Problem s GPRS(T-mo) a ICQ !

Vše o internetu v mobilu a mobilním surfování

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JoVym 8. 6. 2005 21:49

No jo, tak jsem tam take volal, ble ble ble, oni to maji v poradku, mam kontaktovat ICQ. Uz aby mi u nich skoncila smlouva a sbohem T-Mob. a hura k Vodafounum ;-( ...
JoVym
Junior

Odeslat příspěvekod DJ_RADIO2 8. 6. 2005 21:49

Možná, že jsi tim testovanim VPN jim narusil stabilitu OS na proxy serverech a ted nam to nefakci. Mozna, kdyby tam nejakej blbec to restartoval... :) Zkousel jsem se pripojit pres dial-up a funguje to, a pripojil jsem se pres ISP, ktery pouziva NAT, nikoli dynamicke IP adresy, takze tim, ze by ICQ docasne blokovalo uzivatele schovany za proxynou to neni. Je to u TMO.
Stejne od te doby, co Mirabillis koupil AOL, uz to neni ono.
DJ_RADIO2
Junior

Odeslat příspěvekod DJ_RADIO2 8. 6. 2005 21:54

Asi pracovnici Tmo cekaji na konec spicky, aby to rebootly, vypadak GPRS by byl horsi, resp. viditelnejsi. :-D je ale zajimavy, ze IRC, MSN a tak mi funguji.
DJ_RADIO2
Junior

Odeslat příspěvekod Dimo 8. 6. 2005 22:14

Tak to jsem zvědavej, kdy jim skončí špička, když už s tím mám problémy dva dny :D
Nejlepší přátelé : Foťáky, PC, internet.
Ale lidi jsou lidi.
Dimo
Junior

Odeslat příspěvekod stoupaostrava 8. 6. 2005 22:23

Tak problem s prihlasenim na ICQ pres TMO GPRS mam od vcerejska taky - dnes rano v pohode, ale vecer zase spatne - nakonec jsem se pripojil, ale trvalo to 30 minut.

Z nouze jsem oprasil TIPIC, pres ktery se na ICQ server kupodivu dostanu vzdy spolehlive a okamzite. TIPIC sice neni uzivatelsky moc privetivy, ale funguje.
stoupaostrava
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mmoobbyy 8. 6. 2005 22:42

Právě jsem se přihlásil přes icq a jede to :) Ať netvrděj, že s tím nic nedělaj, t-smetáci :pozor2
mmoobbyy
Junior

Odeslat příspěvekod DJ_RADIO2 8. 6. 2005 22:50

Mě to teda furt nejde.

mmoobbyy píše:Právě jsem se přihlásil přes icq a jede to :) Ať netvrděj, že s tím nic nedělaj, t-smetáci :pozor2:/quote]
DJ_RADIO2
Junior

Odeslat příspěvekod Loutka 8. 6. 2005 22:58

no mne teda taky ne, stale mi pise Initializing, driv mi to vyhodilo chybovou hlasku s problemem pripojeni.
Loutka
Junior

Odeslat příspěvekod mmoobbyy 8. 6. 2005 22:58

Restartoval jsem komp a telefon a jede to ok.
mmoobbyy
Junior

Odeslat příspěvekod Loutka 8. 6. 2005 23:08

tak jsem restartoval pc a uz jsem se prihlasil. Konecne. Takze vsichni RESTART!!!!
Loutka
Junior

Odeslat příspěvekod DJ_RADIO2 8. 6. 2005 23:14

Stačí restartovat ICQ. Ukončit ho v procesech. A né všichni používají original ICQ. :)
Jinak, už mi to taky jede, ale jsou s tim často problémy, už asi měsíc.

Loutka píše:tak jsem restartoval pc a uz jsem se prihlasil. Konecne. Takze vsichni RESTART!!!!
DJ_RADIO2
Junior

Odeslat příspěvekod Pechinka 8. 6. 2005 23:16

Yahoo jde pořád v pohodě, msn taky mělo trochu problémy, ale chodí, ale to icq mi včera nešlo téměř celý den, dneska vypadlo odpoledne a povedlo se mi ho nahodit na chvilku přes javoský go.icq.com a pak zase ...

Zkoušeli jste někdo proxy.t-mobile.cz:3128, v SIMicq (win i linux) a icq5 jsem díky tomu icq konečně rozjel, ale Miranda se nechytá a to mě fakt vytáčí :-( Ale někde tuším bylo, že ta proxina je pro "klasickej vytáčenej internet" ne pro GPRS.

Tak kdo se dopátrá pravdy, jestli ty kolíci něco skutečně měnily jen o tom neví. To jako když nemůžu urychlit zavedení ADSL, když je u nás na spadnutí, protože nevím jak kontaktovat ty správný lidi z telecomu viz. http://www.dancezone.cz/adsl.gif, aby se trochu hejbali.[/url]
Pechinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dimo 8. 6. 2005 23:21

Jo, právě jsem to taky rozjel, ale nic jsem nemusel resetovat.
Otázkou zůstává, jestli to bude zas blbnout !
Nejlepší přátelé : Foťáky, PC, internet.
Ale lidi jsou lidi.
Dimo
Junior

Odeslat příspěvekod DJ_RADIO2 8. 6. 2005 23:24

Ten proxy co uvadis, je skutecne urcen pouze pro CSD spojeni, nikoli pro GPRS. Je mozny ale pouzit jakykoliv verejny proxy server, ktery pdoporuje Sockety, nejen http a ftp. Nebo je mozne pouzit, jak uz jsem uvadel WAP a WWW gateway. Ale to jsou takovy stupidni reseni. Uz takhle je Internet samej http proxy, firewall, NAT...
DJ_RADIO2
Junior

Odeslat příspěvekod Pechinka 8. 6. 2005 23:29

Restart PC a mobilu a MirandaICQ jede, ale jak dlouho to vydrzi netusim :-(
Pechinka
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka