To není až zas tak velká blbost. Já používám T-Mobile - EDGE a koukal jsem do programu, který mi měří přenos dat a není problém přenést 73,5 MB/hodinu. Což při 280 MB dělá necelé 4 hodiny (pokud to nespadne). Při použité klasického GPRS (bez EDGE) by odpovídalo spíše těch 80 MB. Se SE T630 jsem tahal kolem 100 MB.
Ja stahnu denne (od 17:00 do 22:30, priblizne) neco kolem 100MB to normalne surfuju, posloucham radio, a jsem na ICQ. Jelikoz jsem casto na cestach tak mi to celkem vyhouje. Na my A925 mam net stale s sebou. Mam T-Mobile Data Unlimited
Já osobně používám ErrorTel GPRS Data Nonstop ještě přes "vánočky" a stáhnu za měsíc 900 MB a odešlu 200MB Používám ho jak přes wap tak na pc jako hlavní připojení... V kombinaci s notebookem je to mazec i když se snečí rychlostí...
jinak na gprs sem už od listopadu 2004 ale 6310i co na ní jedu občas padá a navíc to chce stejně už upgrade na edge... slyšel sem že co se týče edge v Brně je Oskar bezkonkurenční...
No, ja mam trafic tak akorat mezi 100 - 150 MB za mesic a z toho upload tvori tak 10%... Eurotel Data Nonstop, casto potrebuju byt pripojen z tech nejroztodivnejsich mist. Pri pouziti cproxy mi i rychlost celkem vyhovuje:-)
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
Videotelefon přes gprs.. LOL A 260 mega za noc, tomu taky moc nevěřím, leda že by to byl tmobil a rychlost vyšší než 5 kB/s. Gprs je dobrý tak na web, emaily, a chat. Stahovat větší soubory, např. cd image, je utrpení na několik dní nonstop stahování, a telefonie, nebo dokonce videotelefonie je utopie, díky odezvě a špatnýmu uploadu.