Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Návod k instalaci, instalační miniCD, síťový zdroj, externí anténa (cca 3 m), USB kabel, sériový kabel (COM koncovky) a ještě teda ten modem.-Sam- píše:Mohl by mi některý z majitelů říci, co je obsahuje kompletní balení tohoto modemu?
Jak je to s tím připojením COM vs USB. Jedná se o kabel s COM koncovkou nebo o virtuální COM port (USB připojení)?B/quote]
Viz výše. Ne, asi to (jen u mě?) nejde, modem jdu vrátit.-Sam- píše:A už jsi to rozchodil? Jaké máš zkušenosti z provozem? Aktuálně mám Siemens MC35i a ten chodí bez problémů, ale ta rychlost je nic moc (GRPS 4+1) a tak uvažuji o upgradu.i/quote]
Ale kdepak. Však jsem tu už psal, že jsem procházel s technikem ze Siemens WM celé nastavení, ale proč Wokna nedetekujou modem, na to se nepřišlo. Nic, už je v krabici, čeká ho cesta domů.vlasta píše:Tak si myslím, že máš špatně nastavené připojení.i/quote]
Nevím kde je chyba (Win98SE). COM port. Nechodil. Wokna po čistý instalaci, modem nebyl nikdy rozpoznán (a vyzkoušel jsem desítky typů obecných i GPRS modemů). Takže ne a dál už to nemá cenu řešit. Pokud někomu funguje, tak jo, ať si ho užije.vlasta píše:Nevěří. Jsou spolehlivé. CHyba je u Tebe. Pokud vím. méš Win 98. Máš USB port, nebo jen com? /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků