kolik stáhnete přes GPRS na NEOMEZENÉM připojení?

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavelevap 18. 6. 2005 16:13

Od začátku června mám staženo necelých 6 GB :lol:
Našel jsem si pár her a nechávám to přes noc, mám N6230, přes Bluetooth, stahuju na notebook, takže i minimální náklady na elektřinu :idea:
Průměrně jedu tak 18 - 20 MB za hodinu a už se těším na EDGE :twisted:
pavelevap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 19. 6. 2005 10:54

Penik píše:Se SE T630 jsem tahal kolem 100 MB.

To vychází na průměrnou rychlost skoro 28kB/s což je nesmysl, jedině že by si tahal textovej soubor co má 100MB :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod petrB 19. 6. 2005 13:29

přes GPRS max 10MB/h, na pevné 18MB/h
petrB
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 19. 6. 2005 13:45

Mno kazdopadne za hodinu 20MB uplne v poho s GPRS, ted u nas frci EDGE a to je hukot :) to taham z FTP tak 22 - 28kB/s
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bili 19. 6. 2005 14:00

Zdravím
jak poznám že jedu přes EDGE při pripojení mi svítí na liště 460,8 kb/s a stahování jede tak do 10kB/s mám T-Mobile TWIST data musím něco aktivovat aby mi zapnuli EDGE?
Díky
bili
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 19. 6. 2005 17:24

2bili: Nemusíš nic aktivovat, na telefonu to nepoznáš, leda, že by si měl Motorolu, které EDGE v síti indikuje. Poznáš to jen podle rychlosti. Obecně řečeno, pokut ti to jede nad 10kB/s jedeš přes EDGE.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod martin.lee 19. 6. 2005 18:38

Vidim ze nejsem sam kdo si uziva kombinace NB+GPRS netrha sice rychlostni rekordy ale za pokec pres ICQ nekde na chate v lese to stoji :wink: Osobne sosnu za mesic neco pres 800MB a upload jak kdy, nekdy i pres 500MB, jedu pres ET na PCMCIA 4+2 a az se budu v "patnacti" rozhodovat co dal delat... EDGE bude pro me jasna volba :D
martin.lee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomcz 23. 6. 2005 09:02

petrB píše:zdar závisláci

NADLOUHO NONSTOP UNLIMITOVANÍ

kolik MB z operátorů měsíčně vytáhnete?
na zkoušku jsem aktivoval NADLOUHO a po 230MB toho mám tak akorát a už to nepustím, je to pomalé a nespolehlivé, nemám na to nervy

k zamyšlení:

nemám pevnou linku, ani nechci, WiFi je mimo dosah, i EDGE a CDMA a pořád jsem na cestáchp/quote]

Já mám ET Data Nonstop a měsíčně postahuju při normálním používání netu tak 1GB a nepadá mi to. Hodně záleží na vytížení sítě (často se mi stává, že je hrozně pomalej), tak to záleží i na mobilu... :roll:
Tomcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 6. 2005 10:02

Jak je to u oskara?
Kdyz chci to nadlouho musim pred zacatkem mesice nebo se mi to akticuje od pulnoci?
a spolehlivost?
dik :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod froggy 5. 7. 2005 20:39

mam 3. mesic Data Nonstop od t-mobilu (kdyz je cas a penize). A vzdy mi rychlost jela kolem 5-6kBps(na Alcatelu dokonce 7kBps). 1. mesic cca 6GB, 2. mesic 3GB a ted uvidime mam to od vcerejska a zatim jsem pretahl 130MB, ale to jsem skoro nic nestahoval, jen surfovani, maily, icq.
Je to malé, zelené a strašně nebezpečné. Co je to? Žabička s rootovskými právy.
froggy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kamilos 6. 7. 2005 19:36

dejvidek píše:2bili: Nemusíš nic aktivovat, na telefonu to nepoznáš, leda, že by si měl Motorolu, které EDGE v síti indikuje. Poznáš to jen podle rychlosti. Obecně řečeno, pokut ti to jede nad 10kB/s jedeš přes EDGE.
dejv
Kamilos
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 6. 7. 2005 22:48

Tak ted jedu mesic only tak pak reknu :)
jedu jen www etc.. nic nestahuju (p2p)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Blacktip 8. 7. 2005 12:16

jak moc záleží na třídě GPRS a EDGE v mobilu co se týče rychlosti připojení? vybral jsem si mobil s EDGE tř. 4 (GPRS tř 10) a teď nevím jestli bych nebrečel....
Blacktip
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod % 28. 8. 2005 20:32

Kamilos píše:Sosnul jsi od TM REMKeyValue - mi to taky tak jelo ! Ted se sem tam dostanu i na 200 kb/s - jen kdyby to tak nebylo pretizene !
RemKeyValue

:hm Kde sis to sosnul a co to je ten RemKeyValue? Chci to vyzkoušet co mám udělat? :?: Dík
96%
%
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 29. 8. 2005 19:52

O5 priblizne 1.5GB
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka