochrana...zabezpečení... Toť můj názor, milý uživateli...
Abubakary
Junior

Odeslat příspěvekod r.rewer 11. 1. 2006 01:24

Take jsem si poridil 4G T-Mobil Premium(dotovany 12 mes.). :( Zapujcil jsem si modem vse fungovolo jen signal nic moc ale bez vypadku a rychlost dostatecna 400kb/s informacni SMS potvrdila pokryti signalem mapa pokryti take pri koupi jsem dostal externi antenu na vylepseni signalu vse jsem nainstaloval a spustil a ouha i s externi antenou rychlost podle merice 18kb/s velice caste vypadky za dva dny signal vypadl uplne pri oznameni problemu na lince operatora mi bylo zdeleno ze se jedna o lokalmi vypadek site sila signalu -113dBm informacni SMS stale potvrzovala pokryti signalem 4G po 4 dnech bez signalu se ozval technik od T-Mobilu chybu odstranily ale problem se signalem a castymi vypadky musim pocitat cele odpoledne vse fungovalo 400kb/s bez vypadku ve 23:30 presne konec signalu druhy den oznameni problemu na lince operatora rekli mi ze jde o lokalni vypadek site (ale to uz se opakuju ) ujisteni jeste dnes se ozve technicke oddeleni jeste dnes bude vypadek odstranen jiz se nikdo ani signal neozval dalsi den primo v prodejne T-Mobilu ve stejne ulici kde se pripojuji mi bylo zdeleno ze se jedna o problem s BTS v teto ulici (blizko Vaclavskeho namesti Praha 1) signal neni , byl jsem odeslan do centra T-Mobilu k osobnimu projednani moznosti odstoupeni od smlouvy tuto moznost mi v prodejne sami nabidly (coz bych uvital jelikoz nervy mam jen jedny trpelivost taky a T-mobil je velka firma) tam jsem se setkal s takovou aroganci a diletantstvim jako malo kde po zdeleni meho problemu a informaci jak od technickeho oddeleni tak z porodejny mi po 45min cekani mi slecna rekla doslova"No celou dobu co jste tu cekal jsem se snazila spojit s tecnickym centrem a dovolat se do prodejny ani jedno se mi nepodarilo (divne u telekomunikacni spolecnosti ) :?: nemohu si tedy overit vase tvrzeni to je vse co vam k tomu mohu rict brzy se vam nekdo ozve "na otazku "do kdy to muze byt" odpoved "brzy to je vse co vam k tomu muzu rict" po navratu domu bezel internet na rychlosti 8kb/s vypadky 7x za 4hod. signal -103kb/s takze signal mam (za 1189,-mesicne docela dobry) a narok ne :eh odstoupeni od smlouvy uz nemam protoze v dodatecnych podminkach smlouvy na 4G internet se pise zhruba toto duvod k odstopeni neni ani nemoznost pripojeni do site v miste pokryti signelem . Varovani pro vsechny na pujcene sim karte vse funguje dobre na vasi koupene uz nemusi a nebo ne na dlouho (lokalni vypadek site atd.) doufam ze se to nikomu nestane me se to vsak stalo rok musim platit pausal za nic (15000,- za rok nastve) a T- mobil na vas udela dlouhy nos :cry:
o techto problemech v T-Mobilu vedi proto to v te smlouve maji kdyby verili ze jejich produkt je kvalitny a spolehlivy tak to tam mit nebudoutekze realne nebezpeci tady je pro vsechny.
informacni SMS potvrdila pokryti i v momente kdy meric signalu -113dBm i technik od T- Mobilu tvrdil ze signal nemam
ZA POMOC A RADU PREDEM DEKUJI :oboze
r.rewer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spam 11. 1. 2006 12:20

Zdravim vsechny,
chtel jsem se stotoznit s problemem r.rewera - bydlim ve Stodulkach (tedy relativne na okraji Prahy) a bohuzel jinou moznost rychlejsiho pripojeni tam nemam. Proto jsem taky sel a pujcil si od T-Mobile testovaci modem. Fungovalo to tak na 1/3 teoretickych rychlosti a ping byl nejmin 200. Rekl sem si, ze je to porad mnohem lepsi, nez Edge a jako r.rewer jsem si poridil 4G Premium (potrebuji Edge i na cestach). Pri kupovani vlastniho modemu jsem dostal externi antenu jako bonus
(coz me velmi potesilo a nazhavilo) a tak jsem nevahal a po nekolikahodinovem spekulovani nad smerem ext. anteny jsem ji za pomoci kolegy primontoval na balkon. Vzhledem k tomu, ze primo pred balkonem je jiny dum, mam pouze dve moznosi - levou a pravou. Leva nefungovala (chyba pri pripojeni), tak jsem zvoli pravou. Ta bezproblemu fungovala (down okolo 60kB, up tak 10kB) asi mesic. Pak z niceho nic zacal modem hlasit chybu: Ridici protokol linky PPP byl ukoncen (pri Overovani uziv. jmena a hesla). Tak jsem nekolik dnu cekal a porad stejny problem. Po odpojeni ext. anteny mi to fungovalo, tak jsem jel do T-Mobile a pujcil jsem si modem i s jejich antenou. Zjistil jsem, ze na leve strane to zacalo fungovat (a to i s mou antenou a modemem), tak jsem antenu otocil a pujcenou vratil. Tato konfigurace fungovala asi 3 dny (down 100kB, up az 30kB - parada!), ale pak stejny problem - bud chyba s PPP nebo dokonce chyba: Vzdaleny pocitac neodpovedel. Po volani na infolinku mi slecna sdelila, ze si mam jit zkusit do prodejny vymenit antenu, protoze bez anteny se pripojim (samozrejme mnohem pomaleji) - ale pouze jednim smerem. Zatim sem se do te prodejny nedostal...
Moje zkusenost tedy je, ze T-Mobile neco dela se svymi BTS a nehodla to nikomu sdelovat. Nemam jine vysvetleni.
Kazdopadne mam dve otazky - sila signalu se udvava s minusem a cim je cislo vetsi, tim lepe? Je mozne zjistit, ke ktere BTS jsem se pripojil?
Diky a drzim palce ostatnim!
s.
spam
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 11. 1. 2006 19:04

spam píše: sila signalu se udvava s minusem a cim je cislo vetsi, tim lepe? Je mozne zjistit, ke ktere BTS jsem se pripojil?
Diky a drzim palce ostatnim!

Čím vyšší je absolutní (čím nižší matematická) hodnota čísla, tím horší signál. -70dB je lepší signál než -90dB.
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod spam 12. 1. 2006 08:47

Takze kdyz mam s externi antenou silu signalu -103 a bez ni -53, tak bez anteny je signal silnejsi? Z jakyho duvodu jsou teda rychlosti za pouzitit externi anteny mnohem vyssi?
Diky moc za info!
s.
spam
Junior

Odeslat příspěvekod spam 20. 1. 2006 11:55

Takze nove informace: po nahlaseni zavady na infolince se veci daly do pohybu a technici opravdu zprovoznili aspon jednu stranu ze dvou moznych. Takze funguji na externi antene, ale down neni zdaleka 100kB a up mi bezel slabych 10kB :-( Takze se neco stalo, asi se pripojuju ke vzdalenejsi antene (signal je okolo 80). Na druhe strane je sice signal 51, ale nespojim se s BTS :-( Vysvetleni je od techniku takove, ze je moc ruseni (rozumnel sem signalove - zahluseny prostor), takze oni s tim nic moc nenadelaji :-(
s.
spam
Junior

Předchozí stránka