Co nejrychlejší a nejlevnější zařízení na EDGE.

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wolfov 9. 1. 2006 14:22

2Stephen-Eng: nikdo tu S75 nekomu nenuti,ani nedoporucuje.Vlasta s tim prisel sam...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ccc 10. 1. 2006 16:40

Nejlepší je asi Motorola V360 EDGE10 ,která na rozdíl od Nokií zobrazuje ikonou přítomnost signálu EDGE jenom se nenabijí přes datovej kabel takže musíš jet přes bluetooth nebo dělat přestávky při stahování na dobijení baterky.
ccc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nl 10. 1. 2006 17:46

vlasta píše:2 nl.: Cena nových i jetých telefonů s klass 10 a zubem, se mi zdá nepřiměřeně vysoká. Nokia 6230 má dokonce čtvercový dispejíček o velikosti pouze 3x3 cm. p/quote]

no povodne ti stacil iba modem a teraz ti vadi, ze 6230 ma maly displej :mrgreen: ale v poho...

A k tvé specifikaci.: Technicky máš pravdu, sloty se přepojují dle potřeby, ale norma specifikace je jiná. Pokud má telefon aktivní 4+1 sloty, je to telefon class 8. Některé firmy specifikaci v udávaných parametrech dodržují a některé zřejmě ne.k/quote]

oznacenie iba timeslotmi nestaci, este musis povedat, kolko timeslotov moze byt naraz aktivnych. napr. povedz 3+2 je aka class? no moze to byt class 6 alebo 9 (aj ked ta sa nepouziva)
neviem ako to myslis, ze ak ma tel. aktivne 4+1 timesloty je to class 8. on totiz viac aktivnych timeslotov ako 5 mat nemoze

inac ak niekde nokia uvedie, ze tel. je class 10 a teda 4+1 tak samozrejme je to nezmysel :)

ten siemens s75 nevyzera zle, ale z hladiska pouzitia tel. ako modem to mas uuuuplne jedno ci s75 alebo n6230
nl
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 10. 1. 2006 19:24

no jak som na to pozeral tak vychadzaju tie 3spomenute v360,6230,S75

v360 vs 6230 , tak v360 nema radio, infra, celkovo pokial ide o mp3 a radio a nevadi posielanie priloh a nejde o pozeranie filmov tak 6230 tu je jasna volba

6230 vs S75, tak skor S75 ale ako bolo pisane pokial ide o modem tak je to jedno cenovo vychadza lepsie 6230 a potom ked neskorsie k tomu dake PDA tak jasna volba :hm

tu je podobna tema http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=17699
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vlasta 11. 1. 2006 00:53

Díky za rady. Já se Vám pokusím vysvětlit, proč jsem se rozhodl, pro Siemens S75.
Telefony a modemy, můžeme rozdělit na nové a použité.
Dále je kritérium výbava, Zub a podobně, určitě je důležité, možnost dobíjení při připojení!.
Z nových přístrojů, je jistě možno dobíjet modem Siemens(EDGE Clas 10 a GPRS Class 12), dál nic neobstará. Dobíjení telefonu při datovém spojení určitě Siemens(zkušenost), s Nokia a Motorola nemám zkušennost. Prý moc ne. Vybavení( Email-Přílohy, adresář, SMS, Kontakty, Synchronizace s PC a pod.: Nejmenší Motorola, větší Nokia a nejlepší Siemens.
Cena.: Nejmenší Motorola cca 5 300 poté siemens cca 6 800 a největší Nokia cca 7 500.
Provedení a displej.: Nejhorší Nokia, nepoužitelný displej pro správu, Motorola, nemám rád véčka z praktických důvodů, Nejlepší Siemens.
Technicky: Siemens a jeho datové technologie mně vždy spolehlivě sloužily, za jednoduchého nastavení. Nokia vykazovala nestabilitu, jsou tam různá omezení v souborech a podobně. Motorolu neznám.

Rezumé: Za cenu navíc cca 1 200 Kč oproti Motorole a 1 000 kč oproti modemu Siemens EDGE, dostanu od telefonu Siemens navíc obrovskou přidanou hodnotu a spolehlivost. Nokia je cenově nejdražší a proti Simensu má vážné nedostatky v emailu, synchronizaci s PC displeji periferiích.

Výběr Siemens.
Použité.: Modem k dostání není. Dostupné telefony jsou cca rok staré, nikdo neví jak používány, zda nejsou namočeny, záruka pofiderní a cena u 6230 cca 4 000 tisíce. To si raději připlatím za nového siemense s dvouletou zárukou a cena se mi vyrovná při pozdějším prodeji telefonu.
Proto jsem jednoznačně upřednostnil Siemens S 75.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 11. 1. 2006 01:21

dobre vysvetlenie, :tleskani vlastne pokial by mi silou mocou neslo o cenu tak takisto by u mna zvitazil S75

mam len otazku ako bolo myslene toto?
vlasta píše:Nejhorší Nokia, nepoužitelný displej pro správur/quote]
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vlasta 11. 1. 2006 01:27

Je příliš malý, musí se mu věnovat mnoho pozornosti, v autě a jiných rušivých okolností nepřehledný, nastavování kalendáře a pod, je utrpením. Za denního světla a slunce, hůře čitelný. :)
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 11. 1. 2006 02:16

Je to uz sice v podstate uzavreta tema ,ale spomeniem ten displej , je pravda ze je maly aj rozlisenie biedne ale paradoxne mi to az tak nevadilo viac ma trapili veci ako prilohy,fulscreen a pretacanie videa,playlisty len cez pc,java 2mb a ziadne minimalizovanie ani jimm mozem ho hodnotit s d600,ktory je perfektny ale napriek tomu to neni vsetko ,v moznostiach net/wap zaostava tam ho 6230 schova a ani prehliadanie stranok cez om nerobi problem
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
matho83
VIP uživatel

Předchozí stránka