No, tak to se tedy máte. Já používám UMTS od Eurotelu už od jeho spuštění, vlastně ještě chvilku před oficiálním jsem párkrát narazil na "testovací" signál. Nikdy se mi nestalo, že bych měl problémy s uskutečněním hovoru, posláním SMS/MMS nebo připojením na net v telefonu.
Občas se mi ale stávalo, že po stáhnutí pár mega dat na notebooku se mi prostě přerušil tok dat a musel jsem odpojit/připojit.I když antivir nic nenašel, po diskuzi s naším IT v práci kterého to samotného zajímalo co s tím, jsme prostě zformátovali disk a nahráli čistý OS WIN XP Home. Všechno běhalo naprosto bezvadně cca týden, pak ale zas to samé. Zkusily jsme WIN XP PROFESSIONAL, mám ho už tři týdny, a běhá to naprosto bez problémů. Pravidelně záplatuju, občas to pročistím a je to bezvadný. Zrovna včera jsem stahoval demo grafického software o 120 MB a úplně bez problémů sem to měl stáhlé za 1hod 43min.
Moje rada? Odvirujte si počítače, pač se Vám tam prostě mohlo něco usadit. Také plně doporučuju upgrade z XP home na XP professional.
Jinak připojení k PC kabelem nebo BT nehraje roli, to je prostě nesmysl aby to přes jedno šlo a přes druhé ne!