JAK ZJISTIT AKTUÁLNÍ OMEZENÍ...
Po přečtení článku
http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.a ... 7&CAI=2114 jsem poprfvé v životě zavolal na infolinku 800330011 a požádal dámu, zda může potvrdit, zda článek mluví pravdu. Nejdříve mi sáhodlouze vysvětlovala, že je testovací provoz, že někdo byl rychlý a někdo pomalý atd atd. Tak jsem ji SLUŠNĚ zarazil, že mě ani tak nezajímá, jak k tomu došli a čím si to zdůvodňují - zajímá mě, jestli je to pravda, a zda by mi takovou věc dali vědět sami, pokud by to byla pravda. Načež přitakala, že to pravda je a že to prý taky mají na internetu, ale neví kde, že se po tom podívá. Po deseti minutách poslouchání příjemné hudby jsem to vzdal a zavěsil.
Za chvíli jsem zavolal znovu a tentokrát vyslovil jiné dámě přání, zda mi podle článku na mobilmánii může říci můj aktuální stav účtu. Řekla, že nemůže, že to budu mít na faktuře, včetně SMS, volných minut atd. Tak jsem ji ujistil, že s tím, co od ET mám, se SMS posílat nedá a aktuální stav omezení na faktuře asi nebude, tak mi pustila hudbu a šla se zeptat. Po 10 minutách příjemné hudby jsem také zavěsil.
Pokusil jsem se tedy zaregistrovat na WEB k ET jako zákazník, třeba bych se stav dověděl tam, vyplnil jsem číslo (modemu) a ... k dokončení registrace už mi chybí poslední věc - přečíst potvrzovací SMS, kterou mi na modem poslali

Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.