Problemy s internetem 3G Eurotelu

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod p-id-a 18. 2. 2006 11:04

No, tak to se tedy máte. Já používám UMTS od Eurotelu už od jeho spuštění, vlastně ještě chvilku před oficiálním jsem párkrát narazil na "testovací" signál. Nikdy se mi nestalo, že bych měl problémy s uskutečněním hovoru, posláním SMS/MMS nebo připojením na net v telefonu.
Občas se mi ale stávalo, že po stáhnutí pár mega dat na notebooku se mi prostě přerušil tok dat a musel jsem odpojit/připojit.I když antivir nic nenašel, po diskuzi s naším IT v práci kterého to samotného zajímalo co s tím, jsme prostě zformátovali disk a nahráli čistý OS WIN XP Home. Všechno běhalo naprosto bezvadně cca týden, pak ale zas to samé. Zkusily jsme WIN XP PROFESSIONAL, mám ho už tři týdny, a běhá to naprosto bez problémů. Pravidelně záplatuju, občas to pročistím a je to bezvadný. Zrovna včera jsem stahoval demo grafického software o 120 MB a úplně bez problémů sem to měl stáhlé za 1hod 43min.

Moje rada? Odvirujte si počítače, pač se Vám tam prostě mohlo něco usadit. Také plně doporučuju upgrade z XP home na XP professional.

Jinak připojení k PC kabelem nebo BT nehraje roli, to je prostě nesmysl aby to přes jedno šlo a přes druhé ne!
Hlupáci se učí s chyb vlastních, ale jen ti moudří se dokáží učit i z chyb ostatních...
p-id-a
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aldav 20. 2. 2006 20:59

Toho jsem si vsimnul take,ze asi tak tyden po nainstalovani Xp to jede fpoho (mam Xp profi).Pak se to zacne drbat.Vir tam neni na 99% a spyware to holt nikdo nevi.Tri programy na jeho odstraneni to projedou,kazdy najde neco jineho,ale jestli tam neco zustane , vi jen cert.Nemyslim si, ale ze by to bylo spywarem.Dnes uz jsem restartoval asi 15x.Jakmile zacnu stahovat nejaka data tak to spadne,nekdy zustane bezet ICQ,ale email nestahnu a stranku neotevru. Pomuze snad jen omezit stahovani na 5kb/s, ale ani to neni spolehlive.Uz nevim ceho se chytnout.Zajimave je ze nekdy to jede tyden na 100% a z toho je to katastrofa,takze vidim problem spis na strane ET. 21.2. mi konci uctovaci obdobi,tak po 6 letech na data nonstop odchazim za EDGE,kde problemy nemam.Bohuzel tam kde bydlim EDGE ET nema.
aldav
Junior

Odeslat příspěvekod Wall 6. 3. 2006 19:40

jo me to s N70 dela taky a to s INTERNETEM.Po delsi dobe to zamrzne a nejde nic!Obcas staci vypnout a znova zapnout net a zase v poho na cas ale tak do 30min znova a pak uz pomaha jen restart.A jsem z P4 Modrany. :hm
Philips Savvy-Siemens C35-Nokia 5110-SE T105-Nokia 3310-Alcatel 535-Alcatel 756-SE k700i-Nokia N70
Wall
Junior

Odeslat příspěvekod frouzman 21. 3. 2006 14:04

Nemam zadne zkusenosti s UMTS od eurotelu pouze s EDGE,ale presel jsem na T-Mobile 4G a musim rict ze mi to slape jak hodinky a v telefonu(nokia6681)to EDGE staci,ale verim ze to ti sikovni kluci z Eurotelu nejak zmaknou :mrgreen:
''I believe in myself'' Intel Celeron D350 3.20GHz,Motherboard Asus P4S800D-X,HDD 2x80GB,1GB ram,NVIDIA GeForce NX6200Ax with AGP8X 256MB,C-Media PCI Audio Device
frouzman
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 22. 3. 2006 04:59

zajímavý, že dodavatelem systému je Nokia a blbne to jen s Nokiemi.. zkoušel jsem ty problémy, které mi na určitých místech dělá N70 vyřešit tím, že jsem tak zkoušel Sony Ericsson 600i a pohodička, jazz, žádnej problém... Takže Nokia si asi nerozumí s Nokií ;-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aldav 14. 4. 2006 20:17

No je to k po*rani.Jsem ted uz u Vodafonu a dela mi to i na EDGE.Takze asi fakt telefon (N6630) Kdyz se prepojim na N6021 je klid jede to normalne.FW na 6630 mam posledni,tak to vidim jeste na vymenu desky v telefonu.Urcite delaji behem vyroby i HW zmeny.Jsem z toho fakt otravenej.Nenapada me nic co bych mohl mit spatne nastavene v notebooku v pripojeni do netuKdyby nekoho jeste neco napadlo,tak napiste.
Motorola Mpx220,Nokia N70,Huawei 620,NB Prestigio 157, 1400x1050,1,5 Dothan,1GB RAM,60GB/7200ot/min,ATI 9600,DVDRW.
aldav
Junior

Předchozí stránka