Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Larssen píše:Zlepšuje Eurotel nějak pokrytí CDMA? Bydlím v oblasti, kde CDMA zatím není a nevím, jestli mám nějakou šanci. Máte s tím nějakou zkušenost?o/quote]
Larssen píše:Zlepšuje Eurotel nějak pokrytí CDMA? Bydlím v oblasti, kde CDMA zatím není a nevím, jestli mám nějakou šanci. Máte s tím nějakou zkušenost?o/quote]
Railbot píše:Nezlepsuje a ani zlepsovat nebude. ET mel puvodne v planu rozsirit pokryti, vystavet dalsi nove zakladove stanice, to vse za miliardy korun. Ale navrh byl na posledni chvili zamitnut. Cesky Telecom promluvil a jeho dcerina spolecnost Eurotel musela na slovo poslechnout...
Mik3 píše:Larssen píše:Zlepšuje Eurotel nějak pokrytí CDMA? Bydlím v oblasti, kde CDMA zatím není a nevím, jestli mám nějakou šanci. Máte s tím nějakou zkušenost?o/quote]
I kdyby jsi měk 100% signálu tak do této služby nechoď a nenech se napálit jako já a dalších 30000 lidí![]()
(nebo kolik nás vlasně je
)-/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků