vypada to ze zas jede jak ma,jak sem tu cetl vase prispevky tak sme byli prevazvene na stejny lodi(problemy).Chyba byla urcite na strane T-Debilu ! vrtaj se v tom ale nepriznaj to !!!!!! to me fakt s*re.
Jinak dik za prispevky.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Frenkie píše:vypada to ze zas jede jak ma,jak sem tu cetl vase prispevky tak sme byli prevazvene na stejny lodi(problemy).Chyba byla urcite na strane T-Debilu ! vrtaj se v tom ale nepriznaj to !!!!!! to me fakt s*re.
Jinak dik za prispevky.
Frenkie píše:vypada to ze zas jede jak ma,jak sem tu cetl vase prispevky tak sme byli prevazvene na stejny lodi(problemy).Chyba byla urcite na strane T-Debilu ! vrtaj se v tom ale nepriznaj to !!!!!! to me fakt s*re.
Jinak dik za prispevky.
DJ_RADIO2 píše:Prostě problémy má každý, ale TMO má podle mě skvěle vymakanou síť, asi nej ze všech tří operátorů. Ať hodnotím hustotu sítě, rychlosts sms/mms center, kvalitu GPRS, konektivitu na paterni site Internetu, rychlost ustreden apod.l/quote]
S@dlo píše:Tak tohle mi dělá už třetí den vždy dopoledne mi jde ICQ v mobilu v pohodě
a odpoledne vůbec nic až zase druhý den ráno se normálně připojím.n/quote]
DJ_RADIO2 píše:Frenkie píše:vypada to ze zas jede jak ma,jak sem tu cetl vase prispevky tak sme byli prevazvene na stejny lodi(problemy).Chyba byla urcite na strane T-Debilu ! vrtaj se v tom ale nepriznaj to !!!!!! to me fakt s*re.
Jinak dik za prispevky.
Prostě problémy má každý, ale TMO má podle mě skvěle vymakanou síť, asi nej ze všech tří operátorů. Ať hodnotím hustotu sítě, rychlosts sms/mms center, kvalitu GPRS, konektivitu na paterni site Internetu, rychlost ustreden apod.l/quote]
Penik píše:V popisované době jsem se také nemohl připojit. Nyní již v pohodě.o/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků