Jaký nejlev. tel. pro nové rychlé sítě ?

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aldav 19. 11. 2005 12:12

Rád bych telefon (modem,kartu nechci),který pojede u vsech operátorů az budou mít všichni rychlé sítě nové generace ( 4G, UMTS ).Stačí 6630 ? Nebo je ještě nějaký levnější? Díky za radu, popř. je-li tady uz taková diskuze , diky za odkaz.
aldav
Junior

Odeslat příspěvekod Honza D. 4. 12. 2005 09:01

Na 4G musíš mít kartu nebo modem. Zatím. Jinak nejlevnější se mi jeví zatím Samsung Z300. U Eurotelu je za 495 při plnění 2000 měsíčně nebo 2995 při 1000 plnění. Zatím jsem nic výhodnějšího neviděl.
Honza Dadák
Honza D.
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 22. 12. 2005 15:51

Kazdopadne Nokia N70, u T-Mobile je jako dotovana za 3999 s mesicnim plnenim 1190 na rok to je ale pro stavajici zakazniky. Jinak 6630 je dobra ale koupit volne ceny jsou kolem desitky.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 22. 12. 2005 15:55

Na 4G potrebujes specialni modem telefony funguji na technologii FDD 4G na TDD.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod p-id-a 18. 2. 2006 11:23

dvě věci .. není to o nejlevnějším telefonu, ale dej hlavně pozor aby ten phone neměl nějaké omezení rychlosti a co já vím co.. První telefony na UMTS, které můžeš koupit na "šedém" trhu za celkem zajímavé peníze jsou omezené na download cca 180Kb/s...

druhá věc, v rámci výhodných nabídek operátorů se dají koupit slušný mašiny za zajímavý ceny, ale s dvouletým závazkem bych dneska moc nehazardoval. Vždyť UMTS má zatím jen Eurotel, a myslím že až to spustí Vodafone, tak pak to bude hooodnězajímavé i u něj, takžebych se k ET nevázal.

Já sice teď mám ET UMTS, ale nebráním se nabídek od konkurence, když budou lepší. Jinak moje 6680 mě vyšla v prosinci na 10800,- Kč, takže bys jí dneska mohl sehnat za takových 9-9500,- Kč
Hlupáci se učí s chyb vlastních, ale jen ti moudří se dokáží učit i z chyb ostatních...
p-id-a
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aldav 18. 2. 2006 12:03

Muzes koupit N6630 mirne jetou tak za 6500,- , staci kdyz se mrknes do bazaru na MM,ale nez to udelas tak si precti tohle.Mozna Te chut prejde.

http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=20467
aldav
Junior

Odeslat příspěvekod Pilot (novy) 12. 3. 2006 00:19

Co já vidím jako fakt problém, je neustálé zrychlování. Jestliže si dnes koupím nějaký pěkný model s max. rychlostí 384 kbps, tak bude za pár měsíců zastaralý, protože síť 3G Eurotelu má začít běhat cca 3x rychleji. Jiná věc je, jestli mi i se starým tarifem ET Data Nonstop dovolí surfovat takovou rychlostí, ale faktem je, že by bylo mnohem lepší koupit si rovnou šikovný mobil, který by uměl tak těch 1 Mbps už teď, s tím že Eurotelova síť tomu jednou doroste.
Těch cca 5.000 za použ. a min 7.000 za nový UMTS telefon může už v létě vypadat jako velká nerozvážnost. Proto bych raději něco rychlejšího - dá se sehnat telefon, co by uměl více než těch dnešních 384?
Pilot (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod diablikkk 9. 4. 2006 10:03

neni nahodou dost levny SE k600i?
Da sa snim lahko prepojit cez komp a mas tam 3G,ja by som bral k600i
Zarucuju docela rychli prenos ! :idea:
Moje vsechny mobily : Ericsson t10->siemens A 35-> siemens s35 -> SE t300 -> SE t610 -> Sagem myX-7 -> S700 ,ma best displej :)
diablikkk
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 16. 4. 2006 16:20

ano, ale Eurotel i T-Mobile mají rozlišnou 3G síť už teď. Nehledě na to, s čím přijde Vodafone. T-Mobile má specifický, který běží na jiném standardu a to zatím jen v Praze. Jinde prý zas poběží na jiném.. Takže pro všechny operátory to nesloučíš. Nastává čas výběru :)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý