Padání modemu Siemens ES75

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 24. 3. 2006 12:19

Spis mam jiny problem. Nekdy mam rychlost downloadu nizsi nez rychlost uploadu. Nevim cim to je.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Fido+ 25. 3. 2006 23:02

Jeste jedna vec. Ten modem musim zapnout driv nez pc jinak se mi prenastavi rychlost komunikace s pc na pouhych 115200 a musim to nastavit rucne zpatky. Dela to jen muj modem nebo kazdy?
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod krtenek 26. 3. 2006 00:08

Jak to tak čtu, asi jsem udělal dobře, že jsem se ho zbavil.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 3. 2006 11:58

Mozna jo ale problem je, ze neni moc z ceho vybirat. Aspon na nasem trhu ne. Nic jineho tu totiz neni k dostani (pro edge). Leda nektere mobily ale ty zase pokud maji mit edge class 10 patri k tem nejdrazsim.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod vladaman 27. 3. 2006 15:33

Ano,mate pravdu,je to drazsi,ale na druhou stranu v tom mam:modem+kvalitni telefon a to si myslim,ze za investici stoji.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 28. 3. 2006 10:35

Nestoji. Aspon u me ne. Telefon mam dobry a nepotrebuju nejaky dalsi s kterym bych ani nebyl spokojeny. Leda by se jednalo o MDA4 nebo neco takoveho a tam uz je zase cena uplne jinde.

Jinak ten problem se zmenou nastaveni rychlosti byl zpusobeny cimsi ve windows. V linuxu to nedela a protoze tamagotchi zvane windows neprezilo ani pres veskerou peci tak po reinstalaci to nedela uz taky.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod krtenek 28. 3. 2006 14:31

Fido+ píše:Mozna jo ale problem je, ze neni moc z ceho vybirat. Aspon na nasem trhu ne. Nic jineho tu totiz neni k dostani (pro edge). Leda nektere mobily ale ty zase pokud maji mit edge class 10 patri k tem nejdrazsim.
Já už opustil myšlenku mobilního připojení, zařídil jsem si jiné, ale rychlejší a o polovinu levnější. Holt něco za něco.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 29. 3. 2006 21:06

Po výborných zkušenostech s telefonem Siemens S65, jsem si pro připojení EDGE, pořídil S75 a nelituji. Je to v pohodě jak přas kabel, tak přes zub. Myslím, že se mi 600 Kč navíc proti Vámi používanému modelu vyplatilo. Přidaná hodnota, třeba databanka na 5 tisíc kontaktů, úkolovník, kalendář a pod se mi zdá dobrá investice. :tleskani
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 30. 3. 2006 00:14

Tak par novych zkusenosti s modemem. Delal jsem s nim pokusy v linuxu a pak se mi zacal ve windows pri pripojeni pres usb vypinat kazdych par minut. Zkusil jsem to pres seriovy port a nevypinal se. Pak jsem pockal az se vypne a spustil terminal na serovy port. Modem ohlasil ~SYSSTART a sam se zapnul. Zkusil jsem ho drzet zapnuty pres seriovy port a pritom zapnout pripojeni pres usb. Taky se nevypinal. Nakonec me napadlo pres seriovy port obnovit tovarni nastaveni a nevypina se taky. Takze pokud se nekomu vypina, zkuste obnovit tovarni nastaveni (AT&F). Mozna jsou reklamace uplne zbytecne a nic neresi paklize vam nejaka aplikace udela bordel v nastaveni modemu znova.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 9. 10. 2006 18:41

Dobry vecer preju! Mam problem! Zmineny modem mam od T-mobilu. Při preinstalování modemu jsem ztratil CD, ktere je v balení s modemem je mozne jej nekde sehnat. Diky za odpoved
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Skrblik1 12. 10. 2006 13:58

Mobil s EDGE je super, ale když tím každej den 2x vybiju baterku, tak jí za půl roku budu moct vyhodit, proto si myslím že je lepší padající modem než jakejkoliv mobil na baterku. Modem ES75 mám, padá to tak jednou denně, ale je to pelpší než mobil kterej používám jen na přednáškách:-)
Skrblik1
Junior

Předchozí stránka