Problémový modem Siemens ES75

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krtenek 13. 3. 2006 10:57

Fido+ píše:No jeste muzes zkusit v dosu spustit nejaky terminalovy program (byva nezavisly na typu modemu) a zkusit jestli ten modem reaguje na AT prikazy. Pokud ne, je chyba v nem. Pokud ani, je chyba v tech windows nebo nastaveni.
Nejsem PC odborník. A nemám neomezený internet, abych zjistil co a jak s AT příkazama. Vše co šlo, jsem už napsal. A modem jdu vrátit.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 14. 3. 2006 12:36

Kretenek napsal.: To co píšeš jsem absolvoval snad 100x. A pokud Wokna nerozpoznají nainstalovaný modem, nevytvoří ani připojení.

Nemáš pravdu.a.) Dělal jsi něco jiného b.) Oni ho nerozpoznají. Vytvoř připojení ručně a přiřaď k němu modem GPRS via COM na číslo portu, který chceš používat. Pak To bude fungovat. Je to standardní postup. Ty nemáš nepořádek v počítači, ale v hlavě. :oboze
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 14. 3. 2006 14:55

Tak jsem ten modem zkousel a funguje naprosto v pohode. V XP beha nadherne pres usb, v Mandrake jsem to zkousel pres seriovej kabel pac nebyl cas rozbehavat usb a beha taky skvele.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod krtenek 14. 3. 2006 14:56

vlasta píše:[i]Kretenek napsal.: To co píšeš jsem absolvoval snad 100x. A pokud Wokna nerozpoznají nainstalovaný modem, nevytvoří ani připojení. p/i]

Nemáš pravdu.a.) Dělal jsi něco jiného b.) Oni ho nerozpoznají. Vytvoř připojení ručně a přiřaď k němu modem GPRS via COM na číslo portu, který chceš používat. Pak To bude fungovat. Je to standardní postup. Ty nemáš nepořádek v počítači, ale v hlavě. :oboze"/quote]

1) Nauč se alespoň opsat!!! moji přezdívku.
2) Nemáš pravdu. A laskavě si přečti, co jsem psal výše!!!
3) Toto téma už mě nazajímá. Modem už nemám.
4) A osobní útoky si nech pro sebe, hlupe.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 14. 3. 2006 16:07

jj, Tvůj nick bez vynechaného t, na Tebe sedí. :tleskani
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 14. 3. 2006 18:10

vlasta píše:jj, Tvůj nick bez vynechaného t, na Tebe sedí. :tleskanii/quote]
Zanech osobních narážek, ano? :roll: Pokud ale přeci jen musíš urážet, řeš to formou SZ, nikoho to zde nebude obtěžovat. Děkuji. :oboze
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 3. 2006 00:31

Ale tak toho nechte. Neni vylouceno, ze krtenek dostal modem, ktery nefungoval. I to se muze stat.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod krtenek 15. 3. 2006 08:52

Fido+: I tohle mě ve skrytu duše napadlo (krabice už byla místy pošramocená), ale neřešil jsem to, po 3 dnech strávených u počítače se mi všechno znechutilo, tak jsem ho odnesl tam, odkud přišel. Když už nic, tak mam alespoň místo 98 vynikající 98SE. :nenapadne
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 3. 2006 14:24

No celkem to chapu. Ono to opravdu dokaze otravit natolik ze to vratis a uz o tom nechces slyset.
Ja byl otravenej pri hledanich na strankach siemensu. Tam neco najit je prace pro vraha. Konkretne popis at prikazu. Nakonec jsem to nasel ale mel jsem chut toho nechat. Potreboval jsem totiz vedet at prikaz na zadani pin.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 3. 2006 14:28

No celkem to chapu. Ono to opravdu dokaze otravit natolik ze to vratis a uz o tom nechces slyset.
Ja byl otravenej pri hledanich na strankach siemensu. Tam neco najit je prace pro vraha. Konkretne popis at prikazu. Nakonec jsem to nasel ale mel jsem chut toho nechat. Potreboval jsem totiz vedet at prikaz na zadani pin.
Ten jejich program me totiz koliduje s nejakym ovladacem takze potrebuju inicializovat pripojeni bez toho jejich programu.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 3. 2006 14:29

Ten jejich program me totiz koliduje s nejakym ovladacem takze potrebuju inicializovat pripojeni bez toho jejich programu.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 3. 2006 14:32

No co to je toto? Server se tvari jako nedostupny a pak je to tu nekolikrat.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod krtenek 15. 3. 2006 21:21

PIN si vypni v mobilu, k čemu to složitě zadávat přes AT příkazy? (BTW tu stránku, kterou jsi hledal, já nenašel...ono se taky těžko hledá, když zloději ždímou 20 Kč za hodinu :) )
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 15. 3. 2006 23:48

To prave nechci protoze to je pro me jeste slozitejsi. Pres den tu kartu pouzivam v mobilu a prece jen je jistejsi ten pin zapnout. A porad zapinat a vypinat se mi to nechce. To radsi zadam pin jednou pri inicializaci modemu (po zapnuti) a pak uz je to jedno. Muzu se odpojovat a pripojovat jak chci a dokud ho nevypnu tak zustane naladenej.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Henessy(smazano) 26. 3. 2006 00:19

Používám modem Siemens od prvního dne uvedení na trh. Měl jsem 39i a byl jsem s ním tak spokojen, že jsem čekal na první dodávku nového typu a nelituji. Kartu mi známí naklonovali a tak ji nemusím denně přehazovat. Připojuji se přes T-mobile Communication Centre, takže v rožku monioru vidím graf rychlosti a při instalaci přes TMCC jsem to odklikal a jede to. Ze zásuvky mám vyvedený vypínač na stůl, takže případný restart modemu je v pohodě.
Henessy(smazano)
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka